amin ne güzel dua ettin amin

geçen bir arkadaş bana diyorki, bak çıkınca yorgunluk daha çok artıyor ne diye gelsin hemen istiyorsun

karnında daha rahat keyfini çıkart diyor bana
valla doğru diyor. O nedenle dursunlar sağlıkla

Ben de bir yandan sabırsızlanıyorum onu görmek için.Nasıl bir bebek, eli, yüzü, gözü filan çok merak ediyorum kucağıma almak istiyorum Bir yandan da son özgür günlerimin tadını çıkarayım diyorum hazır iyiyken. Benim daha var gerçi zamanında sağlıkla gelsinler inşallah.

Kizlar günaydın hastaneden geliyorum ooğluşumun gelişimi güzelmiş sıkıntı yok dedi doktorum 43 cm felan olmuş 2270 gram olmuş çok şükür bide bu nst sonucunu nasıl anlıyoruz doktorum bişey diyemedi başı çok kalabalıktı da sancı çıktı mı nasıl anlarim

İnş aradığın parçaları bulursun, gerçi mevlüd için diyosun hemen mi yapicaksin mevludu
Benimde dün akşam çok ilginç şekilde midenin olduğu yer boşaldı, orası taş gibiydi elimle bastırınca cukurlasti, gobegim biraz aşağı düşmüş gibi, eşim de aşağı inmiş dedi,oda şaşırdı. Mide hizasında boşluk olan varmı benim gibi:) hamilelik öncesinde içeri itince gider ya ayn n öyle orda bir esneme var

Bende hemen gelsin istemiyorum:) 40 i beklesin falan ne bileyim böyle bir tuhaf haldeyim:)

İyiyim canım çok teşekkürler.Evet dün epeyyce bi kar yağdı.Eridi ama hava soğuk biraz.Bende evde dinleniyorum çekmece içlerini yapmaya çalışıyorum.Hafta sonu kadın gelecek.Haftaya da doğum haftası inşallahSon hazırlıklar..Heyecan dorukta.Ayy haftaya diyince daha bi heyecanlı olduu

Ay maşallah ne kadar az kalmış bana daha çok varmış gibi daha tarih belli olmayinca

Benim kızım da minik geldi teyzesi ama toparliyoruz inşallah. İlk iki üç gün çok uyuduğu için emzirmek sorun oldu ama şimdi aştık gibi inşallah az kaldı. Herkesin hislerini çok iyi anlıyorum aslında son günler benim de hep dua ile heyecanla merakla geçti. Kontroller sıklaştıkça duaya da hız verdim. Hele o sesini duyduğum ve bana gösterdikleri an nasıl şükrettim kimseler bilemez. Rabbim herkese yaşatsın o hissi o anı.

Ev kalabalıkken aksine beslenmeme hiç dikkat edemiyorum mutfağa gidesim olmuyor ama bu hafta sonu ev boşalacak inşallah. Bir an önce kendi düzenime geçmek istedim. Hasta gibi hissediyorum kendimi etraf bu kadar kalabalıkken. Çocuklarıma sessiz sakin ve huzurlu bir ortam oluşturmam lazım.

İnşallah gönlüne göre süsleme malzemeleri bulursun canım güzel heyecanlar bunlar. Ağız tadıyla yaşatsın Rabbim hayallerimizi.

evetlt ben varim. Ama uzun suredir boyle. Asagi kanala yerlesiyor canim senin ki. :)

R rkndmt benim kız hep aşağıda konakladığı için midemde sıfır şişlik baskı . hep aşağıda bakalım Son haftalrımda nasıl olacak
mevlid bebek şekeri kapı süsü hepsini gitmişken hallederim diye düşünüyorum canım .

A asitane161719 çok haklısın en kisa zamanda kendi düzenine geçersin inşallah .

Hifaa gözün aydın canım benim.
net sonucu sorunlu olsaydı kalp atımı sende sancı Vs doktor muhakkak bir tavsiyede tedavide bulunurdu. demek herşey yolunda ve pek yorum yapmamış. maşallah Size .

leylunehar evet senin heyecan dorukta , ay sizlere sıra geldikçe benim zmanaımm yaklaşıyor

Nilayyy bende çok merak ediyorum kime benzeyecek diye bizde iki büyük var ikiside çok farklı. biri baba tarafı biri tıpkı anne tarafı. gerçi ikisini ikiz gibi benzetende var ama
sağ salim gelsinler inşallah.

gez toz eşinle yemeklere git ne bileyim ya . sonrası çok güzel duygu dolu ama sorumluluk alıyor insan. Ha tek bebekle tatil herşey daha kolay . birde mevsim harika. az ele ayağa geldimi gene özgür olursun. Allah korusun sağlıklı olduktan sonra herşey kolaylaşıyor insana .

Ev kalabalikken o düzen oturmaz canım insan lohusalığını bile anlamıyor en güzeli bebekle başbaşa kalıp düzenini oturtmak Allah'ım gönlüne göre versin inşallah abisi kardeşine çabuk alışır minik kızımız da çok çabuk toparlanır inşallah kaynaşır giderler abi kız
Allah'ım gönlüne göre süsler nasip etsin canım evet sorun da söylerdi çok şükür sağlıklı bebeğim Allah'ım en sağlıklı şekilde dogmalarini nasip etsin inşallah

Kesinlikle canım. Kafamı toparlayamıyorum her yerden bir ses geliyor sanki. İnşallah yalnız kalınca her şey daha iyi olacak bizim için.

Kızlar selamlar son dönemde hiç giremedim aile içinde koşuşturmacalar vardı hep...
Ben de zaman yaklaştıkça doğumu merak etmeye başladım, hem sezeryanden hem normalden korkuyorum ama normal doğum yapabilmeyi istiyorum ... bakalım nasıl olacak. Benim kontrolüm cuma , umarım kızım büyümüştür ve artık baş aşağı dönmüştür. Gitgide merak etmeye başladım, sanki artık gelsin istiyorum. Ama daha hazır da değilim ne lohusa geceliğim tam ne bebek yatağım pusetim var...hayırlısı

Allah'ım inşallah herşeyi gönlüne göre versin canım az kaldı artık başlarsınız annesi hazırlıklara en olmadı sen hastaneye giderken diğerleri alır eksikleri annem beni öyle teselli ediyor bende sana soyleyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…