• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı Akşamlar Kızlar 💗

Doğumdan sonra grubu takip edemez oldum. Öyle ki telefonumu nereye koyduğumu bile unutuyorum saatler sonra geliyor aklıma bakmak. Kızım uykucu bir Şirine olduğu için onu emzirmeye çalışmakla geçiyor şu ilk günler. Hafif bir sarılığımız var çoğalmasın diye uğraşıyorum. Tabi bu arada günler uykusuz yorgun ve stresli geçiyor. Lohusalığı dibine kadar yaşıyorum . Tüm bunların yanında en büyük mutluluğum evladıma sağlıkla kavuşmuş olmak 💕 inşallah onunla çok güzel günler göreceğimize inanıyorum.

Sizler nasılsınız son günler heyecan ve merakla geçiyordur eminim. karapisso karapisso sen nasılsın kuzum ?
Bizde oğlumda sarılık uykusunda ıslak mendille uyandırmaya çalışıyorduk. Çok tatlı uyuyorlar ama onun sağlığı için uyandırmak zorunda kalıyorsun..
Annelik zor ama sevgisi çok güzel..
Sağlıkla büyüsün inşallah...

A asitane161719 kuzum iyiyim şükürler olsun.
sana çok yakışıyor lohusalık hallerini yazmak şirin kızın annesi 😘

lohusalık hallerinin en başımda unutmak gelir. aklın fikrin minik kızında o yüzden.
Allah mutluluğunu arttırsın daim eylesin. oğlun nasıl oldu ?
duacıyız canım benim. 🤗🤗🤗😘

KEVOK KEVOK maşallah az kaldı hadi balım sıra sıra geliyor doğum haberleri.
R rkndmt nasılsın canım benim?
Hifaa Hifaa dün nasıl geçti yolun KV gidip gelmen?

Kızlar afedersiniz birkaç gündür ishal var.
Normalde hamilelik dışında da kabız olurum.
Ama bı yerde okudum doğumun belirtilerinden biri imiş ishal.
Siz de de oluyor mu

öncesinde yaşanıyor evet. ama günler evvel değil sanırım doğuma saatler kala... ama doğum belirtisi olan ishal karın ağrısıyla başlar ve bitmeden devam eder.
yediğin bişey dokunmuş olabilirmi?
sağlıcakla gelsin yavrun.

Günaydın canım sana da mutlu pazarlar. Ben iyiyim ama şu iştah olmasa daha iyi olucam yine abarttım kahvaltıda karnım gerildi iyice 😀

aman ye gitsin 😘 şifa olsun.
midem ağrıyor benim yemeğe başlarken çok tuhaf birşey... açım ama yemeğe başladığım An midem kasılıyor.

Kızlar hayırlı geceler
Benim iki gündür baya yoğun geçiyor. iki gün eşim evde olacak gene yoğun olurum.
nisan annesi çok arkadaşlarım var.
okuldan memleketten sırasıyla 5 doğum haberi aldım hepsi erkek 1 tanesi kız .
A asitane161719 senle birlikte doğum yapan arkadaşlarım 5 tane 😘
maşallah hepsi sağlıklı şükürler olsun.

Bende 36.haftamı doldurdum
çanatamı hazırlayayım dursun bi köşede.
30 nisan gelsin istiyorum hemen.
şükürler olsun bu günümüze.

Sizler nasılsınız ?
ne var ne yok.
benim kasılmalar bitti :D
rahatım şükür :D

leylunehar leylunehar nasılsın tatlım ?
kız sizin orda kar vardı bu sabah. orda olmayı diledim yengem Video yollamış içim eridi.

Kizlar bugun doktora gittim. Normalde 6 mayis tarihliydim ancak 3. Ayindan beri 1 ay onde gorunuyordu . Bende biraz nisan da biraz burda takilmaya basladim. Ancak nisan daki arkadaslarin cogu dogurdu. Bugun bebegi hareketsiz hissedince dr çağırdı nst ye girdim. Normal gorunuyor hersey. Eger 30 nisan da dogmazsa 6 mayisa kadar beklicez dedi. Eger 6 mayis da da gelmezse ya sunni ya da sezeryan yapcaz dedi. :((

tatlım bu bebeğin gelme zamanını USG ölçümüne göre ayarlama işi biraz stres yapıyor kafa kurcalıyor. .sen kendini bat tarihine göre ayarla derim. bir ay önde gitse bile senin bekleme tarihin değişmesin. suni sancı ile doğumu başlatmak sezeryan konuşmak için çok erken bence. Ha doğum nedir bilmen lazım tabi ama şimdiden zamanı ayarlamak mümkün değil. inşallah bebeğin istediği vakitte doğal ve sağlıklı şekilde gelir kucağına. NO stres NO panik. dua edelim daha çok zamanımız var. ne kadar içerde durup gelişseler o kadar iyi. bizler Son zamanlarda çok sabırsız oluyoruz ama en hayırlısı doğuma saygı duyup kendi başlayacağı zamanını beklemek.

Bizim de valiz hazır çok şükür.
Son birkaç zibini da utuledi eşim koyduk çantaya.
Benimkiler zaten birkaç iç çamaşırı koymam lazım. Sadece o da hazır zaten.
Sağlıkla gelsinler inşallah .
Tatlı bı telaş heyecan merak var..

öncesinde yaşanıyor evet. ama günler evvel değil sanırım doğuma saatler kala... ama doğum belirtisi olan ishal karın ağrısıyla başlar ve bitmeden devam eder.
yediğin bişey dokunmuş olabilirmi?
sağlıcakla gelsin yavrun.
Yediklerim her zamanki aynı şeyler.
Farklı bişey yoktu.

Bizde oğlumda sarılık uykusunda ıslak mendille uyandırmaya çalışıyorduk. Çok tatlı uyuyorlar ama onun sağlığı için uyandırmak zorunda kalıyorsun..
Annelik zor ama sevgisi çok güzel..
Sağlıkla büyüsün inşallah...
İlk birkaç gün gerçekten zor oldu uyandırmak. Güç bela da olsa karnını doyurduk çok şükür. Birkaç gün sonra sarılık riskini atlatmış olur muhtemelen. Rabbim sizlere de bu günleri hayırlısı ile göstersin 😊

A asitane161719 kuzum iyiyim şükürler olsun.
sana çok yakışıyor lohusalık hallerini yazmak şirin kızın annesi 😘

lohusalık hallerinin en başımda unutmak gelir. aklın fikrin minik kızında o yüzden.
Allah mutluluğunu arttırsın daim eylesin. oğlun nasıl oldu ?
duacıyız canım benim. 🤗🤗🤗😘

KEVOK KEVOK maşallah az kaldı hadi balım sıra sıra geliyor doğum haberleri.
R rkndmt nasılsın canım benim?
Hifaa Hifaa dün nasıl geçti yolun KV gidip gelmen?

Oğlumun pek huzuru kalmadı son günlerde. Hem kardeşinin olması hem de kalabalık derken yıprandı biraz. O da alışacak zamanla inşallah .

Senin kontrolün vardı geçenlerde nasıl geçti canım yazmışsındır ama gözden kaçırdım kesin 🙄

tatlım bu bebeğin gelme zamanını USG ölçümüne göre ayarlama işi biraz stres yapıyor kafa kurcalıyor. .sen kendini bat tarihine göre ayarla derim. bir ay önde gitse bile senin bekleme tarihin değişmesin. suni sancı ile doğumu başlatmak sezeryan konuşmak için çok erken bence. Ha doğum nedir bilmen lazım tabi ama şimdiden zamanı ayarlamak mümkün değil. inşallah bebeğin istediği vakitte doğal ve sağlıklı şekilde gelir kucağına. NO stres NO panik. dua edelim daha çok zamanımız var. ne kadar içerde durup gelişseler o kadar iyi. bizler Son zamanlarda çok sabırsız oluyoruz ama en hayırlısı doğuma saygı duyup kendi başlayacağı zamanını beklemek.
evet cnaim haklisin. Bu arada 1 hafta diyecegime 1 ay demisim . Ama iste ona gore ayarlayinca insan kendini eee nerde kaldi diyor :)))) dedigin gibi artik biraktim ne zaman gelirse :)) saglikla gelsinlerde💓

Oğlumun pek huzuru kalmadı son günlerde. Hem kardeşinin olması hem de kalabalık derken yıprandı biraz. O da alışacak zamanla inşallah .

Senin kontrolün vardı geçenlerde nasıl geçti canım yazmışsındır ama gözden kaçırdım kesin 🙄

Geçiş dönemi biraz böyle farklı geçiyor.
sizin kalabalık bişey anlamazsınız herkes dağılır sonra yavaş yavaş rutine biner.

geçen hata perşembe gittim, minik minik kız teyzesi. herşey yolunda plasenta yaşlanmaya başlamış Kilo alamayabilir dedi . NO problem dedik... kızımı kucaklayacağım güne bir gün daha yaklaştım. Doktorum çok güzel konuştu. é herkes sıra sıra alıyor kucağına bize zaman daralıyor çok heyecanlıyım, merakla bekliyorum nasıl olacak bu kez diye.
gece gündüz dua ediyorum sağlıkla gelsin diye, gerisi geçiyo zamanla unutuluyor.
bu arada eşim sürekli. mesai yaptı Son 2 ayda hep evde çocuklarla kaldım.
şimdi 2 hafta üst üste tatiller geldi. güzel oldu benim için.

Bugün kızıma bebek mevlüdü için şeker süs kapı süsü Vs almaya gidecek niyet ettim..
inşallah güzel şeyler bulurum.

bu arada madem evde birileri var beslenme konusunda ihmal etme kendini 🤗😘

Herkese güzel bir gün olsun inşallah, günaydınlar:)
karapisso karapisso iyyim canım sen nasılsın:)

hayırlı sabahlar tatlım.
Allah daha iyi etsin canım benim.
Ben dün çok yoruldum gece zor uyudum .
Sol kasık ayak ağrısından.
hamladım evdeyim sürekli yürüyüş lazım onu anladım.
bugün alışverişe çıkacağım bakalım neler bulacağım toptan perakende satış yapan yerler var. çok çeşitler var kızımın adı belli değil ama aşağı yukarı bi fikrim olur neler yaptıracağıma dair . netten baktım ama gidip görmek istedim.

evet cnaim haklisin. Bu arada 1 hafta diyecegime 1 ay demisim . Ama iste ona gore ayarlayinca insan kendini eee nerde kaldi diyor :)))) dedigin gibi artik biraktim ne zaman gelirse :)) saglikla gelsinlerde💓

En iyisi rahat olmak. ilk bebeği olanlara bakınca ilk tecrübesiz doğumumu görüyorum.
zamana karsıydım gelsin gelsin diye. hoş bundada gelsin istiyorum ama doğuma karşı saygım var. 2.doğumumda hiç müdehale etmedik kendi istediği zaman geldi. 41. haftada. bakalım bizimkiler kaçıncı haftada gelecek. havalar çok güzel gezin tozun ne bileyim bebeksiz hayatın tadını çıkartın 😂😂😂
biz bişey anlamıyoruz gittiğimizden gezdiğimizden 😂

Back