- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.588
- 133
aynen oyle. Sende hic yalanci sanci oldu mu canimcimHadi bakalım inşallah..
Sayılı günlerimiz kaldı artık çok şükür..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen oyle. Sende hic yalanci sanci oldu mu canimcimHadi bakalım inşallah..
Sayılı günlerimiz kaldı artık çok şükür..
Bizde oğlumda sarılık uykusunda ıslak mendille uyandırmaya çalışıyorduk. Çok tatlı uyuyorlar ama onun sağlığı için uyandırmak zorunda kalıyorsun..Hayırlı Akşamlar Kızlar
Doğumdan sonra grubu takip edemez oldum. Öyle ki telefonumu nereye koyduğumu bile unutuyorum saatler sonra geliyor aklıma bakmak. Kızım uykucu bir Şirine olduğu için onu emzirmeye çalışmakla geçiyor şu ilk günler. Hafif bir sarılığımız var çoğalmasın diye uğraşıyorum. Tabi bu arada günler uykusuz yorgun ve stresli geçiyor. Lohusalığı dibine kadar yaşıyorum . Tüm bunların yanında en büyük mutluluğum evladıma sağlıkla kavuşmuş olmak inşallah onunla çok güzel günler göreceğimize inanıyorum.
Sizler nasılsınız son günler heyecan ve merakla geçiyordur eminim. karapisso sen nasılsın kuzum ?
Maşallah benimde gelişimi 10 gün kadar önde ama dr 12 mayısı baz alıyor yine..Evet benimki farklı.
Bebeğin gelişimine göre 40 Mayıs 6sinda doluyor.
Doktor 6 mayısı baz aldi
Geçen gece oldu yalancı sancılar.. 1.5 saat kadar sürdü sonra geçti..aynen oyle. Sende hic yalanci sanci oldu mu canimcim
Bende de oldu . Bakalim dogumumuz ne zaman olcak 40 dolmadan hatta hatta bu hafta gelse saglikla huzurlaGeçen gece oldu yalancı sancılar.. 1.5 saat kadar sürdü sonra geçti..
Kızlar afedersiniz birkaç gündür ishal var.
Normalde hamilelik dışında da kabız olurum.
Ama bı yerde okudum doğumun belirtilerinden biri imiş ishal.
Siz de de oluyor mu
Günaydın canım sana da mutlu pazarlar. Ben iyiyim ama şu iştah olmasa daha iyi olucam yine abarttım kahvaltıda karnım gerildi iyice
Kizlar bugun doktora gittim. Normalde 6 mayis tarihliydim ancak 3. Ayindan beri 1 ay onde gorunuyordu . Bende biraz nisan da biraz burda takilmaya basladim. Ancak nisan daki arkadaslarin cogu dogurdu. Bugun bebegi hareketsiz hissedince dr çağırdı nst ye girdim. Normal gorunuyor hersey. Eger 30 nisan da dogmazsa 6 mayisa kadar beklicez dedi. Eger 6 mayis da da gelmezse ya sunni ya da sezeryan yapcaz dedi. (
Yediklerim her zamanki aynı şeyler.öncesinde yaşanıyor evet. ama günler evvel değil sanırım doğuma saatler kala... ama doğum belirtisi olan ishal karın ağrısıyla başlar ve bitmeden devam eder.
yediğin bişey dokunmuş olabilirmi?
sağlıcakla gelsin yavrun.
Amin canım inşallah. Darısı hayırlısı ile sana artıkCanım ne mutlu sana,güle güle büyüsün ufaklık, mucize resmen:)
İlk birkaç gün gerçekten zor oldu uyandırmak. Güç bela da olsa karnını doyurduk çok şükür. Birkaç gün sonra sarılık riskini atlatmış olur muhtemelen. Rabbim sizlere de bu günleri hayırlısı ile göstersinBizde oğlumda sarılık uykusunda ıslak mendille uyandırmaya çalışıyorduk. Çok tatlı uyuyorlar ama onun sağlığı için uyandırmak zorunda kalıyorsun..
Annelik zor ama sevgisi çok güzel..
Sağlıkla büyüsün inşallah...
A asitane161719 kuzum iyiyim şükürler olsun.
sana çok yakışıyor lohusalık hallerini yazmak şirin kızın annesi
lohusalık hallerinin en başımda unutmak gelir. aklın fikrin minik kızında o yüzden.
Allah mutluluğunu arttırsın daim eylesin. oğlun nasıl oldu ?
duacıyız canım benim.
KEVOK maşallah az kaldı hadi balım sıra sıra geliyor doğum haberleri.
R rkndmt nasılsın canım benim?
Hifaa dün nasıl geçti yolun KV gidip gelmen?
evet cnaim haklisin. Bu arada 1 hafta diyecegime 1 ay demisim . Ama iste ona gore ayarlayinca insan kendini eee nerde kaldi diyor :)))) dedigin gibi artik biraktim ne zaman gelirse :)) saglikla gelsinlerdetatlım bu bebeğin gelme zamanını USG ölçümüne göre ayarlama işi biraz stres yapıyor kafa kurcalıyor. .sen kendini bat tarihine göre ayarla derim. bir ay önde gitse bile senin bekleme tarihin değişmesin. suni sancı ile doğumu başlatmak sezeryan konuşmak için çok erken bence. Ha doğum nedir bilmen lazım tabi ama şimdiden zamanı ayarlamak mümkün değil. inşallah bebeğin istediği vakitte doğal ve sağlıklı şekilde gelir kucağına. NO stres NO panik. dua edelim daha çok zamanımız var. ne kadar içerde durup gelişseler o kadar iyi. bizler Son zamanlarda çok sabırsız oluyoruz ama en hayırlısı doğuma saygı duyup kendi başlayacağı zamanını beklemek.
Oğlumun pek huzuru kalmadı son günlerde. Hem kardeşinin olması hem de kalabalık derken yıprandı biraz. O da alışacak zamanla inşallah .
Senin kontrolün vardı geçenlerde nasıl geçti canım yazmışsındır ama gözden kaçırdım kesin
evet cnaim haklisin. Bu arada 1 hafta diyecegime 1 ay demisim . Ama iste ona gore ayarlayinca insan kendini eee nerde kaldi diyor :)))) dedigin gibi artik biraktim ne zaman gelirse :)) saglikla gelsinlerde