• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bugun doktora gittim. Normalde 6 mayis tarihliydim ancak 3. Ayindan beri 1 ay onde gorunuyordu . Bende biraz nisan da biraz burda takilmaya basladim. Ancak nisan daki arkadaslarin cogu dogurdu. Bugun bebegi hareketsiz hissedince dr çağırdı nst ye girdim. Normal gorunuyor hersey. Eger 30 nisan da dogmazsa 6 mayisa kadar beklicez dedi. Eger 6 mayis da da gelmezse ya sunni ya da sezeryan yapcaz dedi. :((

Kizlar bugun doktora gittim. Normalde 6 mayis tarihliydim ancak 3. Ayindan beri 1 ay onde gorunuyordu . Bende biraz nisan da biraz burda takilmaya basladim. Ancak nisan daki arkadaslarin cogu dogurdu. Bugun bebegi hareketsiz hissedince dr çağırdı nst ye girdim. Normal gorunuyor hersey. Eger 30 nisan da dogmazsa 6 mayisa kadar beklicez dedi. Eger 6 mayis da da gelmezse ya sunni ya da sezeryan yapcaz dedi. :KK43:(
Ben de de Bebek tam tersi daha ileri idi doğum tarihi son adet tarihine göre.
Ama bebeğin gelişimine göre Mayıs 6 gözüküyor.
Bizde 6mayisa kadar bekleyeceğiz.
Kendi gelmezse suni sancı verecekler.

Kızlar afedersiniz birkaç gündür ishal var.
Normalde hamilelik dışında da kabız olurum.
Ama bı yerde okudum doğumun belirtilerinden biri imiş ishal.
Siz de de oluyor mu

Ben de de Bebek tam tersi daha ileri idi doğum tarihi son adet tarihine göre.
Ama bebeğin gelişimine göre Mayıs 6 gözüküyor.
Bizde 6mayisa kadar bekleyeceğiz.
Kendi gelmezse suni sancı verecekler.
bi ara yalanci sancilar gelince ben de dogum yapicam sandim ama boyle giderse sunniye.kalmam insallah :(

Hayırlı sabahlar kızlar.
Normal doğumu bekleyen var mı ben gibi?
Artık bebiş rahmime çok baskı yapıyor.
Bazen yuruyemiyorum.
Siz de de oluyor mu?
bende de kasiklaarima ilk ayaga kalktigimda oluyor. yavasca adimlarimi atarak basliyorum. yurudukce aciliyorum. bol su bolyuruyus bol maden suyu sut muz. hep bunlardan yemeli icmeli. birde hurma cok iyi diyorlar. hurmaya kacinci haftada baslamaliyiz?

bende de kasiklaarima ilk ayaga kalktigimda oluyor. yavasca adimlarimi atarak basliyorum. yurudukce aciliyorum. bol su bolyuruyus bol maden suyu sut muz. hep bunlardan yemeli icmeli. birde hurma cok iyi diyorlar. hurmaya kacinci haftada baslamaliyiz?
Hurmayı bilmiyorum.
Ben yemeğe başlamadım.
Düzenli süt ürünleri muz fıstık ve ceviz tüketiyorum.

Kızlar afedersiniz birkaç gündür ishal var.
Normalde hamilelik dışında da kabız olurum.
Ama bı yerde okudum doğumun belirtilerinden biri imiş ishal.
Siz de de oluyor mu

Bende yok olmadı ama, arkadaşım da oldu, ishal gibi oldu sonra doğurdu,doğumdan birkaç gün önce olmuştu onda, öyle anlatmisti ishal olursan tedirgin olma dedi

Kizlar bugun doktora gittim. Normalde 6 mayis tarihliydim ancak 3. Ayindan beri 1 ay onde gorunuyordu . Bende biraz nisan da biraz burda takilmaya basladim. Ancak nisan daki arkadaslarin cogu dogurdu. Bugun bebegi hareketsiz hissedince dr çağırdı nst ye girdim. Normal gorunuyor hersey. Eger 30 nisan da dogmazsa 6 mayisa kadar beklicez dedi. Eger 6 mayis da da gelmezse ya sunni ya da sezeryan yapcaz dedi. :KK43:(
Hayırlısı olsun canım. İlk gebeliğin mi?
Heyecanla doğum sancısını beklemek. Herşeyden şüphelenmek çok güzel ve sabır gerektiren günler.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Canım 37+0 dan sonra başlanmalı hurmaya..
Normal doğum için merdiven çıkmak çok iyi geliyor..

Hayırlısı olsun canım. İlk gebeliğin mi?
Heyecanla doğum sancısını beklemek. Herşeyden şüphelenmek çok güzel ve sabır gerektiren günler.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
canim cok tesekkurederim 💓 insallah bende hemen artik dogurmak isteyenlerdenim

Bugün çok şükür 37+0 oldum.
Haftalarca erken doğum riskiyle yattım. İlaçlar ciğer geliştiriciler kullandım.
Çok şükür bugünümüze..
Nasipse 1 hafta sonra yavruma kavuşağım..
Rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallah..

Çok şükür bugünümüze..
[/QUOTGGozun ozun
Gozun aydın canım az kaldı artık :)

Çok şükür bugünümüze..
Öyle böyle derken çok şükür zaman geçti.
Hayırlısıyla da alırsın ins kucağına.
Ben de yarından itibaren 39a gireceğim bakalım prenses ne zaman gelecek.

Hayırlı Akşamlar Kızlar 💗

Doğumdan sonra grubu takip edemez oldum. Öyle ki telefonumu nereye koyduğumu bile unutuyorum saatler sonra geliyor aklıma bakmak. Kızım uykucu bir Şirine olduğu için onu emzirmeye çalışmakla geçiyor şu ilk günler. Hafif bir sarılığımız var çoğalmasın diye uğraşıyorum. Tabi bu arada günler uykusuz yorgun ve stresli geçiyor. Lohusalığı dibine kadar yaşıyorum . Tüm bunların yanında en büyük mutluluğum evladıma sağlıkla kavuşmuş olmak 💕 inşallah onunla çok güzel günler göreceğimize inanıyorum.

Sizler nasılsınız son günler heyecan ve merakla geçiyordur eminim. karapisso karapisso sen nasılsın kuzum ?

R rkndmt Sağol canım.. Bence seninde az kaldı. En çok doğumlar 38+ larda oluyor..
Güzel haberlerini bekliyoruz..
Ay evet bende bekliyorum, artık her an ben geliyorum diyebilir:) tatlı bir telaş var, ilk çocuk olunca acaba o nasıl bu nasıl olcak vs merakta çok. İnş hepimizin evladı sağlıkla hayırla gelsin kucaklarimiza:)

Hayırlı Akşamlar Kızlar 💗

Doğumdan sonra grubu takip edemez oldum. Öyle ki telefonumu nereye koyduğumu bile unutuyorum saatler sonra geliyor aklıma bakmak. Kızım uykucu bir Şirine olduğu için onu emzirmeye çalışmakla geçiyor şu ilk günler. Hafif bir sarılığımız var çoğalmasın diye uğraşıyorum. Tabi bu arada günler uykusuz yorgun ve stresli geçiyor. Lohusalığı dibine kadar yaşıyorum . Tüm bunların yanında en büyük mutluluğum evladıma sağlıkla kavuşmuş olmak 💕 inşallah onunla çok güzel günler göreceğimize inanıyorum.

Sizler nasılsınız son günler heyecan ve merakla geçiyordur eminim. karapisso karapisso sen nasılsın kuzum ?

Canım ne mutlu sana,güle güle büyüsün ufaklık, mucize resmen:)

Back