sorunn eşim. telefon elinden düşmüyor. ne bir muhabbet ne bir konuşma ne konuşunca cevap verme. sıfır iletişim. bıktım artık illallah geldi.

Erkeklerin bir kısmında olabiliyor malesef, çocuklar da var sizde aslında hiç susulabilecek bir ortam yoktur evinizde, çocuklarla nasıl,
Eşim de sessizdir, az öz konuşur, sürekli bişey anlatmaz,arada ben de eeee sonra noldu derim sessizlik dagilsin diye:) ama genel yapısı öyle, iki kişi olduğumuzdan uyumluyuz, işten gelince anlatır önemli şeyleri sonra sessiz bir yaşam başlar evimizde:)annem size gelince uykum geliyo çok sessissiniz der mesela:)

Aklıma kuzenim geldi, eşi işyerinde çok konuşan eden biri, evde aşırı sessiz biri,soru soruyordu kuzenim,cevabi da kendi veriyordu,30 yıllık evlilikleri var öyle böyle alisiyo insan sanırım, hatta enişteye şunu derdi sen işyerinde nasıl konusuyosun gelip bakicam ,konuşmadan iş olmaz diye:)

Ayyy canım benim gözlerin aydın, çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ne güzel teker teker doğuruyoruzzz
Bence değil canım gayet normal görünüyor. Hiç takma beslenmene biraz daha özen göster. avakado, çerez, muz, yumurta ve süt tüketimini arttır.

ay canım hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de inş :)minişlerimiz geliyor çok heyecanlı

kuzum muhabbet etmez tamam ona alıştım ama beyni=telefon bu Son zamanlarda. hep haber okur hep yazışur. bana bakmaz , bi yardım isterim etmez. çocuklarâ cevap vermiyor ve kızıyor. ilgisini dağıtıyorşar diye. derken bende dayanamaz hale geldim.

iyi olmak zorundayım. sinirlerim gergin. ama ona göre hava hoş bişey yokki
Çok haklısın canım ben kavga da edemiyorum evde kızım çok kötü ağlamaya başlıyor krize giriyor resmen biz tartışmaya başladığımız da bizde susuyoruz mecbur bizde ama bakıyorum telefona mi gömüldü bende mesajla ulaşmaya çalışıyorum mesaj atıyorum çağrı atıyorum mecbur iletişim kurmak zorunda kalıyor yoksa bizim evde de iletişim sıfır açıyor satış sayfası arabalara bakıyor çok lazım ya

Canım çok haklısın, ne diyeyim

günaydın kızlar nasılsınız bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelir inşallah doğumlar başladı artık sık sık girip kontrol etmeye çalışıyorum doğuran varmı yokmu diye benim kızda hala tık yok yarın kontrolümüz var (38+0) bakalım ne diyecek doktor

iyi olmak zorundayım. sinirlerim gergin. ama ona göre hava hoş bişey yokki
canım kendine ediosun benimki de sürekli uyuyor ikimizde bankacıyız ,aynı saatte evden cıkıp eve girioruz üstüne ben yemek yapıorum ,hamileyim ,yorgunum uykusuz olan benim ,sabahlara kadar ben gezınıorum evde ama adam uyuyor her fırsatta ben de artık pes ettim dalaşmıyorum gerçekten yıpranıyorum çünkü

Günaydın kızlar kontrolden geliyorum şimdilik her şey yolunda gibi görünüyor. 2900 olmuş benimki.
Hayırlısıyla gelsinler inşallah.
karapisso çoğu evlilikte yaşanan bir sorun bu maalesef Telefonlar hepimizde bağımlılık yaptı özellikle erkekler. Ben de zaman zaman telefona çok daldığım için eşime laf söyleyemiyorum. Şu günleri atlatalım sonrasında kendine gelince hesabını alırsın

Kızlar ben 34+3 te kontrole gittim bebek ölçüme göre 36+ çıkıyo ve de kilosu 3 ün üzerinde ( yanılma payı olabilir) ama eğer böyleyse 39+0 da sezeryan olucam buna göre doktor satı mı göz önünde bulunduruyor yoksa bebeğim gelişimini mi... Bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi...

canım genelde satı hesaba alıyorlar benimde öyle oluyor çünkü 1- 2 hafta önden gidiyor ama son haftalara doğru ölçümlerde yanılma payı daha yüksek oluyor

Gözünüz aydın. Rabbim ikinize de sağlık versin. Adıyla yaşasın insalkah

canım genelde satı hesaba alıyorlar benimde öyle oluyor çünkü 1- 2 hafta önden gidiyor ama son haftalara doğru ölçümlerde yanılma payı daha yüksek oluyor
Sağol canım doktorda 39+0 dan önce almam dedi ama kafam karıştı aşağı çok baskım oluyo yürüyemiyorum 1 ay var, daha da kilo alıcak ondan sorayım dedim Hakkımızda hayırlısı sağlıklı gelsinlerde inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…