- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
İnşallah canım. Her geçen gün lehime. Ama ipin ucunu bıraktım biraz artık. Strese gerek yok. Bu haftadan itibaren daha rahatım şükür.Çok teşekkür ederim canım hepimiz güzel haberler verelim inşallah senin bebiş de azıcık daha beklesin annesini
İnşallah çabucak eline geçer canımyetişir bence senin içimde öyle bir his var niyeyse.
Açılma var ama doktor bir iki hafta idare edebilir dedi. Ama suyu da azalmaya başlamış işte. Haftaya açılma çoğalmışsa ve suyu daha da azalmışsa artık bekletmez sanırım. Tabi haftayaki kontrolü görebilirsek.
Benim mide ağrım pek olmuyor ama fena bir iştah kaybım var. Sırf bebek kilo alsın diye yiyorum. Benim ağrılarım daha çok alt bölgede her an regl olacakmış gibi bir his ve baskı var. Doktor normal diyor yumurta kapıya iyice dayandığı içindün gece o baskı o kadar arttı ki hem belime hem bacağıma ağrılar girdi. Ama sonra geçtir çok şükür.
Sağol canım ben de biraz korktum çünkü normalde bir şey yokken nst de sorun çıkabiliyor. Şimdilik bir sıkıntı yok kendisiyle tanışmamız iyi geçti inşallah böyle devam eder
Amin allah razı olsun canımm.Hepimiz inşallah..Hem oğluşuna hem de sana maşallah canımAllah sağlıkla kavuştursun hep güzel haberler alın inşallah
Maşallah canım seninde kilon ideal. Bebişler büyüsün de kilolalar gelir gider... Rabbim hepimize sağlık versin...maşallah çok güzel. herşey yolunda kilonda İdeal. amin inşallah sağ salim gelir kuzucukalr. çok sevindim senin adına. ben 34+2 hala 8 kgda kaldım. almıyorum Son bir aydır. iştahım yeni yeni açıldı bakalım kaç kg ile doğuma gireceğiz.
Çok teşekkür ederim canım:) İnşallah hepimiz güzel haberler alalım.Gözün aydın canım, tadını cikar, inş daha güzel haberlerde alırsın her kontrolünde:)
En güzelini yapıyorsun. Bebek kendisi seçiyor zaten nasıl geleceğini bu süreçte stresten uzak kalabilmek önemli gerçekten.İnşallah canım. Her geçen gün lehime. Ama ipin ucunu bıraktım biraz artık. Strese gerek yok. Bu haftadan itibaren daha rahatım şükür.
Ay sorgulama huyu benim esimde de var. Şunu yapar mısın diyorum bazen o da hemen neden onu öyle yapıyoruz diyor çünkü o an yardım isteği yok içindeben de nasıl yapalım diye sormadım kibarca bunu böyle yap diyorum sana diye karşılık veriyorum sonra el mahkum yapıyor bir de bir gün bir dizide ki konusu Ahmed ibn Hanbelin hayatiydi. Ahmet ibn Hanbel oğluna eşiyle ilişkisi hakkında tabiri caizse tüyolar veriyordu. Mesela "Evi kadının kraliyeti gibidir. Kendisini evinde kraliçe gibi hisseder. Onun kraliyetine müdahale etmeye kalkışma" diyordu. Ben de artık ne zaman evle ilgili bana karışmaya kalksa bunu hatırlatıyorum hemen susuyor
inşallah kuzum. sağ salim geçsin bu dönemlerSağol canım ben de biraz korktum çünkü normalde bir şey yokken nst de sorun çıkabiliyor. Şimdilik bir sıkıntı yok kendisiyle tanışmamız iyi geçti inşallah böyle devam eder☺
İşte her ilişkinin bir iletişim yolu ayrı bir dili var. Ben çözümü şimdilik böyle buldum daim olur inşallahOH ne güzel senn çözümü bulmuşsun,ben sinirlenince başka biri çıkıyor içimden
gözüm görmesin onuda yapacağı işide
İşte her ilişkinin bir iletişim yolu ayrı bir dili var. Ben çözümü şimdilik böyle buldum daim olur inşallahben çok sinirli biri değilimdir yaa yani dilde hemen parlarım ama kalbe sirayet etmez çoğu zaman. Ama sinirli olsaydım kesin senin gibi hareket ederdim
selamlar, kontrollerden iyi haberlerlerle dönenler olmuş çok şükür :) A asitane161719 senin de rahatlamış olmana çok sevindim, inşallah hayırlı zamanda gelecek kuzun. Ben de bugünü evde dinlenerek geçirdim, bol bol uzandım . Aralarda da kızımın örtüleri, battaniyeleri ve uyku tulumlarını yıkadım. İlk olarak böyle bir işe başlamış oldum bakalım. Kıyafetlerini de haftaya yıkayacağım.
Bu arada dün akşamdan beri aşırı derecede mide yanması olmaya başladı bende. Boğazımda hep mide asidim var haliyle canım birşey yemek de istemiyor. Akşam yemeği hiç yemesem mesela şu an iyi ama tabi zorlayacağım kendimi...Gaviscon içiyorum çok kötü olunca mecburen...
Hepinize iyi akşamlar.
Teşekkür ederim canım amin inşallah. Mide yanması bugün benim de had safhada alev çıkacak gibi bir kaynama yanma oluyor. Yediğim içtiğim bir şey mi sebep oldu yoksa gebelikten mi anlamadım. Hayırlısı olsun inşallah. Bu arada hazırlıklar konusunda kolaylıklar dilerim canımselamlar, kontrollerden iyi haberlerlerle dönenler olmuş çok şükür :) A asitane161719 senin de rahatlamış olmana çok sevindim, inşallah hayırlı zamanda gelecek kuzun. Ben de bugünü evde dinlenerek geçirdim, bol bol uzandım . Aralarda da kızımın örtüleri, battaniyeleri ve uyku tulumlarını yıkadım. İlk olarak böyle bir işe başlamış oldum bakalım. Kıyafetlerini de haftaya yıkayacağım.
Bu arada dün akşamdan beri aşırı derecede mide yanması olmaya başladı bende. Boğazımda hep mide asidim var haliyle canım birşey yemek de istemiyor. Akşam yemeği hiç yemesem mesela şu an iyi ama tabi zorlayacağım kendimi...Gaviscon içiyorum çok kötü olunca mecburen...
Hepinize iyi akşamlar.
Allah huzurunuzu daim etsin hatta artırsın canım.benimde ani parlama oluyor sinirleniyorum, gerisi gelmiyor hatta neye kızdığımı bile unuturum çoğu kez. Allah beterinden korusun. oluyor ilişkimizde arada sırada. büyük bir sorunumuz yok çok şükür .
günün nasıl geçti. ben öğlen 40 dk uzandım sonra komşuya gittik. kalabalık güzel geçti.
akşamm yemeği yedik uzandım şimdi .
inşallah sende kontrolünden çok güzel haberlerle gelirsin tatlım.
kolay gelsin yavaş yavaş tamamlanıyor hazırlıklar .
birdaha kontrolun ne zaman?
çok geçmiş olsun.
Dogum tarihlerimiz birbirine cok yakin. :)Teşekkür ederim canım amin inşallah. Mide yanması bugün benim de had safhada alev çıkacak gibi bir kaynama yanma oluyor. Yediğim içtiğim bir şey mi sebep oldu yoksa gebelikten mi anlamadım. Hayırlısı olsun inşallah. Bu arada hazırlıklar konusunda kolaylıklar dilerim canım
Oooo badiş hayirli olsun ne zaman dogurdun?? Nasil hissediyorsun?Ben doğurdum canım darısı size :) emoji sorunu anlamadım
Allah huzurunuzu daim etsin hatta artırsın canım.
Maşallah yine dolu dolu bir gün geçirmişsin. Allah bereket versinben evde işlendim ufak ufak günlük işler işte. Yalnız kafamı kurcalayan bir şey var. Bebeğim iki gündür çok sakin. Ciğer geliştirici iğneden sonra oldu böyle. Dün nst sırasında gayet normaldi. Bugün sağlık ocağında da kalbini dinledik o da normal. Nette de iğneden sonra azalma oldu diyenleri okudum ama bilemedim. İğneler sersemleştirdi diye düşünmek istiyorum.
Teşekkür ederim canım amin inşallah. Mide yanması bugün benim de had safhada alev çıkacak gibi bir kaynama yanma oluyor. Yediğim içtiğim bir şey mi sebep oldu yoksa gebelikten mi anlamadım. Hayırlısı olsun inşallah. Bu arada hazırlıklar konusunda kolaylıklar dilerim canım
Canım doktorumun numarası yok bende. Hiç hareket etmiyor değil ediyor ama çok sakin. Hani sanki halsizmiş gibi. Doktor sitelerinde doktor yorumu olarak da gördüm iğnenin böyle bir etkisi varmış. Bir iki yerde değil birçok yerde rastladım. Kalp atışı da normal olunca çok endişelenmek istemedim aslında. Bakalım inşallah bir iki güne normale döner. İğnenin etkisi azalır herhalde .amin hepimizin huzuru daim olsun artsın tatlım.
peki sebebi ne olabilir?
uyku falanmı yaptı bebeğe.
doktorunû arayıp sorsanmı?
Ahhh ahhh benim başından beri en büyük derdim mide yanması. Hiç bilmem midrmin yandığını ama hamilelikte midem çok yandı. Sarımsağı ağzıma süremiyorum mesela çok az da olsa inanılmaz yakıyor midemi. Hasret kaldım sarımsaklı yoğurtlu yiyeceklere.mide yanmasına asitli şeyler sebep oluyor portakal mesela. bazı gebeler ne yese yanıyor. ben kızımda yaşadım. hatırlıyorum çok zordu. bi yakınım 3 gebeliğin çoğu ayını mide yanmasiyla geçirdi. oda bünye meselesi galiba
Canım bende 30 haftamda 4 doz ciğer geliştirici vurulmuştum. Benimde o zaman hareketleri azalmıştı doktorumda normal demişti. Seninde öyle olabilir canım..Canım doktorumun numarası yok bende. Hiç hareket etmiyor değil ediyor ama çok sakin. Hani sanki halsizmiş gibi. Doktor sitelerinde doktor yorumu olarak da gördüm iğnenin böyle bir etkisi varmış. Bir iki yerde değil birçok yerde rastladım. Kalp atışı da normal olunca çok endişelenmek istemedim aslında. Bakalım inşallah bir iki güne normale döner. İğnenin etkisi azalır herhalde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?