Çok teşekkür ederim canım hepimiz güzel haberler verelim inşallah senin bebiş de azıcık daha beklesin annesini
İnşallah canım. Her geçen gün lehime. Ama ipin ucunu bıraktım biraz artık. Strese gerek yok. Bu haftadan itibaren daha rahatım şükür.

Benimde regl olmadan önce midem ağrır belki ondan mide agrisida yaşıyorum dur son zamanlarda, bacak sırt bel kalça Allah ne verdiyse , baskı zaten fena oluyor, hamilelik değişik bir süreç, ne çabuk geçti anlamadım valla, resmen bitti benim için artık:) çünkü gezemiyorum eve hapsoldum ağrılardan, ağrım olmasa arkadaşlarla gezip tozacaktim,, son bir ayimi gezerek degerlendircektim, ama plan yapmamak lazımmış:)

Hem oğluşuna hem de sana maşallah canım Allah sağlıkla kavuştursun hep güzel haberler alın inşallah
Amin allah razı olsun canımm.Hepimiz inşallah..
Maşallah canım seninde kilon ideal. Bebişler büyüsün de kilolalar gelir gider... Rabbim hepimize sağlık versin...

OH ne güzel senn çözümü bulmuşsun,ben sinirlenince başka biri çıkıyor içimden
gözüm görmesin onuda yapacağı işide

OH ne güzel senn çözümü bulmuşsun,ben sinirlenince başka biri çıkıyor içimden
gözüm görmesin onuda yapacağı işide
İşte her ilişkinin bir iletişim yolu ayrı bir dili var. Ben çözümü şimdilik böyle buldum daim olur inşallah ben çok sinirli biri değilimdir yaa yani dilde hemen parlarım ama kalbe sirayet etmez çoğu zaman. Ama sinirli olsaydım kesin senin gibi hareket ederdim

selamlar, kontrollerden iyi haberlerlerle dönenler olmuş çok şükür :) A asitane161719 senin de rahatlamış olmana çok sevindim, inşallah hayırlı zamanda gelecek kuzun. Ben de bugünü evde dinlenerek geçirdim, bol bol uzandım . Aralarda da kızımın örtüleri, battaniyeleri ve uyku tulumlarını yıkadım. İlk olarak böyle bir işe başlamış oldum bakalım. Kıyafetlerini de haftaya yıkayacağım.
Bu arada dün akşamdan beri aşırı derecede mide yanması olmaya başladı bende. Boğazımda hep mide asidim var haliyle canım birşey yemek de istemiyor. Akşam yemeği hiç yemesem mesela şu an iyi ama tabi zorlayacağım kendimi...Gaviscon içiyorum çok kötü olunca mecburen...

Hepinize iyi akşamlar.

benimde ani parlama oluyor sinirleniyorum, gerisi gelmiyor hatta neye kızdığımı bile unuturum çoğu kez. Allah beterinden korusun. oluyor ilişkimizde arada sırada. büyük bir sorunumuz yok çok şükür .
günün nasıl geçti. ben öğlen 40 dk uzandım sonra komşuya gittik. kalabalık güzel geçti.
akşamm yemeği yedik uzandım şimdi .

inşallah sende kontrolünden çok güzel haberlerle gelirsin tatlım.
kolay gelsin yavaş yavaş tamamlanıyor hazırlıklar .
birdaha kontrolun ne zaman?
çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canım amin inşallah. Mide yanması bugün benim de had safhada alev çıkacak gibi bir kaynama yanma oluyor. Yediğim içtiğim bir şey mi sebep oldu yoksa gebelikten mi anlamadım. Hayırlısı olsun inşallah. Bu arada hazırlıklar konusunda kolaylıklar dilerim canım

Allah huzurunuzu daim etsin hatta artırsın canım.

Maşallah yine dolu dolu bir gün geçirmişsin. Allah bereket versin ben evde işlendim ufak ufak günlük işler işte. Yalnız kafamı kurcalayan bir şey var. Bebeğim iki gündür çok sakin. Ciğer geliştirici iğneden sonra oldu böyle. Dün nst sırasında gayet normaldi. Bugün sağlık ocağında da kalbini dinledik o da normal. Nette de iğneden sonra azalma oldu diyenleri okudum ama bilemedim. İğneler sersemleştirdi diye düşünmek istiyorum.

Dogum tarihlerimiz birbirine cok yakin. :)

Ben doğurdum canım darısı size :) emoji sorunu anlamadım
Oooo badiş hayirli olsun ne zaman dogurdun?? Nasil hissediyorsun?
Ben takip edemiyorum tum mesajlari, hala calisiyorum bos buldugum vakitlerde bakabiliyorum. Nasil dogurdun? Biraz bilgi ver bana

amin hepimizin huzuru daim olsun artsın tatlım.
peki sebebi ne olabilir?
uyku falanmı yaptı bebeğe.
doktorunû arayıp sorsanmı?

mide yanmasına asitli şeyler sebep oluyor portakal mesela. bazı gebeler ne yese yanıyor. ben kızımda yaşadım. hatırlıyorum çok zordu. bi yakınım 3 gebeliğin çoğu ayını mide yanmasiyla geçirdi. oda bünye meselesi galiba

amin hepimizin huzuru daim olsun artsın tatlım.
peki sebebi ne olabilir?
uyku falanmı yaptı bebeğe.
doktorunû arayıp sorsanmı?
Canım doktorumun numarası yok bende. Hiç hareket etmiyor değil ediyor ama çok sakin. Hani sanki halsizmiş gibi. Doktor sitelerinde doktor yorumu olarak da gördüm iğnenin böyle bir etkisi varmış. Bir iki yerde değil birçok yerde rastladım. Kalp atışı da normal olunca çok endişelenmek istemedim aslında. Bakalım inşallah bir iki güne normale döner. İğnenin etkisi azalır herhalde .

Ahhh ahhh benim başından beri en büyük derdim mide yanması. Hiç bilmem midrmin yandığını ama hamilelikte midem çok yandı. Sarımsağı ağzıma süremiyorum mesela çok az da olsa inanılmaz yakıyor midemi. Hasret kaldım sarımsaklı yoğurtlu yiyeceklere.

Canım bende 30 haftamda 4 doz ciğer geliştirici vurulmuştum. Benimde o zaman hareketleri azalmıştı doktorumda normal demişti. Seninde öyle olabilir canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…