• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım bende 30 haftamda 4 doz ciğer geliştirici vurulmuştum. Benimde o zaman hareketleri azalmıştı doktorumda normal demişti. Seninde öyle olabilir canım..
Çok teşekkür ederim canım tecrübesi olan birinden bu yorumu almak içimi rahatlatti. Benimde dört doz bugün tamamlandı ikişer ikişer vurdurdum iki gün üst üste. Ne zaman normale dönmüştü hareketleri peki hatırlıyor musun ?

Mrb hnimlar nasilsiniz ben bugun hic iyi degilim sanirim kasilmalarim basladi 3 4 gun once nts girdim sancim yoktu alttan muayne oldum ordada sıkıntı yoktu ama bugun belim agriyo rahmime arada bir sanci giriyo karnim sertlesiyor doktora gitmek istemiyorum 1 hafta daha beklemek istiyorum normalmi sizce bu agrilar yoksa erken dogum belirtisimi dir mayisin 1 ne kadar dogum yapmama lazim :dua::dua:

Çok teşekkür ederim canım tecrübesi olan birinden bu yorumu almak içimi rahatlatti. Benimde dört doz bugün tamamlandı ikişer ikişer vurdurdum iki gün üst üste. Ne zaman normale dönmüştü hareketleri peki hatırlıyor musun ?
Bende ikişer ikişer dört doz vurdurmuştum. Son dozu vurduktan sonra ertesi gün düzelmeye başlamıştı...

Mrb hnimlar nasilsiniz ben bugun hic iyi degilim sanirim kasilmalarim basladi 3 4 gun once nts girdim sancim yoktu alttan muayne oldum ordada sıkıntı yoktu ama bugun belim agriyo rahmime arada bir sanci giriyo karnim sertlesiyor doktora gitmek istemiyorum 1 hafta daha beklemek istiyorum normalmi sizce bu agrilar yoksa erken dogum belirtisimi dir mayisin 1 ne kadar dogum yapmama lazim :dua::dua:
Canım yalancı sancıda olabilir gerçek sancıda. Bence devam ederse bir muayne ol en azından erken doğumu engelleme şansın olur.

Canım doktorumun numarası yok bende. Hiç hareket etmiyor değil ediyor ama çok sakin. Hani sanki halsizmiş gibi. Doktor sitelerinde doktor yorumu olarak da gördüm iğnenin böyle bir etkisi varmış. Bir iki yerde değil birçok yerde rastladım. Kalp atışı da normal olunca çok endişelenmek istemedim aslında. Bakalım inşallah bir iki güne normale döner. İğnenin etkisi azalır herhalde .
kevokda tecrübesini paylaştı demek oluyor bi sakinlik bebeklerde. için rahat etmiştir.
Allah esirgesin sizi kuzum benim .
Ahhh ahhh benim başından beri en büyük derdim mide yanması. Hiç bilmem midrmin yandığını ama hamilelikte midem çok yandı. Sarımsağı ağzıma süremiyorum mesela çok az da olsa inanılmaz yakıyor midemi. Hasret kaldım sarımsaklı yoğurtlu yiyeceklere. 😥

tavsiye edeceğim bişey varmı diye çok düşündün, aklıma çörekotuyağı geldi. her derde devà diye. birde kantaron çayı. günde bir kupadan zarar gelmez. birde nane çayı. eşimin annesi mide ağrısına yanmasına hemen nane demler. bir su bardağına bir tatlı kaşıpı kuru nane kaynayınca 3.5 dk kıskıta kalsın sonra limon sık iç. çok rahatlatır.
arkadaşlar soğuk süt yudum yudum içmeyi tavsiye etmişti. bende fındık ve kabuklu elma iyi geliyor diye biliyorum. Allah şifa versin tatlım.

Oooo badiş hayirli olsun ne zaman dogurdun?? Nasil hissediyorsun?
Ben takip edemiyorum tum mesajlari, hala calisiyorum bos buldugum vakitlerde bakabiliyorum. Nasil dogurdun? Biraz bilgi ver bana 😍😍😍
Canım benim tansiyon problemi oldu gebelik zehirlenmesi yaşadım acil sezeryanla doğurdum. Nasıl hissettiğimi bilmiyorum çok yorgun uykusuz geçiyor günler. İnşallah sizlerde sağ salim kavuşursunuz miniklere.

kevokda tecrübesini paylaştı demek oluyor bi sakinlik bebeklerde. için rahat etmiştir.
Allah esirgesin sizi kuzum benim .

tavsiye edeceğim bişey varmı diye çok düşündün, aklıma çörekotuyağı geldi. her derde devà diye. birde kantaron çayı. günde bir kupadan zarar gelmez. birde nane çayı. eşimin annesi mide ağrısına yanmasına hemen nane demler. bir su bardağına bir tatlı kaşıpı kuru nane kaynayınca 3.5 dk kıskıta kalsın sonra limon sık iç. çok rahatlatır.
arkadaşlar soğuk süt yudum yudum içmeyi tavsiye etmişti. bende fındık ve kabuklu elma iyi geliyor diye biliyorum. Allah şifa versin tatlım.
Evet canım içim rahatladı biraz daha çok şükür. 💕😉👍 amiiiin çok çok teşekkür ederim bilmukabele 💗😍

Ben 33. Haftadan itibaren oluyor, artık alistim. Arada bir derken dakika tut, mesela gün boyu 20-30 dk bir 30 sn gibi düzenli mi. Sonra da 15 dk bir 30 sn sürer ? Eğer dakik ve düzenli ve uzandiginda dinlediğinde geçmeyen ve dakikası kisalip saniyesi artarak durmadan devam eden agriysa doktora git.
Bende 3 haftadır çekiyorum bu hafta daha yoğun ama sana anlattığım gibi düzen olmadığı için rutin kontrolumu bekliyorum. İki saat boyunca takip Edip 30 dk bir sancim olduğu oluyor ama 3. Saat olmuyo ,6. Saat tekrar basliyo ufaktan.. bunlar yalancı kasılmalar oluyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama süre tut daha iyi sonuç elde edersin.bence yalancı kasilmalardir bilmesem bende yoğun sancı geldiği anlar doguruyorum sanıp doktora kosabilirdim. Çok emin olamazsan yine doktora sorarsın arayip

Kızlar nasılsınız ❤❤❤

herkese güzel günler diliyorum.

güzel uyudum bu gece.

ara ara kramplar girdi ayağıma uyandırdı beni ama geçti hemen elhamdülillah. 😄
Günaydın karapisso karapisso önerilerin için teşekkürler mide yanmam olunca deneyeceğim. Uyuyabilmene sevindim kramp belası artık daha da sıklaşıyor ben öyle olacağını hissettiğim an magnezyum hapımı alıyorum rahatlatıyor.
Hepinize mutlu günler diliyorum💕

Kızlar nasılsınız ❤❤❤

güzel uyudum bu gece.

Günaydın canımcımm :KK15:Kramp herkeste oluyo yaa!! Arada magnezyum içince olmuyo benim. Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir gün olsun inşallah herkes için.. :KK200:

Kızlar nasılsınız ❤❤❤

güzel uyudum bu gece.

Hayırlı sabahlar canım 💕

Çok şükür iyiyim 😉 kramplar da bu işin nazı niyazı oldu demekki senin için yolun sonunu hatırlatıyorlar sana 😍 benim uyumak için hiçbir engelim yoktu ama gece en az üç kez uyandım alışkanlıktan 😂 iyi bir şey aslında doğumdan sonra çok zorlanmam inşallah uyku konusunda 🤭

Hayırlı sabahlar canım 💕

Çok şükür iyiyim 😉 kramplar da bu işin nazı niyazı oldu demekki senin için yolun sonunu hatırlatıyorlar sana 😍 benim uyumak için hiçbir engelim yoktu ama gece en az üç kez uyandım alışkanlıktan 😂 iyi bir şey aslında doğumdan sonra çok zorlanmam inşallah uyku konusunda 🤭

öyle görünüyor kız. valla bende uyanıp duruyorum ama dün gece geri uyumakta zorlanmadım oda iyi bişey :D

Günaydın canımcımm :KK15:Kramp herkeste oluyo yaa!! Arada magnezyum içince olmuyo benim. Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir gün olsun inşallah herkes için.. :KK200:
bende arada içiyorum magnezyum, şifa olsun. nasılsın kuzum. ben daha çantamı hazırlamadım , daha erken gibi geliyor.

Günaydın karapisso karapisso önerilerin için teşekkürler mide yanmam olunca deneyeceğim. Uyuyabilmene sevindim kramp belası artık daha da sıklaşıyor ben öyle olacağını hissettiğim an magnezyum hapımı alıyorum rahatlatıyor.
Hepinize mutlu günler diliyorum💕

bu günlerde çok sinirli oldum çıktım , kızım sabah sabah en sevdiğim saatimi kırmış. gelde deli olma!!! swach marka eşimin taaaa seneler evvel hediyesi hatırası büyüktü. .beni uyndırdı anne kalk saatini kırdım diyor. ilk kez ulaşabildiği yerdeydi. oy oy :KK43:

bİ kaç haftadır saat bakıyorum kendime. israf olmasın evde saatim var diye almaya elim gitmiyordu. ne bu şimdi üstüne :KK70:

buda baktığım saatin linki.

Eklentiler

• IMG-20190411-WA0009.jpeg
    IMG-20190411-WA0009.jpeg
    117,3 KB · Görüntüleme: 28
bu günlerde çok sinirli oldum çıktım , kızım sabah sabah en sevdiğim saatimi kırmış. gelde deli olma!!! swach marka eşimin taaaa seneler evvel hediyesi hatırası büyüktü. .beni uyndırdı anne kalk saatini kırdım diyor. ilk kez ulaşabildiği yerdeydi. oy oy :KK43:

bİ kaç haftadır saat bakıyorum kendime. israf olmasın evde saatim var diye almaya elim gitmiyordu. ne bu şimdi üstüne :KK70:

buda baktığım saatin linki.
Ayyyy kıyamam ya. Hatırası olan eşyaların zarar görmesi beni de çok üzer. Canları sağolsun giden mal olsun. Bir yandan da yeni bir saat alman için gerekli motivasyonu sağlamış oluyor senin kız😀 Baktığın saat de güzelmiş beğendim👍😍

Ayyyy kıyamam ya. Hatırası olan eşyaların zarar görmesi beni de çok üzer. Canları sağolsun giden mal olsun. Bir yandan da yeni bir saat alman için gerekli motivasyonu sağlamış oluyor senin kız😀 Baktığın saat de güzelmiş beğendim👍😍

yan benimkiler bitirim bitirim :KK70:
kırılmaz cam gözlük aldım ama çerçeveyi eğdi. kırılmaz eğilmez değil işte!!!
çok üzüldüm sinirlendim ama elden ne geliyor. inşallah alırım yakında :KK66:

Herkese merhaba kızlar..
Benimde bir kaç gündür kramplarım arttı. Geçen gün araba sürerken oldu bir sağ ayak. Durabileceğim yerde yoktu. Çok zorlandım.
Süt ürünlerini artırmak lazım.
Bugün şafak 18:KK39:
Sizde durumlar nasıl kızlar?

Herkese merhaba kızlar..
Benimde bir kaç gündür kramplarım arttı. Geçen gün araba sürerken oldu bir sağ ayak. Durabileceğim yerde yoktu. Çok zorlandım.
Süt ürünlerini artırmak lazım.
Bugün şafak 18:KK39:
Sizde durumlar nasıl kızlar?

benim yolum daha uzun gibi geliyor ya.
maşallah 2 hafta sonra 4 günün kalmış olacak...

Back