bugün öğleden sonra umreye yolcusu komşumuza yolun açık olsuna gideceğiz.
Allah bizlerede nasip etsin.
sizler neler yapacaksınız?
temizlik yapmam gerekiyor kahvaltıdan sonra gücüm olursa yaparım yoksa kalır. ayaklarım basenlerİm çok ağrıyor ya. yürüyemez oldum gene. merdiven inip çıkmaz eziyet.
oturunca ağrımıyor elhamdülillah.

Hayırlı sabahlar canım. Dün akşam bizim buralar da epey yağışlıydı . Çok güzel bir yağmur vardı tam bahar yağmuru. Bugün de güneşli çok şükür.

Az önce ASM den geldim hem oğlanın aşısı vardı hem de benim son kontrolüm. Ciğer gelistiricinin son iki dozunu da yaptırdım iyice rahatladım. Gece bir ara doğuruyorum galiba dedim öyle bir baskı ağrı vardı kalktım evi dolandım toparladım ne olur ne olmaz sonra uyudum şükür geçmiş.

Bu arada sen nasılsın canım bugün

geçmiş olsun Size
yalancı kasılmalar artıyor demek.
darısı kucağına almaya olsun sağsalim
ben geceleri uyuyamaz oldum artık . sabaha kadar bölük pörçük uyku ile uyanıyorum güne.
elhamdülillah iyiyim , iş yapamam lazım kahvaltı hazırlamam gerek ama halim yok.

Teşekkür ederim canım. Son haftalar, rahatımız iyice kaçıyor yapacak pek bir şey yok gibi ben de defalarca uyanıyorum gece iyice alıştım artık bu duruma benim de deli gibi temizlik yapasım ama korkudan yapamıyorum ufak tefek işlerle oyalanıyorum işte. Haftaya aileler geliyor hamdolsun onlar geldikten sonra iyice izine ayrılırım artık tabi o zamana kadar hala doğurmamış olursam

Sen de bugün temizlik yapmayıver kendini iyi hissedince daha kısa sürede yaparsın bugünü kendine tatil kabul et .

Herkese günaydınlar.. Biz kontrolümüzden geldik. Miniğim 2850 gr 49 cm olmuştu. Maşallah, çok şükür! Haftasıyla uyumlu, nstsi, suyu, plesantası, kordonu falan iyi dedi. Bundan sonra her hafta görüşelim dedi. Doğumda mayısın ilk haftası inşallah.. Ben 72 kg olmuşum. Toplamda 13 kg yakın almışım. Ona da iyi dedi. Bizden haberler şimdilik böyle.. Rabbim hepimize yavrumarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..

ooo maşallah ailelerde geliyor yolun sonuna ramak kaldı desene kız
sende yapamıyorsun tabi..eşin yardımcı oluyormu peki?
benimki sinir ediyor Son zamanlarda. .baya sert rüzgarlar estirdim dün akşam.

elini bi işe dokundurmak istemiyor. yatayım oturayım istiyor. herşey benim üzerime yoruluyorum bazen. takatim yok inan.

Hem oğluşuna hem de sana maşallah canım Allah sağlıkla kavuştursun hep güzel haberler alın inşallah

maşallah çok güzel. herşey yolunda kilonda İdeal. amin inşallah sağ salim gelir kuzucukalr. çok sevindim senin adına. ben 34+2 hala 8 kgda kaldım. almıyorum Son bir aydır. iştahım yeni yeni açıldı bakalım kaç kg ile doğuma gireceğiz.

Gelecekler inşallah ama bir yandan da korkuyorlar onlar gelmeden doğum olursa diye olmaz inşallah

Eşim sağolsun yardımcı oluyor canım elinden geldiğince. Dün kontrole beraber gittik faydası oldu aslında doktordan direkt duyması iyi oldu yardım konusunda daha istekli ama doğum riski ortaya çıkmadan önce pek yardım istemiyordum açıkçası oğlumuzla ilgileniyordu ki o da az bir iş değil bana fazlasıyla yetiyordu

Belki eşinin işi onu çok yoruyordur senin de ne kadar çok yıprandığını göremiyordur. Sen kendi kendini muhafaza etmeye çalış çok yıpratma. Can taşıyorsun sonuçta. Asgari düzeyde halletmeye çalış bazı işleri.

kuzum ben ondan ağır iş beklenmiyorum zaten.
mesela kek fanusu üst dolabà konacak, neden yukarı diyor. é aşağıda yer yok. koymadı ben çıktım sandalye tepesine. ve bacaklarım tutmuyor. sinir etti beni. küçük şeylere bile dokunmak istemiyorum diyor resmen. ben ne yapayım peki. bazen çok üst üste geliyor İşte. mesela aher akşam düzgün sofra kurarım Her çeşit. Kurabiyesi keki tuzlusu. bunları yapıyorum ev temizliği bana ait adam bişeyin ucundan tutmak istemiyorum diyor. yapıncada söyleniyor. vallahi bazen tahammülümü zorluyor. çekip gitmek istiyorum ama nereye

Kızlar muayeneden çıktım bebeğim 2700
amin
dün az biraz bebek çikolatası süslerine baktım kafam karıştı hiç bişey beğenemedim.
karapisso öyle güzel kurdeleler var ki aslında renk kararlaştırıp yaptıracağın kişiye bu renklerde yaptırabilirsin.Grogren kurdele diye geçiyor onlar daha güzel duruyor. Erkek için renkler kısıtlı ama kızlar için çok güzel renkler ve çeşit var

Bu arada muayeneden çıktım bebeğimin kilosu 2700 küsür olmuş diyecektim tamamı çıkmamış mesajın. Çok şükür her şey iyi gidiyor şimdilik. Kanala yerleşmeye başlamış dedi doktor. İlk defa nst ye girdim. Çok tekmeledi nst deyken:) Bundan sonra her hafta göreceğiz.

maşallah annesi çok güzel gelişmiş
nst benim kabusum hiç sevmem kendilerini
kızıma Son haftalarda günde 3 kez girdiğim olmuştu . bakarım inşallah kuzum teşekkürler

Ay sorgulama huyu benim esimde de var. Şunu yapar mısın diyorum bazen o da hemen neden onu öyle yapıyoruz diyor çünkü o an yardım isteği yok içinde ben de nasıl yapalım diye sormadım kibarca bunu böyle yap diyorum sana diye karşılık veriyorum sonra el mahkum yapıyor bir de bir gün bir dizide ki konusu Ahmed ibn Hanbelin hayatiydi. Ahmet ibn Hanbel oğluna eşiyle ilişkisi hakkında tabiri caizse tüyolar veriyordu. Mesela "Evi kadının kraliyeti gibidir. Kendisini evinde kraliçe gibi hisseder. Onun kraliyetine müdahale etmeye kalkışma" diyordu. Ben de artık ne zaman evle ilgili bana karışmaya kalksa bunu hatırlatıyorum hemen susuyor

Ne zaman geliyor inşallah tulumlar

Bana da en fazla on günüm varmış gibi geliyor. Hatta haftaya kontrole diye gidip doğuracakmışım gibi hissediyorum. Tabi bekleyebilirsek o zamana kadar. O tarihe bile razıyım

Dun kargoya vermişler, bugün yada yarın gelmesi lazım, 6 iş gününde geliyor en geç,hizlandirin demiştim bakalım gelse de yıkayıp utulesem.senin açılma da başlamış ya artık çok durmaz sanirsam.
Mide ağrısı oluyormu sende canım, bende şort bel mide ağrıları da oluyor ara ara

Maşallah canım bebeğinin gelişimi gayet güzel. Kanala doğru yol almaya da başlamış yavaş yavaş ben geliyorum anne diyor sana. Haftaya da güzel haberler getir bize inşallah

İnşallah çabucak eline geçer canım yetişir bence senin içimde öyle bir his var niyeyse.

Açılma var ama doktor bir iki hafta idare edebilir dedi. Ama suyu da azalmaya başlamış işte. Haftaya açılma çoğalmışsa ve suyu daha da azalmışsa artık bekletmez sanırım. Tabi haftayaki kontrolü görebilirsek.

Benim mide ağrım pek olmuyor ama fena bir iştah kaybım var. Sırf bebek kilo alsın diye yiyorum. Benim ağrılarım daha çok alt bölgede her an regl olacakmış gibi bir his ve baskı var. Doktor normal diyor yumurta kapıya iyice dayandığı için dün gece o baskı o kadar arttı ki hem belime hem bacağıma ağrılar girdi. Ama sonra geçtir çok şükür.

Maşallah canım bebeğinin gelişimi gayet güzel. Kanala doğru yol almaya da başlamış yavaş yavaş ben geliyorum anne diyor sana. Haftaya da güzel haberler getir bize inşallah
Çok teşekkür ederim canım hepimiz güzel haberler verelim inşallah senin bebiş de azıcık daha beklesin annesini

maşallah annesi çok güzel gelişmiş
nst benim kabusum hiç sevmem kendilerini
kızıma Son haftalarda günde 3 kez girdiğim olmuştu . bakarım inşallah kuzum teşekkürler
Sağol canım ben de biraz korktum çünkü normalde bir şey yokken nst de sorun çıkabiliyor. Şimdilik bir sıkıntı yok kendisiyle tanışmamız iyi geçti inşallah böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…