• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

R rkndmt karapisso karapisso @luckyfish_2019 Hifaa Hifaa @Pisikedii fridakahlo62 fridakahlo62 ve etiketlemeyi unuttuğum diğer tüm arkadaşlar 💗

Kontrolden geldim. Kızımın pek sabrı kalmamış gibi görünüyor. Daha da aşağıya inmiş bu hafta. Doktor açıklığa da bakmak istedi 1.5 cm açıklık var. Bu açıklıkla bir iki hafta daha idare edebilirmişiz aslında ama durumumuz meçhul olduğu için ciğer geliştirici yazdı doktor. İki dozunu bugün vurdurdum. Diğer ikisini de yarın yaptıracağım. Bu arada nst temiz. Bilemiyorum bizi nasıl günler bekliyor. Sizlerden dua istiyorum inşallah sağlıkla hayırla kavuşurum meleğime.
hoşgeldin canım korkma allahın izniyle bebişin zamanında gelir canım kafama takıldı ciğer geliştiriciyi 37 haftadan önce yapılyor diye biliyordum doktor neye dayanarak vurdurdu

hoşgeldin canım korkma allahın izniyle bebişin zamanında gelir canım kafama takıldı ciğer geliştiriciyi 37 haftadan önce yapılyor diye biliyordum doktor neye dayanarak vurdurdu
Canım önceden 34 hafta dolduktan sonra ciğer geliştirici yapmıyorlarmış ama artık 37 hafta dolana kadar yapıyoruz faydası var zararı yok dedi doktor. Şu an 36+1im. Bu hafta içinde gelirse sorun yaşamayalım diye verdi. Ama inşallah gelmez en az bir hafta daha kalır meleğim.

Kızlar kontrolden geldim. Çok şükür herşey yolunda..
Sezeryan günü aldım. 29 Nisan..
Ay bi an düşününce 20 gün kalmış..
Sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah..
29 Nisan benim de sezaryen tarihim ama o günü göremeyeceğiz gibi biz. Bayağı adapte etmiştim kendimi bu tarihe aslında ama hayırlısı olsun. 😉👍😊 İnşallah sağlıkla kavuşuruz miniklerimize canım ;)

R rkndmt karapisso karapisso @luckyfish_2019 Hifaa Hifaa @Pisikedii fridakahlo62 fridakahlo62 ve etiketlemeyi unuttuğum diğer tüm arkadaşlar 💗

Kontrolden geldim. Kızımın pek sabrı kalmamış gibi görünüyor. Daha da aşağıya inmiş bu hafta. Doktor açıklığa da bakmak istedi 1.5 cm açıklık var. Bu açıklıkla bir iki hafta daha idare edebilirmişiz aslında ama durumumuz meçhul olduğu için ciğer geliştirici yazdı doktor. İki dozunu bugün vurdurdum. Diğer ikisini de yarın yaptıracağım. Bu arada nst temiz. Bilemiyorum bizi nasıl günler bekliyor. Sizlerden dua istiyorum inşallah sağlıkla hayırla kavuşurum meleğime.
Sağlıkla gelecek annesi inşallah kızın merak etme sen gönlünü ferah tut ❤️ ciğer geliştiriciye neden ihtiyaç duydu acaba bide neden sezeryan a alacaklardı canım seni
Ay maşallah canım gözün aydın sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeginle sen neden sezeryan olacaktın özel değilse ❤️

Sağlıkla gelecek annesi inşallah kızın merak etme sen gönlünü ferah tut ❤ ciğer geliştiriciye neden ihtiyaç duydu acaba bide neden sezeryan a alacaklardı canım seni

Ay maşallah canım gözün aydın sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeginle sen neden sezeryan olacaktın özel değilse ❤
Bu hafta doğarsa sıkıntıyı yaşamayalım diye verdi canım ciğer geliştiriciyi. Açıkçası benim de içim biraz daha rahat etti. İlk doğumda çok olumsuzluklar yaşadım ben o yüzden bu kez riske atmak istemedik canım. Doğum başladığı gibi sezaryene alınacağım inşallah.

Canım önceden 34 hafta dolduktan sonra ciğer geliştirici yapmıyorlarmış ama artık 37 hafta dolana kadar yapıyoruz faydası var zararı yok dedi doktor. Şu an 36+1im. Bu hafta içinde gelirse sorun yaşamayalım diye verdi. Ama inşallah gelmez en az bir hafta daha kalır meleğim.
hayırlısıyla gününde gelsin canım benim :dua:

Bu hafta doğarsa sıkıntıyı yaşamayalım diye verdi canım ciğer geliştiriciyi. Açıkçası benim de içim biraz daha rahat etti. İlk doğumda çok olumsuzluklar yaşadım ben o yüzden bu kez riske atmak istemedik canım. Doğum başladığı gibi sezaryene alınacağım inşallah.
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ❤️

hayırlısıyla gününde gelsin canım benim :dua:
Amin canım inşallah. Gün geçtikçe stresim de azalıyor. Bu haftanın da sonunu görürsek iyice rahatlarım inşallah. Zaten artık zamanında doğum haftalarına girdik. Bakalım ne zaman gelecek bebeğim. Tek duam ona sağlıkla kavuşmak 💕

29 Nisan benim de sezaryen tarihim ama o günü göremeyeceğiz gibi biz. Bayağı adapte etmiştim kendimi bu tarihe aslında ama hayırlısı olsun. 😉👍😊 İnşallah sağlıkla kavuşuruz miniklerimize canım :KK66:
Aslında 2 Mayıs verdi gün olarak ben pazartesi olsun diye değiştirdim eşim şehir dışından gelecek diye..
Sağlıkla gelsinlerde hangi gün olursa olsun canım..

Canım nst temizse inşallah daha doğumuna vardır. Allah kolaylık versin. Sağlıkla hayırla kavuş inşallah yavruna..
İnşallah.. Maşallah güzel haberlerle gelmişsin. Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin hepimize..

Sağlıkla gelecek annesi inşallah kızın merak etme sen gönlünü ferah tut ❤ ciğer geliştiriciye neden ihtiyaç duydu acaba bide neden sezeryan a alacaklardı canım seni

Ay maşallah canım gözün aydın sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeginle sen neden sezeryan olacaktın özel değilse ❤
Daha önce makatımdan ameliyat geçirmiştim. İlk doğumumda makat dikişlerim patladı normal doğumdu. Genel Cerrahi doktorum bir daha normal doğurmayı yasakladı. Yoksa maşallah su gibi doğuruyorum. Çok hızlı açılmam oluyor.. Tek istediğim ikimiz de sağlıkla kavuşalım

ay az kalmış canım bakalım ilk bebişlerimiz ne zaman gelecek
Canım nst temizse inşallah daha doğumuna vardır. Allah kolaylık versin. Sağlıkla hayırla kavuş inşallah yavruna..

İnşallah.. Maşallah güzel haberlerle gelmişsin. Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin hepimize..
Çok teşekkürler kızlar. Sağlıkla kavuşalım hepimiz

canım dışkı renginin toksinlerle alakası yok ,demir ilaçları ve vitaminler yapıyor gönlün rahat olsun ;ikincisi portakalın iyi gelmesinin sebebi şu ki emilimi arttırıyor haliyle emilim artınca ilacın yan etkisi azalıyor
çok mutlu oldum içim rahatladı teşekkür ederim. bende aynısını düşündüm. daim olsun inşallah hem Extra C vitamini almış oluyoruz sabah aç karnına.

cevap yazan bütün kızlara teşekkür ediyorum iyiki varsınız 🤗💖💗💕💞
inşallah yediğimiz içtiğimiz herşey bedenimize ruhumuza bebeklerimize şifa olur kan olur can olur.

A asitane161719 gönlüne göre güzellikler nasip etsin Yüce Rabbimiz 🤗
ne güzel artık için çok rahat etmiştir.
de haydi bundan sonra yat dinlen.
1.5 Cm bişey değil kalır o kız 29 nisana ben 2.5 3 Cm le On gün bekledim :D
KEVOK KEVOK seninde az kaldı maşallah.
herşey yolunda gider hep beraber sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi inşallah.
benim kontrolüme daha 2 hafta var. bebeğim seninki gibi çok aşağıda A asitane161719 .
bakalım bana neler diyecek 2 hafta sonra.
37 haftada gideceğim inşallah.

Canım 37. Hafta icindesin, ciğer geliştiriciye gerek varmı ki? Bende cuma gitcem alttan muayene edecek kesin, 4 defa nst ye girdim hepsinde kasılmalar çıktı. Birkaç gündür arttı ,bugün de sağlık ocağında ebeye gittim. Ebe acı esigin düşükse çok hissedebilirsin dedi,bazen kasılmaları çok olup hiç hissetmeyenn de oluyo dedi. Ama o batmalar nasıl hissedilmez ki, acı esigiyle alakası yoktur bence,resmen biri alıp igneliyor gibi,hissetmemek mümkün değil:) bugün gidecektim doktora sonra vazgeçtim,geç olsun biraz daha dedim. Sanki gidince açıklığın baya var diyecekmis gibi geliyor, bakalım hissettiklerimle, doktorun söyledikleri aynı mı olacak. Hatta yatış yapicaz dogurucaksin falan dermi acaba diye bile düşünüyorum,sancılarım vurdukça:) inş sağlıkla hayırla olur herşey

karapisso karapisso leylunehar leylunehar T tugce212121 Hifaa Hifaa KEVOK KEVOK Nilayyy Nilayyy R rkndmt ve diğer tüm arkadaşlar.

Hepinize çok teşekkür ederim. Biz tedbirimizi aldık gerisini Allah'a bıraktık. Mümkün mertebe dikkat ediyorum tetikleyici işlerden sakınıyorum kendimi. Hem bebeğimin suyunda da azalma olmuş biraz doktor bizi idare edebilir dedi ama görünen o ki iki hafta içinde doğumum olacak gibi. Hayırlısını istiyorum yalnızca. 💕😊

A asitane161719 hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğin canım inşallah biraz daha bekler.1-2 cm açıklıkla bekleyen çok varmış inşallah sen de onlardan olursun.
KEVOK KEVOK senin de bebeğin sağlıkla gelsin inşallah gözün aydın diyelim.
Benim de kontrolüm yarın kızlar bakalım doktor ne diyecek. Hepimize sağlık versin Allah. Bebeklerimizi bize bağışlasın.

Back