- 16 Ağustos 2018
- 284
- 349
- 103
- 28
hoşgeldin canım korkma allahın izniyle bebişin zamanında gelir canım kafama takıldı ciğer geliştiriciyi 37 haftadan önce yapılyor diye biliyordum doktor neye dayanarak vurdurduR rkndmtkarapisso @luckyfish_2019 Hifaa @Pisikedii fridakahlo62 ve etiketlemeyi unuttuğum diğer tüm arkadaşlar
Kontrolden geldim. Kızımın pek sabrı kalmamış gibi görünüyor. Daha da aşağıya inmiş bu hafta. Doktor açıklığa da bakmak istedi 1.5 cm açıklık var. Bu açıklıkla bir iki hafta daha idare edebilirmişiz aslında ama durumumuz meçhul olduğu için ciğer geliştirici yazdı doktor. İki dozunu bugün vurdurdum. Diğer ikisini de yarın yaptıracağım. Bu arada nst temiz. Bilemiyorum bizi nasıl günler bekliyor. Sizlerden dua istiyorum inşallah sağlıkla hayırla kavuşurum meleğime.
Canım önceden 34 hafta dolduktan sonra ciğer geliştirici yapmıyorlarmış ama artık 37 hafta dolana kadar yapıyoruz faydası var zararı yok dedi doktor. Şu an 36+1im. Bu hafta içinde gelirse sorun yaşamayalım diye verdi. Ama inşallah gelmez en az bir hafta daha kalır meleğim.hoşgeldin canım korkma allahın izniyle bebişin zamanında gelir canım kafama takıldı ciğer geliştiriciyi 37 haftadan önce yapılyor diye biliyordum doktor neye dayanarak vurdurdu
29 Nisan benim de sezaryen tarihim ama o günü göremeyeceğiz gibi biz. Bayağı adapte etmiştim kendimi bu tarihe aslında ama hayırlısı olsun.Kızlar kontrolden geldim. Çok şükür herşey yolunda..
Sezeryan günü aldım. 29 Nisan..
Ay bi an düşününce 20 gün kalmış..
Sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah..
Sağlıkla gelecek annesi inşallah kızın merak etme sen gönlünü ferah tutR rkndmtkarapisso @luckyfish_2019 Hifaa @Pisikedii fridakahlo62 ve etiketlemeyi unuttuğum diğer tüm arkadaşlar
Kontrolden geldim. Kızımın pek sabrı kalmamış gibi görünüyor. Daha da aşağıya inmiş bu hafta. Doktor açıklığa da bakmak istedi 1.5 cm açıklık var. Bu açıklıkla bir iki hafta daha idare edebilirmişiz aslında ama durumumuz meçhul olduğu için ciğer geliştirici yazdı doktor. İki dozunu bugün vurdurdum. Diğer ikisini de yarın yaptıracağım. Bu arada nst temiz. Bilemiyorum bizi nasıl günler bekliyor. Sizlerden dua istiyorum inşallah sağlıkla hayırla kavuşurum meleğime.
Ay maşallah canım gözün aydın sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeginle sen neden sezeryan olacaktın özel değilseKızlar kontrolden geldim. Çok şükür herşey yolunda..
Bu hafta doğarsa sıkıntıyı yaşamayalım diye verdi canım ciğer geliştiriciyi. Açıkçası benim de içim biraz daha rahat etti. İlk doğumda çok olumsuzluklar yaşadım ben o yüzden bu kez riske atmak istemedik canım. Doğum başladığı gibi sezaryene alınacağım inşallah.Sağlıkla gelecek annesi inşallah kızın merak etme sen gönlünü ferah tut ❤ ciğer geliştiriciye neden ihtiyaç duydu acaba bide neden sezeryan a alacaklardı canım seni
Ay maşallah canım gözün aydın sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeginle sen neden sezeryan olacaktın özel değilse ❤
ay az kalmış canım bakalım ilk bebişlerimiz ne zaman gelecekKızlar kontrolden geldim. Çok şükür herşey yolunda..
hayırlısıyla gününde gelsin canım benimCanım önceden 34 hafta dolduktan sonra ciğer geliştirici yapmıyorlarmış ama artık 37 hafta dolana kadar yapıyoruz faydası var zararı yok dedi doktor. Şu an 36+1im. Bu hafta içinde gelirse sorun yaşamayalım diye verdi. Ama inşallah gelmez en az bir hafta daha kalır meleğim.
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımBu hafta doğarsa sıkıntıyı yaşamayalım diye verdi canım ciğer geliştiriciyi. Açıkçası benim de içim biraz daha rahat etti. İlk doğumda çok olumsuzluklar yaşadım ben o yüzden bu kez riske atmak istemedik canım. Doğum başladığı gibi sezaryene alınacağım inşallah.
Amin canım inşallah. Gün geçtikçe stresim de azalıyor. Bu haftanın da sonunu görürsek iyice rahatlarım inşallah. Zaten artık zamanında doğum haftalarına girdik. Bakalım ne zaman gelecek bebeğim. Tek duam ona sağlıkla kavuşmakhayırlısıyla gününde gelsin canım benim
Amiiin canım inşallah. Her işte vardır bir hayr. Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ❤
canım kendini yorma yat hep otur hareketini kısıtla bir yerde okumuştum29 Nisan benim de sezaryen tarihim ama o günü göremeyeceğiz gibi biz. Bayağı adapte etmiştim kendimi bu tarihe aslında ama hayırlısı olsun.İnşallah sağlıkla kavuşuruz miniklerimize canım
Aslında 2 Mayıs verdi gün olarak ben pazartesi olsun diye değiştirdim eşim şehir dışından gelecek diye..29 Nisan benim de sezaryen tarihim ama o günü göremeyeceğiz gibi biz. Bayağı adapte etmiştim kendimi bu tarihe aslında ama hayırlısı olsun.İnşallah sağlıkla kavuşuruz miniklerimize canım
Canım nst temizse inşallah daha doğumuna vardır. Allah kolaylık versin. Sağlıkla hayırla kavuş inşallah yavruna..R rkndmtkarapisso @luckyfish_2019 Hifaa @Pisikedii fridakahlo62 ve etiketlemeyi unuttuğum diğer tüm arkadaşlar
İnşallah.. Maşallah güzel haberlerle gelmişsin. Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin hepimize..Kızlar kontrolden geldim. Çok şükür herşey yolunda..
Daha önce makatımdan ameliyat geçirmiştim. İlk doğumumda makat dikişlerim patladı normal doğumdu. Genel Cerrahi doktorum bir daha normal doğurmayı yasakladı. Yoksa maşallah su gibi doğuruyorum. Çok hızlı açılmam oluyor.. Tek istediğim ikimiz de sağlıkla kavuşalımSağlıkla gelecek annesi inşallah kızın merak etme sen gönlünü ferah tut ❤ ciğer geliştiriciye neden ihtiyaç duydu acaba bide neden sezeryan a alacaklardı canım seni
Ay maşallah canım gözün aydın sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeginle sen neden sezeryan olacaktın özel değilse ❤
Amin inşallah
ay az kalmış canım bakalım ilk bebişlerimiz ne zaman gelecek
Çok teşekkürler kızlar. Sağlıkla kavuşalım hepimizCanım nst temizse inşallah daha doğumuna vardır. Allah kolaylık versin. Sağlıkla hayırla kavuş inşallah yavruna..
İnşallah.. Maşallah güzel haberlerle gelmişsin. Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin hepimize..
çok mutlu oldum içim rahatladı teşekkür ederim. bende aynısını düşündüm. daim olsun inşallah hem Extra C vitamini almış oluyoruz sabah aç karnına.canım dışkı renginin toksinlerle alakası yok ,demir ilaçları ve vitaminler yapıyor gönlün rahat olsun ;ikincisi portakalın iyi gelmesinin sebebi şu ki emilimi arttırıyor haliyle emilim artınca ilacın yan etkisi azalıyor
R rkndmtkarapisso @luckyfish_2019 Hifaa @Pisikedii fridakahlo62 ve etiketlemeyi unuttuğum diğer tüm arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?