• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla sürekli oturup dinleniyorum ablamdayım 3 aydır hiçbir iş yapmıyorum riskli gebelik diye bide ilk bebegim olacak Allah nasip edersenet hissediyorum ama azaldı gibi yoksa hareket ettiği zaman canımı acıtıyor..karapisso sendemi 33 haftadasın

34+1 günlük bebeğim 💞

Sağlıklı günler nasip etsin Rabbim hepimize.
Pisikedii Pisikedii kuzum inşallah en kısa zamanda rahatlarsın.
A asitane161719 bir gün daha gitti heybeden :KK66:
35.haftanın içindeyim daaaaaaa 😍🤗

@Nilayyy
Hifaa Hifaa
R rkndmt
leylunehar leylunehar
@lucyfısh 🤗
💗💗💗💗💗💗💗
hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah 💞💕💖💗💓
Amin canım hayırlı günler 💕😉 haftalarımız aynı gün dönüyor demekki seninle ben de 37.haftanın içindeyim artık. Birazdan kontrole gideceğim. Geçen haftadan farklı bir şey duymayı beklemiyorum ama hadi hayırlısı. İlk kez bir kontrole eşimle gideceğim oğlumda hep birlikte gitmiştik ama kızımda nasip olmadı. Mutluyum o yüzden. Kızım gider ayak belki babasına güzel bir poz verir. Hayırlısı ile inşallah 💗😍

Hayırlı sabahlar kızlar ❤️

Amin canım hayırlı günler 💕😉 haftalarımız aynı gün dönüyor demekki seninle ben de 37.haftanın içindeyim artık. Birazdan kontrole gideceğim. Geçen haftadan farklı bir şey duymayı beklemiyorum ama hadi hayırlısı. İlk kez bir kontrole eşimle gideceğim oğlumda hep birlikte gitmiştik ama kızımda nasip olmadı. Mutluyum o yüzden. Kızım gider ayak belki babasına güzel bir poz verir. Hayırlısı ile inşallah 💗😍
Güzel haberlerle gel canım haydi hayırlısı ❤️
karapisso karapisso son haftalar geçmiyor gibi olmuyor mu sende de bende son haftalar geçmiyor gibi bakıyorum bakıyorum 33 hafta 😅

günaydın kızlar,
A asitane161719 güzel haberler alırsın inşallah.
Bana da zaman geçmiyor pek özellikle son kontrolden beri ruh halim çok değişken bir çok pozitifim bir durup dururken karamsarlaşır ağlamaya başlıyorum. Benim randevum da cuma günü ama acaba değiştirip yarına almaya çalışsam mı diye düşünüyorum...

bende hep eşimle gittim ilk bebeğimizde. ama şimdi çocuklarà bakıyor c.tesileri gidiyorum bu nedenle .
ever haftalar aynı gün dönüyor bende farkettim.
kız güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Allah mutluluğunu daim eylesin ve fıstık babasına çok güzel pozlar versin 🤗

:KK48: Allah razı olsun darısı başınıza inşallah canım sizde hayırlı haberlerle gelin inşallah ❤
İnşallah canım.. Bizim kontolümüz de yarın..
Sağlıklı günler nasip etsin Rabbim hepimize.
Pisikedii Pisikedii kuzum inşallah en kısa zamanda rahatlarsın.
A asitane161719 bir gün daha gitti heybeden :KK66:
35.haftanın içindeyim daaaaaaa 😍🤗

@Nilayyy
Hifaa Hifaa
R rkndmt
leylunehar leylunehar
@lucyfısh 🤗
💗💗💗💗💗💗💗
hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah 💞💕💖💗💓
Amin inşallah canım benim.. Sürekli güzel dularında bizleri de anıyorsun. allah razı olsun. Rabbim işini kolaylaştırsın. Sağ salim miniğine kavuştursun, diğer evlatlarını da size sizi de onlara bağışlasın. AMİN
Canım benim güzel haberlerle gel inşallah. Rabbim kolaylık versin..

günaydın kızlar,
A asitane161719 güzel haberler alırsın inşallah.
Bana da zaman geçmiyor pek özellikle son kontrolden beri ruh halim çok değişken bir çok pozitifim bir durup dururken karamsarlaşır ağlamaya başlıyorum. Benim randevum da cuma günü ama acaba değiştirip yarına almaya çalışsam mı diye düşünüyorum...

Bende aynıyım , hatta burdà çoğu kez konuştuk bu konuyu. hepimizde var değişken ruh hali. Hormonal bunlar çok doğal. ilk gebelik senin bilmiyorsun neler yaşayacağını karmaşık duygular yaşaman çok olağan.
içinden geleni yap derim. madem yarına almak istiyorsun git. bir iki günle ne değişecek?

İnşallah canım.. Bizim kontolümüz de yarın..

Amin inşallah canım benim.. Sürekli güzel dularında bizleri de anıyorsun. allah razı olsun. Rabbim işini kolaylaştırsın. Sağ salim miniğine kavuştursun, diğer evlatlarını da size sizi de onlara bağışlasın. AMİN

Canım benim güzel haberlerle gel inşallah. Rabbim kolaylık versin..

amin canımın içi amin 🤗😍😘
Allahın yazdırması diyorum ben. burda yazıyorum dualarımı ama inan özellikle sabah namazlarında (bi o zaman rahat dua edebiliyorum :D çocuklar uyurken)
daha şok çok dua ediyorum hepinize.
sağ salim huzurla gelsinler. ay bende 35.haftadan gün aldım leyluuuuuuuu 💖💖💖
yaklaşıyorum yavaş yavaş kutlu güne 😍🤗

Hayırlı sabahlar kızlar ❤️

Güzel haberlerle gel canım haydi hayırlısı ❤️
karapisso karapisso son haftalar geçmiyor gibi olmuyor mu sende de bende son haftalar geçmiyor gibi bakıyorum bakıyorum 33 hafta 😅

ay bilmiyorum kuzum. bazen zaman çok çabuk geçiyor bazen duruyor ben normal değilim benim akan duran zamanımda normal değil :D
bütün gece uykudan bişey anlmaz oldum artık. bebek çok aşağıda sürekli idrar sıkışması ve ayaklarda huzursuzluk bi türlü uykuma rahat dalamaz oldum :(
geçsin haftalar hayırlısıyla gelsinler bizde sırt üstü bazen yarı yüz üstü dizimizi karnımıza çekerek uyuyalım.

kızlar sizinle bir bilgi paylaşmak istiyorum.
şunu fark ettim.
Maltofer kan ilacını içerken yanında portakal yiyince Kabızlık yapmıyor. hatta daha rahat eder oldum. ama çok fena oluyor dışkı rengi (çok özür diliyorum böyle şeyleri yazmaktan okumaktan hiç haz etmem ama:( )
bir hacamat ustası demiştiki, dışkı rengi koyu olursa barsakta toksin çok fazla demek oluyor..bende kararsız kaldım ilacı kullanmaya devam etsemmi veya alternatif bişeylermi içsem.
VEFA diye bir Türk yerli üretim vitaminler var almayı düşünüyorum bu nedenle ama evde 2 kuyu daha kan şurubu var. çok kararsızım bana bi öneride bulunun rahatlamaya ihtiyacım var.
bu arada içerken şifa dualarını okuyorum, varsa yan etkisi olmasın diye. şifa Allahtan 💞

şunu fark ettim.
Maltofer kan ilacını içerken yanında portakal yiyince Kabızlık yapmıyor. hatta daha rahat eder oldum. ama çok fena oluyor dışkı rengi (çok özür diliyorum böyle şeyleri yazmaktan okumaktan hiç haz etmem ama:( )
bir hacamat ustası demiştiki, dışkı rengi koyu olursa barsakta toksin çok fazla demek oluyor..bende kararsız kaldım ilacı kullanmaya devam etsemmi veya alternatif bişeylermi içsem.
VEFA diye bir Türk yerli üretim vitaminler var almayı düşünüyorum bu nedenle ama evde 2 kuyu daha kan şurubu var. çok kararsızım bana bi öneride bulunun rahatlamaya ihtiyacım var.
bu arada içerken şifa dualarını okuyorum, varsa yan etkisi olmasın diye. şifa Allahtan 💞

Canım dualarının kat kat fazlası sana nasip olsun inşallah
Bende kan ilacı kullanıyorum, doktor kan ilacı kullanırken büyük tuvaletinin rengi kokusu değişir ,idrarın kokar bunlar normal dedi,o yüzden ben rahatım kan ilacını bıraktiginda normale döner demişti. Ben o yüzden hiç üstünde durmuyorum.

amin canımın içi amin 🤗😍😘
Allahın yazdırması diyorum ben. burda yazıyorum dualarımı ama inan özellikle sabah namazlarında (bi o zaman rahat dua edebiliyorum :KK70: çocuklar uyurken)
daha şok çok dua ediyorum hepinize.
sağ salim huzurla gelsinler. ay bende 35.haftadan gün aldım leyluuuuuuuu 💖💖💖
yaklaşıyorum yavaş yavaş kutlu güne 😍🤗
Allah razı olsun canım. Hamile kalmak isteyen arkadaşlarım var önce onlara ediyorum bende ismen sonra da hamile olan arkadaşlarıma ve beraberinde sizlere. Kadınlar kulübündeki arkadaşlarıma diyorum :dua::KK70: Allahım sen kabul et..
Maşallah canım çok az kaldı artık yaaa..

şunu fark ettim.
Maltofer kan ilacını içerken yanında portakal yiyince Kabızlık yapmıyor. hatta daha rahat eder oldum. ama çok fena oluyor dışkı rengi (çok özür diliyorum böyle şeyleri yazmaktan okumaktan hiç haz etmem ama:KK43: )
Canım kan şurubu kullanırken normal idrar renginin değişmesi şurubun vs renginden ötürü birde içeriğinden şifa olsun inşallah hamile olunca doktorun verdiği ilacın dışına çıkamıyoruz o dediğin ilacı hiç duymadım doktoruna danış uygun olursa neden olmasın hangisi daha şifalı ise o olsun inşallah ❤️

şunu fark ettim.
Maltofer kan ilacını içerken yanında portakal yiyince Kabızlık yapmıyor. hatta daha rahat eder oldum. ama çok fena oluyor dışkı rengi (çok özür diliyorum böyle şeyleri yazmaktan okumaktan hiç haz etmem ama:KK43: )
canım dışkı renginin toksinlerle alakası yok ,demir ilaçları ve vitaminler yapıyor gönlün rahat olsun ;ikincisi portakalın iyi gelmesinin sebebi şu ki emilimi arttırıyor haliyle emilim artınca ilacın yan etkisi azalıyor

R rkndmt karapisso karapisso luckyfish_2019 luckyfish_2019 Hifaa Hifaa Pisikedii Pisikedii fridakahlo62 fridakahlo62 ve etiketlemeyi unuttuğum diğer tüm arkadaşlar 💗

Kontrolden geldim. Kızımın pek sabrı kalmamış gibi görünüyor. Daha da aşağıya inmiş bu hafta. Doktor açıklığa da bakmak istedi 1.5 cm açıklık var. Bu açıklıkla bir iki hafta daha idare edebilirmişiz aslında ama durumumuz meçhul olduğu için ciğer geliştirici yazdı doktor. İki dozunu bugün vurdurdum. Diğer ikisini de yarın yaptıracağım. Bu arada nst temiz. Bilemiyorum bizi nasıl günler bekliyor. Sizlerden dua istiyorum inşallah sağlıkla hayırla kavuşurum meleğime.

Back