Valla sürekli oturup dinleniyorum ablamdayım 3 aydır hiçbir iş yapmıyorum riskli gebelik diye bide ilk bebegim olacak Allah nasip edersenet hissediyorum ama azaldı gibi yoksa hareket ettiği zaman canımı acıtıyor..karapisso sendemi 33 haftadasın
Amin canım hayırlı günlerSağlıklı günler nasip etsin Rabbim hepimize.
Pisikedii kuzum inşallah en kısa zamanda rahatlarsın.
A asitane161719 bir gün daha gitti heybeden
35.haftanın içindeyim daaaaaaa
@Nilayyy
Hifaa
R rkndmt
leylunehar
@lucyfısh
hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Güzel haberlerle gel canım haydi hayırlısıAmin canım hayırlı günlerhaftalarımız aynı gün dönüyor demekki seninle ben de 37.haftanın içindeyim artık. Birazdan kontrole gideceğim. Geçen haftadan farklı bir şey duymayı beklemiyorum ama hadi hayırlısı. İlk kez bir kontrole eşimle gideceğim oğlumda hep birlikte gitmiştik ama kızımda nasip olmadı. Mutluyum o yüzden. Kızım gider ayak belki babasına güzel bir poz verir. Hayırlısı ile inşallah
Amin canım hayırlı günlerhaftalarımız aynı gün dönüyor demekki seninle ben de 37.haftanın içindeyim artık. Birazdan kontrole gideceğim. Geçen haftadan farklı bir şey duymayı beklemiyorum ama hadi hayırlısı. İlk kez bir kontrole eşimle gideceğim oğlumda hep birlikte gitmiştik ama kızımda nasip olmadı. Mutluyum o yüzden. Kızım gider ayak belki babasına güzel bir poz verir. Hayırlısı ile inşallah
İnşallah canım.. Bizim kontolümüz de yarın..Allah razı olsun darısı başınıza inşallah canım sizde hayırlı haberlerle gelin inşallah ❤
Amin inşallah canım benim.. Sürekli güzel dularında bizleri de anıyorsun. allah razı olsun. Rabbim işini kolaylaştırsın. Sağ salim miniğine kavuştursun, diğer evlatlarını da size sizi de onlara bağışlasın. AMİNSağlıklı günler nasip etsin Rabbim hepimize.
Pisikedii kuzum inşallah en kısa zamanda rahatlarsın.
A asitane161719 bir gün daha gitti heybeden
35.haftanın içindeyim daaaaaaa
@Nilayyy
Hifaa
R rkndmt
leylunehar
@lucyfısh
hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Canım benim güzel haberlerle gel inşallah. Rabbim kolaylık versin..Amin canım hayırlı günlerhaftalarımız aynı gün dönüyor demekki seninle ben de 37.haftanın içindeyim artık. Birazdan kontrole gideceğim. Geçen haftadan farklı bir şey duymayı beklemiyorum ama hadi hayırlısı. İlk kez bir kontrole eşimle gideceğim oğlumda hep birlikte gitmiştik ama kızımda nasip olmadı. Mutluyum o yüzden. Kızım gider ayak belki babasına güzel bir poz verir. Hayırlısı ile inşallah
günaydın kızlar,
A asitane161719 güzel haberler alırsın inşallah.
Bana da zaman geçmiyor pek özellikle son kontrolden beri ruh halim çok değişken bir çok pozitifim bir durup dururken karamsarlaşır ağlamaya başlıyorum. Benim randevum da cuma günü ama acaba değiştirip yarına almaya çalışsam mı diye düşünüyorum...
İnşallah canım.. Bizim kontolümüz de yarın..
Amin inşallah canım benim.. Sürekli güzel dularında bizleri de anıyorsun. allah razı olsun. Rabbim işini kolaylaştırsın. Sağ salim miniğine kavuştursun, diğer evlatlarını da size sizi de onlara bağışlasın. AMİN
Canım benim güzel haberlerle gel inşallah. Rabbim kolaylık versin..
Hayırlı sabahlar kızlar
Güzel haberlerle gel canım haydi hayırlısı
karapisso son haftalar geçmiyor gibi olmuyor mu sende de bende son haftalar geçmiyor gibi bakıyorum bakıyorum 33 hafta
kızlar sizinle bir bilgi paylaşmak istiyorum.
şunu fark ettim.
Maltofer kan ilacını içerken yanında portakal yiyince Kabızlık yapmıyor. hatta daha rahat eder oldum. ama çok fena oluyor dışkı rengi (çok özür diliyorum böyle şeyleri yazmaktan okumaktan hiç haz etmem ama)
bir hacamat ustası demiştiki, dışkı rengi koyu olursa barsakta toksin çok fazla demek oluyor..bende kararsız kaldım ilacı kullanmaya devam etsemmi veya alternatif bişeylermi içsem.
VEFA diye bir Türk yerli üretim vitaminler var almayı düşünüyorum bu nedenle ama evde 2 kuyu daha kan şurubu var. çok kararsızım bana bi öneride bulunun rahatlamaya ihtiyacım var.
bu arada içerken şifa dualarını okuyorum, varsa yan etkisi olmasın diye. şifa Allahtan
Allah razı olsun canım. Hamile kalmak isteyen arkadaşlarım var önce onlara ediyorum bende ismen sonra da hamile olan arkadaşlarıma ve beraberinde sizlere. Kadınlar kulübündeki arkadaşlarıma diyorumamin canımın içi amin
Allahın yazdırması diyorum ben. burda yazıyorum dualarımı ama inan özellikle sabah namazlarında (bi o zaman rahat dua edebiliyorumçocuklar uyurken)
daha şok çok dua ediyorum hepinize.
sağ salim huzurla gelsinler. ay bende 35.haftadan gün aldım leyluuuuuuuu
yaklaşıyorum yavaş yavaş kutlu güne
Canım kan şurubu kullanırken normal idrar renginin değişmesi şurubun vs renginden ötürü birde içeriğinden şifa olsun inşallah hamile olunca doktorun verdiği ilacın dışına çıkamıyoruz o dediğin ilacı hiç duymadım doktoruna danış uygun olursa neden olmasın hangisi daha şifalı ise o olsun inşallahkızlar sizinle bir bilgi paylaşmak istiyorum.
şunu fark ettim.
Maltofer kan ilacını içerken yanında portakal yiyince Kabızlık yapmıyor. hatta daha rahat eder oldum. ama çok fena oluyor dışkı rengi (çok özür diliyorum böyle şeyleri yazmaktan okumaktan hiç haz etmem ama)
bir hacamat ustası demiştiki, dışkı rengi koyu olursa barsakta toksin çok fazla demek oluyor..bende kararsız kaldım ilacı kullanmaya devam etsemmi veya alternatif bişeylermi içsem.
VEFA diye bir Türk yerli üretim vitaminler var almayı düşünüyorum bu nedenle ama evde 2 kuyu daha kan şurubu var. çok kararsızım bana bi öneride bulunun rahatlamaya ihtiyacım var.
bu arada içerken şifa dualarını okuyorum, varsa yan etkisi olmasın diye. şifa Allahtan
canım dışkı renginin toksinlerle alakası yok ,demir ilaçları ve vitaminler yapıyor gönlün rahat olsun ;ikincisi portakalın iyi gelmesinin sebebi şu ki emilimi arttırıyor haliyle emilim artınca ilacın yan etkisi azalıyorkızlar sizinle bir bilgi paylaşmak istiyorum.
şunu fark ettim.
Hifacim senle ayni haftadayiz..Hayırlı sabahlar kızlar ❤
Güzel haberlerle gel canım haydi hayırlısı ❤
karapisso son haftalar geçmiyor gibi olmuyor mu sende de bende son haftalar geçmiyor gibi bakıyorum bakıyorum 33 hafta
Evet canım az kaldı diyoruz da daha var gibi bu ay zaman gecmiyor bu ara sağlıkla kavusalim inşallah hepimiz bebeklerimizeHifacim senle ayni haftadayiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?