Hayırlı akşamlar kızlar. Bugün hep okudum paylaşımlarınızı ama yazacak enerji bulamadım kendimde. Doğum üzerine muhabbet oldu. Her doğum kendine özel öncelikle... Pozitif olmakta her zaman büyük faydalar var. İnşallah her birimizin çok güzel doğum hikayesi olur da paylaşırız burada.

maşallah barekallah kuzuya

çok güzel gelimiş maşallah annesi.
sağ salim elden paşan.

doğuma gidene kadar evde benimle olurlar muhtemelen. takdir kader neyse o zaman duruma göre , KV bakar inşallah.
Allah'ım hakkımızda hayırlısıni versin inşallah canım
Aynen içim rahatladı canım cidden çok saol inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin yarın

Hifaa gözün aydın çok sevindim maşallah kuzuya. Benimki de hep ayıp pozlar veriyor poposunu dönüyor genelde Bizim de çarşamba kontrolümüz var bakalım nasıl?

Hifaa gözün aydın çok sevindim maşallah kuzuya. Benimki de hep ayıp pozlar veriyor poposunu dönüyor genelde Bizim de çarşamba kontrolümüz var bakalım nasıl?
Bizim direk pipisini göstermiş ilk defa bu kontrol babasına yaradı uzun zamandır görmek istiyordu ne olacaksa heveslenmis miş inşallah sende güzel haberler alırsın canım doğumunda gönlüne göre olur

Selam kızlar. Hiç okuyamadım geçmişi. Bugün hiç halim olmamasına rağmen birsürü iş yaptım. Ter basıyor beni, karnıma ağrılar giriyor,kasiliyor..bunlar bir yana ellerim ayaklarım,dizlerim dirseklerim ve karnımın altı aşırı derecede kaşınıyor hayat kalitem resmen 0 moralim baya bozuk! Yüzük parmagim şişti, kaşıntıdan çatlayıp yara olmuştu zaten. Yüzük resmen saplanmış gibi kaldı allahım bu günlerimizi aratmasin inşallah. Çok şükür hep şükür ❤

Canım Allah'ım beterinden esirgesin niye böyle oldun ki çok mu yordun kendini

Geçmiş olsun istersen bi doktora görün gebelikte kaşıntı iyi değildir..gebelik kolestazı olabilir..ben geçenlerde bir gün hastanede yattım bu kaşıntıdan

Arkadaşlar 33 haftadayım sanki bebek hareketleri azaldımı yavasladımi anlamıyorum..sizde bu haftalarda durum neydi acaba

canım benim yeri daraldıkça daha net hissedersin, uyuyordur sen çok yorulduysan veya hareketliysen.
ben hissediyorum genelde gayet net maşallah.
ama yorulunca hissetmiyorum çok kasılıyor bu kez.
Pisikedii tatlım Allahaısmarladık şifa versin, be zorluklar yaşıyoruz değilmi
bende yürüyemiyorum hemde hiç gene basen ayak ağrıları yüzünden.
hazımsızlık rahatsızlıklar üst üste. be iyi gelir kaşıntıya bilemiyorum ki!
acaba sirkeli su sürsenmi?
aşternAtif ne olabilir?

hayırlı geceler kuzum, seni soracaktım bende.
arada oluyor bendede kendimi toparlamadan yazmak istemiyorum.
şimdi nasılsın ?
bende uyudum yattım 2 denn sonra
yoksa enerjim yetmiyor hiçbişeye.

Valla sürekli oturup dinleniyorum ablamdayım 3 aydır hiçbir iş yapmıyorum riskli gebelik diye bide ilk bebegim olacak Allah nasip edersenet hissediyorum ama azaldı gibi yoksa hareket ettiği zaman canımı acıtıyor..karapisso sendemi 33 haftadasın

hayırlı geceler kuzum, seni soracaktım bende.
arada oluyor bendede kendimi toparlamadan yazmak istemiyorum.
şimdi nasılsın ?
bende uyudum yattım 2 denn sonra
yoksa enerjim yetmiyor hiçbişeye.
Ben de gün içinde azıcık bile olsa uyumazsam eğer gece oğluma yetecek enerji bulamıyorum. Doğumdan sonra bomba günler bekliyor bizi kuzu gibi evlatlarımız olsa bile ilk zamanlar en azından emzirme amacıyla defalarca uyanmamiz gerekecek. Hayırlısı ile gelsin o günler inşallah.

Canım geçmiş olsun. Gebelikte kaşıntı deyince gebelik kolestazı geldi aklıma ama illa o diyemeyiz tabiki. Ben de ilk gebeligimde çok fena kaşınıyordum. Göbeğim çizik çizik olmuştu kaşımaktan.. hatta doktor farketmişti hemen karaciğer enzimlerine baktırmıştı. Şükür bir şey çıkmamıştı. Sen de ne olur ne olmaz ASM de bir tahlil mi yaptırsan. Son haftalarda çıkıyor genellikle çünkü.

Canım Allah'ım beterinden esirgesin niye böyle oldun ki çok mu yordun kendini
Aslında kendimi yoracak çok ağır iş yapmadım. Diğer gebeliklerimde de kaşıntı olmuştu bende ama Sadece ayaklarımdaydi..bunda resmen komple kasiniyorum
Geçmiş olsun istersen bi doktora görün gebelikte kaşıntı iyi değildir..gebelik kolestazı olabilir..ben geçenlerde bir gün hastanede yattım bu kaşıntıdan
Pazartesi randevum var. Doktora bi soracam nedir ne değildir..baya zor durumdayım. Normalde de alerjik ve hassas bir cildim var. Egzama diye düşünüyorum ama bakalım dr ne dicek.
Zorluk daha anne karnında başlıyor işte.. verene çok şükür ❤ sirkeli su denemez miyim hiiiç..denedim ama yok yok! LR aloa vera acil durum spreyim var ondan sıkıyorum..her şeyi deniyorum. Kisa süreli rahatlama oluyor sonra kaşınmaya devam allah'ım yardim etsin inşallah.
Normalde de egzamali hassas alerjik bir cildim var. Öyle her kremi her ürünü kullanamam gebelikte daha da hassaslasiyorum demekki diye düşünüyorum ben ama en doğru kararı dr verecek tabi. Pztesi ne randevu aldım. Bakalım..

Rabbim şifa versin canım. İnşallah önemli bir şey yoktur. Dediğin gibi cildinin hassas oluşundandır belki de..

Hayırlı haberler al canım inşallah bende de deri döküntüsü oluyor ama cildimin kuruluğuna bağlıyorum inşallah sende de kötü bişey çıkmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…