Okadar güzel değişik modeller var ki hepsini beğendim bakarken o da güzel, bu da güzel,su da güzel deyip durdum :) sen hangi modelden sipariş verdin canım, bana da fikir olur, birde fiyatları nasıl sakıncası yoksa söyler misin?
Canım ben bunları sipariş verdim. Lohusa terliği için olan süste alttaki büyük kurdele olmayacak daha sade istedim. Lohusa terlik ve taç süsü 130 tl ydi ama fiyat modele göre değişiyor.
boş konuşan densizler işte!
birde erkek evladı olanı kıskanan beyinsziler var
gelde dayan!
valla kızı oğlanı yok. Allah ne verdiyse hayırlısıdır. bizler şükürler olsun bilinçli nesiliz. ve elhamdülillah çok şükür böyle bir derdimiz yok. ama ne hikmetse bizim adımızada deetleniyor millet
karapisso
sorma zaten millete bir şey beğendiremezsin hep bir kulp bulurlar. Kimi sadece moral bozmak için konuşuyor. Allah korusun böyle insanların kem gözünden
aaa bak bu konuda çok önemli. ilerde muhtaç olmayı düşünen insan bana baksın der evladı için. ne şerli bir murad. Allah Allah né diye bana baksın diye evlat yatiştireyim ki. Allah korusun.
Evet ve dua anına denk gelir , olumsuza odaklanıyoruz , ilerde yaşlanınca çok güzel sağlıklı bir yaşlı olucam demiyor kimse,hep kötü hep kötü düşünceler:) özellikle 50-60 yaş civarı olanlarda çok duyuyorum
Canım benimki hep öyle. Bir gün hareketliyse ertesi gün durgun oluyor. İlk zamanlar çok endişelendim uyuyamadım bazen hareket saymak için Ama sabredip bekleyince tepki veriyor az da olsa. O zaman tamam diyorum. Mesela bugün benimki de çok yavaş ve az hareket ediyor sabah bir kaç hareket yaptı şimdi sakin dün hareketliydi epey oysaki.
Canım ben bunları sipariş verdim. Lohusa terliği için olan süste alttaki büyük kurdele olmayacak daha sade istedim. Lohusa terlik ve taç süsü 130 tl ydi ama fiyat modele göre değişiyor.
Benim ki dün çok durgundu. Akşam 5 gibi biraz hareket etti, ama dayanamayıp akşam 9 da nst ye girdim orda herşey yolundaydı ve aşırı hareket etmeye başladı , yani bir günleri diğerine uymuyor
Canım benimki hep öyle. Bir gün hareketliyse ertesi gün durgun oluyor. İlk zamanlar çok endişelendim uyuyamadım bazen hareket saymak için☺ Ama sabredip bekleyince tepki veriyor az da olsa. O zaman tamam diyorum. Mesela bugün benimki de çok yavaş ve az hareket ediyor sabah bir kaç hareket yaptı şimdi sakin dün hareketliydi epey oysaki.
Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim gerçekten çok güzel modeller var. Beğendiğin model olursa sipariş için elini çabuk tutmaya bak. Ben sipariş verirken başta 15 gün içinde dedi sonra yalvar yakar 10 güne indirebildim süreyi
Bi tanidigimin 1 kızı var. Özellikle o sürekli kız çocuk vicdanlı olur. Herkes kız doğuramaz vs vs yürek patlatan cümleler kuruyor yanımda. Şimdi bana 'dua et bana da oğlum olsun' diyor. Şimdi buna ne dersiniz?! Ölür müsün öldürür müsün?!
Bi tanidigimin 1 kızı var. Özellikle o sürekli kız çocuk vicdanlı olur. Herkes kız doğuramaz vs vs yürek patlatan cümleler kuruyor yaa. Şimdi bana 'dua et bana da oğlum olsun' diyor. Şimdi buna ne dersiniz?! Ölür müsün öldürür müsün?!
Bi tanidigimin 1 kızı var. Özellikle o sürekli kız çocuk vicdanlı olur. Herkes kız doğuramaz vs vs yürek patlatan cümleler kuruyor yanımda. Şimdi bana 'dua et bana da oğlum olsun' diyor. Şimdi buna ne dersiniz?! Ölür müsün öldürür müsün?!
Nilayyy
çok beğendim tacını , bak ince görseydim bende böyle isterdim emin ol . can sağlığı ile kullanalım inşallah.
birde ben gözlüklüyümtaç kullanamadı hiç..bakalım bu kez başarırım belki
Kızlar güzel bir temizlik yaptım ohh elhamdülillah çok şükür. dip köşe. duvarlar kaldı belki bi kaç saat sonra onlarda elden geçer... sizler nerelerdesiniz planınız varmı? Aasitane161719
nerdesin kuzum Hifaa
benim kızımda bugün durGUN ama ben çok hateketliyim. az az sanki kımıldıryor.