Bebek fır dönüyor sanki içimde bir tel varda ona dokunuyor ona dokundukca idrara sıkışıyorm iki taraftan da karın ağrısı gelip geçiyor anlamadım bende değişik işte 🤔
Canım benimde 1 haftadır var ayakta duramıyorum idrara sıkışık gibi oluyorum iğne batıyo sanki doktor bebekle ilgili dedi ama benim başka ağrım yok oturduğum gibi geçiyo hayırolsun inşallah...

Canım benimde 1 haftadır var ayakta duramıyorum idrara sıkışık gibi oluyorum iğne batıyo sanki doktor bebekle ilgili dedi ama benim başka ağrım yok oturduğum gibi geçiyo hayırolsun inşallah...
İnşallah canım şimdi yatabildim dinleneyim gecmezse akşam gitcem hastaneye otururken bide ayakta baya zorladi

Hifaa Hifaa geçmiş olsun canım. Aman diyim kontrollerini ihmal etme şüphen varsa mutlaka git. Bizler anneyiz bir tuhaflık olduğunu hemen hissediyoruz. İnşallah ciddi bir şey yoktur .
İnşallah canım yatıyorum işte şimdi ama hala var otururken daha yoğun hissediyordum böyle daha hafif bilmiyorum ki doktora nasıl anlatılır ne derim ben tarif edemiyorum 🤔😅

İnşallah canım yatıyorum işte şimdi ama hala var otururken daha yoğun hissediyordum böyle daha hafif bilmiyorum ki doktora nasıl anlatılır ne derim ben tarif edemiyorum 🤔😅
Canım nst çekerler ultrasonla bakarlar zaten bir problem varsa ki inşallah yoktur anlaşılır. Bebekle ilgili değilse endişelenme muhtemelen normal bir durumdur. Ben de birkaç gündür ayıptır söylemesi makatta baskı hissediyorum ağrıdan ziyade ama ben artık sebebini biliyorum tabi. İnşallah seninki öyle bir şey değildir.

Canım nst çekerler ultrasonla bakarlar zaten bir problem varsa ki inşallah yoktur anlaşılır. Bebekle ilgili değilse endişelenme muhtemelen normal bir durumdur. Ben de birkaç gündür ayıptır söylemesi makatta baskı hissediyorum ağrıdan ziyade ama ben artık sebebini biliyorum tabi. İnşallah seninki öyle bir şey değildir.
Sanki bir tel var içerde sipam onunla oynadıkça karnıma bir ağrı ve iki taraftan da idrar sıkışıklığı oluyor gibi adet ağrısı gibi de belim ağrıyor değişik tanı ilk defa olan birşey canım öyle işte Allah'ım hayra çıkarsın

Sanki bir tel var içerde sipam onunla oynadıkça karnıma bir ağrı ve iki taraftan da idrar sıkışıklığı oluyor gibi adet ağrısı gibi de belim ağrıyor
Belki de üşüttün canım. Bütün bunlara üşütme de neden olabilir. Bir de bu gebeliğimde yaşamadım pek ama ilkinde çok yaşadım her ayın belli günlerinde regl ağrısı gibi ağrılar çekerdim belim kasigim agrirdi. Belki seninki de böyle bir şeydir.

Daha önce sezeryan doğum yapan arkadaşlar sizde de ameliyat yerinizde acı oluyor mu ben özellikle dün çok acı çektim çatlaklar oluşmaya başladı dün o yüzden galiba yağ da sürmüyordum sizin kullandığınız ürünler var mı doğumdan sonra çatlaklar için aspirin yağı kullancam ama o hamilelik döneminde tavsiye edilmiyor hic
Can imi
Canim benim ilk gebeligim ben lierac kullanıyorum 3. Aydan beri 8. Aya kadar bir gün arayla sürdüm, 8 den beri hergun sürüyorum, arada kaşintim olursa susam yağı falanda sürüyorum. İnş catlamam :) tabi sadece göbeğe değil goguslerime ve bele doğru yanlara da sürüyorum

Pisikedii Pisikedii canım Allah Habibe ye hayırlı vaktinde doğum nasıl etsin, zorda bırakmasın. Habibeydi ismi dimi yanlış yazmamisimdir umarim

Sanki bir tel var içerde sipam onunla oynadıkça karnıma bir ağrı ve iki taraftan da idrar sıkışıklığı oluyor gibi adet ağrısı gibi de belim ağrıyor değişik tanı ilk defa olan birşey canım öyle işte Allah'ım hayra çıkarsın

Bende de aynısı oluyordu kasiklarimi acıtıyor ve o an idrara sikistiriyordu, doğum kasilmalariymis nst de çıkmıştı bende,yalancı kasılmalar yani

kızlarr nasılsınızzz ben geldim bugün kontrolümüz vardı kızımın kilosu falan iyi gelişimi yine önde gidiyor ama suyunda biraz azalma olmuş :110: nst de biraz sancım çıktı ama şu anda iyi dedi doktorumuz

Canım artık herşeye hazır olucaz, ben36+0 oldum, bundan sonra tetikte olucaz,endişe etme artık kritik zamanları geride biraktik;:)
Bende bende 34 den beri sancı çıkıyor, geçen haftaki daha fazlaydı, bugün yada yarın tekrar gircem,bebeği de merak ediyorum, nst için giderken düşümü alıp hazırlıklı gidiyorum nolur nolmaz diye:)
Kuzenim kontrole diye gidip doğuma girmişti,hazirliksiz yakalanmıştı o aklımda hep:) inş hayırlı zamanda hayırlı güzel dogumlarimiz olur canım ,

İyi akşamlar kızlar ben yine koşturdum bugün😊 Çikolatalarımı süslemeye başladım. Hayatımda ilk defa silikon tabancası kullandım o derece uzağım bu işlere ama youtube videolarını izledim bir şeyler yapmaya çalıştım. Aşağıda birkaç örnek koydum nasıl sizce? Başta en üste kurdele koymamıştım sonradan boş geldi gözüme puantiyeli kurdeleleri ekledim. Hangisi daha iyi?

Tek kelimeyle mükemmel olmuş :) ben çikolataları odayı süsleyerek olan kişiye yaptırıyorum kurdaleli falan. Normalde severdim uğraşmayı da , yürüyüp malzeme alacak gücüm yok, :) şahanesin valla

Canım nst ye bağlarlar zaten ve ne oldugunu hemen anlarlar canım, kaç dakikada bir gelip kaç dakika sürüyor o batmalar o önemli canim

Canım artık herşeye hazır olucaz, ben36+0 oldum, bundan sonra tetikte olucaz,endişe etme artık kritik zamanları geride biraktik;:)
Bende bende 34 den beri sancı çıkıyor, geçen haftaki daha fazlaydı, bugün yada yarın tekrar gircem,bebeği de merak ediyorum, nst için giderken düşümü alıp hazırlıklı gidiyorum nolur nolmaz diye:)
Kuzenim kontrole diye gidip doğuma girmişti,hazirliksiz yakalanmıştı o aklımda hep:) inş hayırlı zamanda hayırlı güzel dogumlarimiz olur canım ,
Canım ben de bir 36 olsam rahatlayacağım sanki. Daha iki gün var 36 ya. Erken gelecek diye korkuyorum. Bazen çok rahatım bekler bu kız beni diyorum bazen telaşlanıyorum. Sürekli bir hazırlıklı olma durumu var bir de bahsettiğin gibi. Benim nst hep temiz çıkıyor. Ama işte o kurt düştü içime bir kez :110:

Canım nst ye bağlarlar zaten ve ne oldugunu hemen anlarlar canım, kaç dakikada bir gelip kaç dakika sürüyor o batmalar o önemli canim
10 15 dakika arayla girip 1 2dakika anca sürüyordu canım şimdi sakinleşti şükür

Canım ben de bir 36 olsam rahatlayacağım sanki. Daha iki gün var 36 ya. Erken gelecek diye korkuyorum. Bazen çok rahatım bekler bu kız beni diyorum bazen telaşlanıyorum. Sürekli bir hazırlıklı olma durumu var bir de bahsettiğin gibi. Benim nst hep temiz çıkıyor. Ama işte o kurt düştü içime bir kez :110:

Canım 36 yı doldurma iki gün kalmış zaten rahat ol:) bende 38-39 olsun istiyorum, oğluma tulum siparişi verdim 5-6 güne gelecek,onu da beklesin yavrum diyorum,,nst de kasılmalar çıktığı için acabalar oluyo kafamda, daha kapı susum hazır değil, bir hafta süreye ihtiyacım var:) Allah sağlıkla almamızı nasip etsin, sağlıklı ömürleri olan yavrularimiz olsun insallah

3

geçmiş olsun. sinüzitmi var acaba. :(
çok zor biliyorum o durumu.
Burnumun tıkanıklığına yapacak hiç bir şey yok. Hamilelikle alakalı, burun içi şişmiş komple o yüzden :(
Dün akşam banyodan sonra kulaklarıma su kaçtı sandım kulak çubuğuyla da biraz kurcaladım 😬 iyice beter oldu. Sabah zonklamayla uyandım. Kir varmış kulağımda, çubukla bi güzel kulak zarıma sivamisim! Temizledi..dünya varmış.
Geçmiş olaun canım git mutlaka bir doktora bu havalar hasta ediyor insanı umarım önemli bir şey yoktur.
Bu arada çikolatalarımı beğenmene sevindim çok teşekkür ederim💕. Çocuk olunca yapmak zor olabilir dediğin gibi silikon tabancası da sıcak oluyor mazallah. Ama çocukları uyutunca aralarda yapılabilir bence kaçamak😀 çikolataları görmemeleri lazım tabii yoksa dediğin gibi geriye sadece süsler kalabilir😀
Çok şükür hastalık yok. Ben çok marifetli değilim o işlerde..bide sabirlida değilim sanırım 🙄
Geçmiş olsun canım Allah'ım şifa versin 🤗 ne dicektin acaba 🤔 aklına gelirse yaz hemen merak ederim ben 😁
Saol tatlım. Kulaklarımı temizledi doktor. Baya rahatladım.
Can imi
Canim benim ilk gebeligim ben lierac kullanıyorum 3. Aydan beri 8. Aya kadar bir gün arayla sürdüm, 8 den beri hergun sürüyorum, arada kaşintim olursa susam yağı falanda sürüyorum. İnş catlamam :) tabi sadece göbeğe değil goguslerime ve bele doğru yanlara da sürüyorum

Pisikedii Pisikedii canım Allah Habibe ye hayırlı vaktinde doğum nasıl etsin, zorda bırakmasın. Habibeydi ismi dimi yanlış yazmamisimdir umarim
Allah razı olsun canım. Şuanda ikiside iyi durumda. Hastaneden çıktı, evde yatista. Doğana kadar evde yatacak. Iyi olsun da yatmaya razı.

Back