Kızlar valla açıkçası çok da sevmem kebap filan. Hatta buralarda yazları özellikle pazar günleri iki şey eksik olmaz. Birincisi davul sesi ikincisi kebap kokusu. 😂 Nefret gelmişti bir ara camı çerçeveyi kapatıyordum koku gelmesin diye 😂 bir de gebeligimim başları yaz sonuna gelmişti tiksindim iyice 😂
Hep göre göre tiksindin de ondan bende devamlı o kokulara maruz kalsam bende tiksinirim canım 😊

Hayırlı huzurlu bolll sağlıklı tekmeli dönmeli bir gün diliyorum kızlar :D

bir gün daha geçti yaklaşıyoruz kavuşma gününe. dün akşam Helen arkadaşınn 5 aylık bebeği var , nasıl tatlı nasıl şeker Allahım sağ salim bizimde kucağımıza almayı nasip etsin ❤❤❤

Hayırlı huzurlu bolll sağlıklı tekmeli dönmeli bir gün diliyorum kızlar :KK70:

bir gün daha geçti yaklaşıyoruz kavuşma gününe. dün akşam Helen arkadaşınn 5 aylık bebeği var , nasıl tatlı nasıl şeker Allahım sağ salim bizimde kucağımıza almayı nasip etsin ❤❤❤
Günaydın.. Amin canımm :anneadayı::KK200::nazar:

Amin canım hayırlı cumalar ❤️
İnşallah çok değil bir 5 hafta kadar sonra bizde de öyle minik tatlı cennet kokulu bebekler olacak 🤩❤️❤️❤️❤️

Günaydın aminnnnn💕

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar ❤
Tıkalı olan burnuma kulaklarımda eklendi 😫 gözlerim de 2,5 nunaradir,görmüyorum.. ooohhh misss 🤪 3 çocuk daha doğmadan perişan etti beni! Her yerim eror veriyor, allahım iyi etsin.
Kafamın içinde değişik ağrılı bi basınç var :( öğleden sonra doktora gidecem. Burnuma kulaklarıma bi baksın hele..nedir bu çile?!

Nilayyy Nilayyy çikolatalara bayıldım ❤ maşallah çok zevklisin 👍 bende hevese geldim de..evde 2 canavar var 3 numara gelene kadar çikolata mikolata kalmaz ortada :D
Hifaa Hifaa sana da bise dicektim ama aklimdan çıktı 😬 naber nasılsın? Diim hal hatır soriim yerine :D

3
Tıkalı olan burnuma kulaklarımda eklendi 😫 gözlerim de 2,5 nunaradir,görmüyorum.. ooohhh misss 🤪 3 çocuk daha doğmadan perişan etti beni! Her yerim eror veriyor, allahım iyi etsin.
Kafamın içinde değişik ağrılı bi basınç var :KK43: öğleden sonra doktora gidecem. Burnuma kulaklarıma bi baksın hele..nedir bu çile?!

Nilayyy Nilayyy çikolatalara bayıldım ❤ maşallah çok zevklisin 👍 bende hevese geldim de..evde 2 canavar var 3 numara gelene kadar çikolata mikolata kalmaz ortada :KK70:
Hifaa Hifaa sana da bise dicektim ama aklimdan çıktı 😬 naber nasılsın? Diim hal hatır soriim yerine :KK70:

geçmiş olsun. sinüzitmi var acaba. :(
çok zor biliyorum o durumu.

Kafamın içinde değişik ağrılı bi basınç var :( öğleden sonra doktora gidecem. Burnuma kulaklarıma bi baksın hele..nedir bu çile?!

Nilayyy Nilayyy çikolatalara bayıldım ❤ maşallah çok zevklisin 👍 bende hevese geldim de..evde 2 canavar var 3 numara gelene kadar çikolata mikolata kalmaz ortada :D
Hifaa Hifaa sana da bise dicektim ama aklimdan çıktı 😬 naber nasılsın? Diim hal hatır soriim yerine :D
Geçmiş olaun canım git mutlaka bir doktora bu havalar hasta ediyor insanı umarım önemli bir şey yoktur.
Bu arada çikolatalarımı beğenmene sevindim çok teşekkür ederim💕. Çocuk olunca yapmak zor olabilir dediğin gibi silikon tabancası da sıcak oluyor mazallah. Ama çocukları uyutunca aralarda yapılabilir bence kaçamak😀 çikolataları görmemeleri lazım tabii yoksa dediğin gibi geriye sadece süsler kalabilir😀

Geçmiş olsun canım Allah'ım şifa versin 🤗 ne dicektin acaba 🤔 aklına gelirse yaz hemen merak ederim ben 😁

Bebek fır dönüyor sanki içimde bir tel varda ona dokunuyor ona dokundukca idrara sıkışıyorm iki taraftan da karın ağrısı gelip geçiyor anlamadım bende değişik işte 🤔

Nasil karin agrisi? Adet agrisi gibi mi?

Bebek fır dönüyor sanki içimde bir tel varda ona dokunuyor ona dokundukca idrara sıkışıyorm iki taraftan da karın ağrısı gelip geçiyor anlamadım bende değişik işte 🤔
hayrola kız ne gibi.
bende sancı vardı alttan baya baya baskı. uzandı iki saat boyunca uzanırken oldu. kalktım şimdi yok elhamdülillah yoksa gidecektiim kontrole .
Yukarda alintiladim canım öyle bişey 🤔

şimdi nasılsın peki geçtimi?

bendede vardı işte. sürekli kasılma ama ağrı ile birlikte. şimdi geçti endişe etmedim. eğer devam ederse doktoruna git derim ihmale gelmez.
Aynı canım hala saat 11de başladı gibi hala oluyor arada devam ederse gitcem

Back