kızım izin vermiyor dinlememe. oğlum okuldan geldi oda izin vermiyor :KK70:
eşimde geç gelecek :KK43: ne zaman böyle ihtiyacım olsa işi uzuyor.
nerelere gidem ben.
bugün ara ara baş ağrısı yaşıyorum. çay kahveyi kestim tamamen ondan olabilirmi acaba,?
Allah yardımcın olsun canım iki çocuğum olsaydı nasıl dinlenirdim bilemiyorum. Ama Allah dağına göre duman veriyor öyle değil mi ? Herkesin meşgalesi uğraşı başka başka.

Çayı kahveyi çok seven ve tüketenler içmedikleri zaman baş ağrısı çektiklerini söylerler hep. Belki de ondandır canım. Ama yine de şu an bizim durumumuzda tüketmemek en güzeli. Ben de çok az içiyorum artık bazı kahvaltılarda birer bardak. Gerçi gebeliğin başından beri dikkat ediyorum bu konuya. Şimdilerde iyice azalttım.

İyi akşamlar kızlar ben yine koşturdum bugün😊 Çikolatalarımı süslemeye başladım. Hayatımda ilk defa silikon tabancası kullandım o derece uzağım bu işlere ama youtube videolarını izledim bir şeyler yapmaya çalıştım. Aşağıda birkaç örnek koydum nasıl sizce? Başta en üste kurdele koymamıştım sonradan boş geldi gözüme puantiyeli kurdeleleri ekledim. Hangisi daha iyi?

Eklentiler

• IMG_20190403_224008.jpg
    IMG_20190403_224008.jpg
    120 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20190403_185523.jpg
    IMG_20190403_185523.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 90
İyi akşamlar kızlar ben yine koşturdum bugün😊 Çikolatalarımı süslemeye başladım. Hayatımda ilk defa silikon tabancası kullandım o derece uzağım bu işlere ama youtube videolarını izledim bir şeyler yapmaya çalıştım. Aşağıda birkaç örnek koydum nasıl sizce? Başta en üste kurdele koymamıştım sonradan boş geldi gözüme puantiyeli kurdeleleri ekledim. Hangisi daha iyi?

Canım bunlar harika görünüyorlar. Maşallah sana çok güzel olmuşlar. İnşallah güle güle ikram etmek de nasip olur 💗💗 ilk defa yapmışsın bir de... Profesyonel bir çalışma gibi görünüyorlar oysaki 😍😉

Canım bunlar harika görünüyorlar. Maşallah sana çok güzel olmuşlar. İnşallah güle güle ikram etmek de nasip olur 💗💗 ilk defa yapmışsın bir de... Profesyonel bir çalışma gibi görünüyorlar oysaki 😍😉
Ay gerçekten mi çok teşekkür ederim canım.😍 Epey uğraştım yavaş yavaş yaptım uzun sürdü ama oğlum için kendi ellerimle bir şey yapmanın tadı da başkaymış bana da bir hatıra olacak iyi ki başkasına yaptırmamışım diyorum şimdi😊❤️

Kurdeleyi ekledigin iyi olmuş canım ellerine sağlık çok güzel gözüküyor 😍

Ay gerçekten mi çok teşekkür ederim canım.😍 Epey uğraştım yavaş yavaş yaptım uzun sürdü ama oğlum için kendi ellerimle bir şey yapmanın tadı da başkaymış bana da bir hatıra olacak iyi ki başkasına yaptırmamışım diyorum şimdi😊
Ben çok beğendim canım 😉 oğlun da eminim büyüdüğü zaman anlattığında çok mutlu olacak. Kendisinin nasıl büyük bir heyecanla beklendiğini daha iyi anlayacak bu emek kokulu anıyla 💗 imkanım olsa ben de yapmak isterdim ki çikolata hastane odasında çok iyi oluyor. Ben doğumdan sonra enerjiye ihtiyaç duyduğum için sürekli yemiştim. İnşallah bu kez yine koyacağım çantaya 😉

Çok iyi olmuş canım dinlendiğin bende bişey yapmadım bugün fazla komşu çağırdı da oraya gittim oturdum geldim 😁
Ay ne güzel biri de beni çağırsa keşke 😂 valla dün doktordan sonra öyle bir korkmuşum ki neredeyse yatağa çakacağım kendimi 😂 zavallı oğlum anne ilgisinden mahrum kalıyor biraz ama her şey o kardeşine sağlıkla kavuşsun diye :KK43: zaman geçmiyordu zaten şimdi hepten geçmiyor . Birileri çağırsa kafam dağılırdı belki 🤭

Nilayyy Nilayyy
tek kelime ile BAYILDIM, neden çok beğendiğimiz bişey için bu tabiri kullanırız bilmiyorum :D

ama harika görünüyorlar kız istiyorum ama bende yaaaaaa 😍🤗
bende yapayım kızıma.
daha hiçbişey düşünmedim bile ;)

ellerine sağlık ,can sağlığı ile ikram etmek nasip etsin Mevlam.

A asitane161719 doğru kuzum, Allah ona göre güç veriyor.
baksana oğlum istedi diye arkadaşını davet ettim akşam. kurabiye yaptım iki arada.
onun güzel gönlü oldu ya şükürler olsun.
çay konusunda dikkatediyorum artık..iki gündür papatya ihlamur içiyorum. inşallah halsizlik biter , evvelki günlere göre daha iyiyim.

Hifaa Hifaa sen nasılsın neler neler yaptın Konya güzeli 🤗
ben sabah evimü süpürdüm, oğlum gelene kadar leyla gibi yatakta dolandım. bi ara komşum uğradı ıhlamur içtik.

akşam 7 gibi oğlumun arkadaşını davet ettik , yeni gittiler . bende çocukları uyutuyorum. eşim işte ne zaman gelir belli değil. velhasıl şükürler olsun.

Ay ne güzel biri de beni çağırsa keşke 😂 valla dün doktordan sonra öyle bir korkmuşum ki neredeyse yatağa çakacağım kendimi 😂 zavallı oğlum anne ilgisinden mahrum kalıyor biraz ama her şey o kardeşine sağlıkla kavuşsun diye :KK43: zaman geçmiyordu zaten şimdi hepten geçmiyor . Birileri çağırsa kafam dağılırdı belki 🤭

valla ya. yakın olsak ben seni davet ederdimde taaaa nerelerdeyiz 🤗

Ya ne güzel olur yakın olsak böyle arada güzel oluyor konu komşu 😊 dün bizde kızımla ağlastik baya nasıl temiz kalpli oluyorlar küçükken inşallah böyle kalırlar hep ❤️inşallah hayırlısı ile doğumdan sonra çok ilgileniriz çocuklarımızla ❤️

Nilayyy Nilayyy
tek kelime ile BAYILDIM, neden çok beğendiğimiz bişey için bu tabiri kullanırız bilmiyorum :D

bende yapayım kızıma.
daha hiçbişey düşünmedim bile ;)

baksana oğlum istedi diye arkadaşını davet ettim akşam. kurabiye yaptım iki arada.
çay konusunda dikkatediyorum artık..iki gündür papatya ihlamur içiyorum. inşallah halsizlik biter , evvelki günlere göre daha iyiyim.

ben sabah evimü süpürdüm, oğlum gelene kadar leyla gibi yatakta dolandım. bi ara komşum uğradı ıhlamur içtik.

akşam 7 gibi oğlumun arkadaşını davet ettik , yeni gittiler . bende çocukları uyutuyorum. eşim işte ne zaman gelir belli değil. velhasıl şükürler olsun.
Oh dolu dolu gecirmissin gününü yine canım ❤️ bizde kızımla öğleden sonra komşuya gittik geldik sakin bir gündü 😁

Ya ne güzel olur yakın olsak böyle arada güzel oluyor konu komşu 😊 dün bizde kızımla ağlastik baya nasıl temiz kalpli oluyorlar küçükken inşallah böyle kalırlar hep ❤inşallah hayırlısı ile doğumdan sonra çok ilgileniriz çocuklarımızla ❤

Hiç gitmedim Konya'ya ama çok merak ediyorum. İnşallah bir gün nasip kısmet olur. 💕

Çocukların dünyadır kadar güzel bir dünya yok zaten kâinatta. İnsanın içi eriyor onların masumiyeti karşısında. Rabbim kalplerini hep doğruda güzelde sabit kılsın inşallah evlatlarımızın canım 💗

Ya ne güzel olur yakın olsak böyle arada güzel oluyor konu komşu 😊 dün bizde kızımla ağlastik baya nasıl temiz kalpli oluyorlar küçükken inşallah böyle kalırlar hep ❤inşallah hayırlısı ile doğumdan sonra çok ilgileniriz çocuklarımızla ❤

ilgilenirsin hiç endişe etme. biz çok güzel geçirdik o dönemi. şükürler olsun. şimdi bişe iyiler. denge çok mühim.
ilk onun kucağına verdim bacısını. şimdi. ikinci bacısınıda ilk kucaklayan olmak içim sabırsızlıkla bekliyor..içinde öfke yok elhamdülillah. kıskançlık yok. O yere getirmedik elhamdülillah çok şükür.
bu kez kızım için aynı şekilde daranacağız inşallah. oda ilk kez abla olcak inşallah 😍
Evet canım malesef mesafeler var aramızda fazlaca. Hayat bu hiç belli olmaz belki de bir gün yüzyüze bile tanışırız 😉💗

Yaradanımıza herşey mümkün. bakarsınız tanışırız tabi. ben ankaraya gittiğimde 2013 annelrinden arkadaşıma gittim.. şimdi tayini memlektime çıktı. gidince görüşeceğiz inşallah. hala görüşürüz 😌

Nilayyy Nilayyy
tek kelime ile BAYILDIM, neden çok beğendiğimiz bişey için bu tabiri kullanırız bilmiyorum :KK70:

bende yapayım kızıma.
daha hiçbişey düşünmedim bile :KK66:

karapisso karapisso çok teşekkür ederim amin inşallah nasip olur ikram etmek . Çok sevindim beğenmene😍❤️. İnan zor değilmiş biraz zaman alıyor sadece. İstediğin renkte ve çeşitte kurdele ve silikon tabancası yeterliymiş meğer. Çikolatalar da Eminönü'nde satılıyor Elit çikolatadan aldım kilosu 90 liraydı benimkilerin. Kurdeleler çeşit çeşit bulunuyor. Silikon tabancası aldım küçük bir de silikon. Rengi belirledikten sonra gerisi gelir zaten. Youtube da bunlarla ilgili videolar var onlara bakıp yapabilirsin. Vakit ve enerji olsa eğlenceli aslında.

Back