İnşallah canım nasip olursa ağırlamak isterim her yeri gezdiririm inşallah
İnşallah bizim de öyle olur canım benim kızımda biraz kıskançlık var kuzenini kıskanıyor biraz inşallah kardeşine karşı olmaz kıskançlık

ailece yaparız ni bakmışsın bitmiş çiklatalar
kızım çok sever yardım etmeyi

şaka bir yana düşünelim bi teşekkür ederim bilgiler için

fıttatta var illaki olcak kaçış yok. önemli olan arttırmasına sebep olmamak. .inşallah kardeş kıskançlığı ile ilgilisorun olmaz olursa burdayız

benimde hayalimde Trabzon uzun göl , Konya, birde Salva gölüné girmek var. inşallah nasip olur can sağlığı bol bereketli paracıklarla

Aklıma bir anımız geldi

biz kızımla eve geldik, hoş beş oğluma hediye Vs...

beş dk geçmedi oğlum çıkmış çalışma masanına bi güzel sulamış
biz şok

tepkiye bak sen

ya bende Karadeniz turu istiyorum salda gölü bide Marmara türü istiyorum inşallah yani
Kardeş kıskançlığı olursa nasıl yeneriz bilmiyorum kesin size koşarim
Aklıma bir anımız geldi

biz kızımla eve geldik, hoş beş oğluma hediye Vs...

beş dk geçmedi oğlum çıkmış çalışma masanına bi güzel sulamış
biz şok

tepkiye bak sen
Ayy Allah beterinden esirgesin

Ben şu an hem senin memleketine yakınım hem de yaşadığın şehirle bağım var memleketine de gitmiştim daha dört haftalık hamileyken kızıma

Nasip canım çok teşekkür ederim

Tam üstüne bastın kaldır ayağını

eşim enson urfadan dönerken , entepten geldi. adam sabahtan akşama kadar yemiş içmiş neler neler. birde an be ann resim yolladı. bana söz verdi gideriz dedi ama nerdeee. Urfa'ya gidincede kebap yemekten sulu yemek özlüyorum. ama napalım güneydoğu demek kebap demekkk

günün birine gelirsin yanımıza, zaten kalıcı değilmişsin orda . İstanbul büyük ulaşım kolay artık eksik gibi değil. görüşürüz inşallah

İstanbul candır yaa yıllarımı verdim o şehire ama nefesimizi buralarda alıyoruz bir süredir. Buralar da güzel gerçi hele ki yemek yemeyi seviyorsan harika

İstanbul candır yaa yıllarımı verdim o şehire ama nefesimizi buralarda alıyoruz bir süredir. Buralar da güzel gerçi hele ki yemek yemeyi seviyorsan harika

yemek yemeği değildé kebap yemeğe bayılıyorum. hele hele bi geleydik ye babam ye
buralarda öyle güzel yapan yer yok. .olsa bile ordakinin yerini tutmaz.
şifa olsun kızına kan can olsun.

yemek yemeği değildé kebap yemeğe bayılıyorum. hele hele bi geleydik ye babam ye
buralarda öyle güzel yapan yer yok. .olsa bile ordakinin yerini tutmaz.
şifa olsun kızına kan can olsun.
gece gece yine kebap Urfa Antep derkene enisteleri yola dusureceksiniz kasiniyosunuz kızlar canınız çekecek A asitane161719 için kolay da karapisso senin için zor canım bulmak
Kızlar valla açıkçası çok da sevmem kebap filan. Hatta buralarda yazları özellikle pazar günleri iki şey eksik olmaz. Birincisi davul sesi ikincisi kebap kokusu. Nefret gelmişti bir ara camı çerçeveyi kapatıyordum koku gelmesin diye bir de gebeligimim başları yaz sonuna gelmişti tiksindim iyice

Sen çok haklısın

bende et yiyemedim ama kebap olunca yedim. evde tepsi kebabı yiyemedim. .

eşim dalga geçiyordu, et değil sanki. ne diye evdekini yemiyorsun
işte oda bi değişikti iyiki geçti gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…