Hifaa ekmek dedik iştah dedik canım kahvaltı istedi kız
yataktayım üstelik uyku modunda
Bende ekmeğe domates peynir sikmayi düşündüm şimdi gel beraber yiyelim

Benim de bilakis iştahım hiç yok şu sıra. Zaten kilo da almamışım iki haftadır. Dün doktora mide bulantısı ve koku hassasiyetini sordum normal dedi. Hazır senin iştahın varken bol bol ye kuzum ikinize de şifa olsun inşallah. Maltoferin süt ürünüyle tüketilmemesi gerektiğini bilmiyordum. Çayla tüketilirse emilimi azalıyor diye biliyordum sadece. Çoğu zaman gece yatmadan içiyorum ben. Arada bilmeden süt içip yattığım da oldu tabi. Neyse artık kalan sayılı günlerimde dikkat ederim

Herkese günaydınlar, hayırlı günler.. Pisikedii Allah habibenin de bebeğinin de yardımcısı olsun inşallah. Vaktiyle sağlıkla hayırla kucağına alsın inşallah kuzusunu.. Şimdi durumları nası? Var mı bir gelişme??
A asitane161719 canım iştahın yoksa bile görev gibi zorla ye. Sütünü, çerezini, proteinini, vitaminlerini falan ihmal etme. Erken doğuma karşın bebişin ne kadar büyüse o kadar iyi olur..

iyi uykular

şifa olsun, canım benim. leylunehar doğru diyor. ennqzından vitaminin için dikkat et yemene içmene.
muz kaşar sen daha iyi biliyorsun madem bunlar bebeğe Kilo yapıyor dikkat et bari istediğin gibi beslensin kızın.

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimiz için. Ben gen gece uykumdan uyanıp stres oldum hareketleri az mı acaba diye... 3 ten 6 ya kadar oturdum valla, muz yedim süt içtim televizyonda komik diziler izledim ... neyse sonrasında uyumuşum. Ben hala geceleri uyurken hiç hissetmiyorum kızımı, yani öyle uykumdan falan uyandırmıyor... inşallah büyüyordur güzelce..
Omega 3 hapı almaya başladım, doktorum istersen kullanabilirsin demişti, başka kullanan var mı? Bir de proteinli sütlerden aldım belki faydası olur diye ama bilemedim, henüz içmedim de...

Kızlar teşekkür ederim. Canım istemese bile sırf kızım için beslenmeme dikkat ediyorum . Bol bol süt ürünü tüketiyorum ceviz yiyorum meyve yiyorum vs. Onun iyice toparlanması gerek.

Afiyet şifa olsun canım. Hiç endişelenme benim bebeğim de yattığım zaman hiç hareketli değil. Bir iki kipirdiyor o kadar. Bu ikinci gebeliğim daha bir kere bile uykumdan uyanmadim bebek hareketi ile

Günaydın kızlar. Ben decavit kullanıyordum sırf iştah açmasından dolayı bıraktım. Demir için ferrum forte, d vitamini olarak da solgar ın d 3 ünü kullandım her gün.
Bir de yaklaşık 3 yıldır saçlarım avuç avuç dökülüyordu ve ben bir türlü engel olamıyordum.Daha önce hiç dökülmezdi.Zaten üzülüyordum dökülmesine bir de hamileliğimde daha fazla dökülmeye başladı. Artık kabullenmiştim yapacak bir şey yok diyordum. Ta ki son birkaç aya kadar... Sonra birdenbire kesildi dökülmem. Şampuan değiştirmiştim ama daha yeniydi bu kadar erken olması mümkün değil diyordum. Ve kan tahlili yaptırdığımda baktım ki yükselen tek değerim d vitaminiydi. Meğer saçlarım d vitamini eksikliğinden dökülüyormuş şimdi tarasam bile saç gelmiyor kolay kolay. O derece etkili oldu bende. O kadar yıl boşuna çekmişim bu derdi.

Daha önce sezeryan doğum yapan arkadaşlar sizde de ameliyat yerinizde acı oluyor mu ben özellikle dün çok acı çektim çatlaklar oluşmaya başladı dün o yüzden galiba yağ da sürmüyordum sizin kullandığınız ürünler var mı doğumdan sonra çatlaklar için aspirin yağı kullancam ama o hamilelik döneminde tavsiye edilmiyor hic

Canım ben çatlaklar için hindistan cevizi yağı kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor. Bir de lierac diye bir markanın çatlak önleyici kremini aldım. Her gün sürmek gerekiyor ama ben unutuyorum. Aklıma geldikçe sürüyorum. Şimdiye kadar çatlak olmadı. Lierac ın çatlaktan sonra da kullanılan bir kremi vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Benim ilk hamileliğimde çatlak doğumdan sonra ameliyat yerlerinin etrafında oluştu doğumdan önce hiç olmamıştı şimdi de yine aynı yerlerde oluşuyor çatlak benim de aklıma badem yağı geldi internette de genellikle o yazıyor Hindistan cevizi yağı ile ama dediğin markayı bir araştırayım canım sağol

Hifaa Badem yağı ben de aldım ama tüylenme yapıyormuş o yüzden vücudumda pek kullanmıyorum aklında bulunsun. Ben de onu göğüs uçlarıma sürüyorum Geçen ay başladım uçları yara olmasın diye badem yağını öneriyorlardı bir deneyeyim dedim.

sağlıklı günler kızlar.
nasılsınız
bugün baş ağrısıyla uyandım , gece uyuyamıyorum artık
kabus gördüm birde. Estağfirullah
su serinliği versin Rabbim sıkıntıda olan herkese.
şimdi geçti elhamdülillah gelmesin geri.

Hifaa ben halis z.yağı varsa tavsiye ederim birde kantaron yağı. ikisini karıştıtıp kullan. bende de arada çok sızı oluyor sezeryan kesisinde iki kez oldum bide.

Zeytinyağı varda halisliginden emin değilim canım onu da kullanıyorum yine de arada birde bebek yağı kullanıyorum
Kız gece bende kabus gibi rüyalar gördüm sabah baş ağrısı ile kalktım şimdi iyiyim çok şükür ne iş yapsam diye düşünüyorum
Rabbim kalbimize huzur rahatlık versin inşallah

Hiç duymamıştım canım badem yağının tüylenme yaptığını ama yağların geneli yapıyor gibi sanki

Hiç duymamıştım canım badem yağının tüylenme yaptığını ama yağların geneli yapıyor gibi sanki
Badem yağı ekstradan yapıyormuş hatta geçen eğitimde doktor söylemişti badem bıyık bıyıklar gürleşsin diye badem yağı sürmekten ileri gelir diye. Kaşları filan gürleştirmek için de badem yağları kullanılıyor ya bana da mantıklı geldi. Hindistan cevizi yağından memnunum ben tüylenme filan da yapmadı.

karapisso bende de bir ağırlık var bugün yemek yapmam gerek kalkasım yok. Başım sersem benim de. Hayırdır inşallah Allah sağlık versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…