Doktor ne olur ne olmaz diye olasılıkları söylemiştir canım kuvez konusunda peki ciğer geliştirici iğne yaptılar mı haftasından erken doğarsa diyeCanım evet sezaryen olacak doğum tahminimizden önce başlarsa acil sezaryene alınacağım. Tedbirimi alacağım inşallah. Ağır iş yapmak yok artık. İnşallah en sağlıklı en hayırlı bir vakitte gelir.
Hiç bahsi geçmedi canım. Sanırım artık gerek yok benim için. Bir iki hafta daha küçük olsaydım gerek olabilirdi. Doktor bugün bile doğsa sorun olmaz dedi doktorlar küvözü bizim kadar büyütmüyorlar gözlerinde. Ama anne olarak elbette ki eve bebeğimizi alıp dönmeyi hayal ediyoruz. İnşallah hepimiz için öyle olur.Doktor ne olur ne olmaz diye olasılıkları söylemiştir canım kuvez konusunda peki ciğer geliştirici iğne yaptılar mı haftasından erken doğarsa diye
İnşallah canım girmezsiniz büyük ihtimalle kuvöze bunu yenidoğan doktorları daha iyi bilir Allah'ım hayırlısını versin inşallahHiç bahsi geçmedi canım. Sanırım artık gerek yok benim için. Bir iki hafta daha küçük olsaydım gerek olabilirdi. Doktor bugün bile doğsa sorun olmaz dedi doktorlar küvözü bizim kadar büyütmüyorlar gözlerinde. Ama anne olarak elbette ki eve bebeğimizi alıp dönmeyi hayal ediyoruz. İnşallah hepimiz için öyle olur.
Canım zaten yapacak pek bir şeyim yok.. Takdir Allah'ın. Ben sadece doğumu tetikleyici sebeplerden kaçınmaya çalışacağım artık. Bu saatten sonra ne kadar beklerse kâr. İnşallah sonu güzel olur.
Sen de ihmal etme kontrolü son haftalardayız artık tedbir bizden takdir Allah'tan.
Hiç bahsi geçmedi canım. Sanırım artık gerek yok benim için. Bir iki hafta daha küçük olsaydım gerek olabilirdi. Doktor bugün bile doğsa sorun olmaz dedi doktorlar küvözü bizim kadar büyütmüyorlar gözlerinde. Ama anne olarak elbette ki eve bebeğimizi alıp dönmeyi hayal ediyoruz. İnşallah hepimiz için öyle olur.
İnşallah canım girmezsiniz büyük ihtimalle kuvöze bunu yenidoğan doktorları daha iyi bilir Allah'ım hayırlısını versin inşallah❤
aynen. , sen uzan dinlenmene odaklan. Allahın izniyle sağlıkla gelir bitti riskli dönemin. Allah yardımcın olsun .
inşallah gerek kalmaz kuzum. hayalindeki gibi evine dönersin kızını alıp.
Bi kere mayıs haziranda uzun kol evetBenim anam da üşür o taze bebek diyor kısa kollu tulum bakıyorm da uzun kollu tulum al içine zıbın üstüne o tulum u giydir diyor ben nasıl giydircem bilmiyorum bu seferkızım Ekim doğumlu onda rahattim bunda emin değilim size sorarım ben arada bugün ne giydirdiniz diye
Benim oğlanlar sıraya göre hareketi artırdıvalla kızlar benim de kontrolüm haftaya cuma ama zaman geçmek bilmiyor. Allahım ne olur büyümüş olsun o zamana kadar... Benim kızım öyle aşırı hareketli değil yumuşak yumuşa hissediyorum genelde. Geceleri ise hiç hissetmiyorum bazen uykumdan uyanıp endişeleniyorum. Başı hala yukarıda pek dönemeye niyeti yok gibi...Bugün ilk defa onun eşyalarını yıkamaya koydum (müslin bezler ile başladım, kıyafetlere cesaret edemedim nedense....) İçimde bir stres var kızlar ya... geçer inşallah.
Benim 2 numara 37.haftada doğdu. Endişeye gerek yokKilosu inşallah ölçüldüğü gibidir daha küçük olmasın da... Biraz daha beklerse biraz daha toparlar inşallah. Doktor bence 37de sancın tutacak diye bir öngörü de bulundu. İnşallah en azından o vakte kadar bekler. Çok korkmamakla birlikte az da olsa endişeliyim açıkçası. Allah hayırlara eriştirsin.
Bi kere mayıs haziranda uzun kol evethatta mayısta bi çıt kalın.. ama temmuz ağustos hava bildiğin alev gibi..güneş pişiriyor.
Söyle de bir durum var kız çocukla erkek çocuk farklı olabiliyor. Benim oğlanlar hep ateşliydi. Kız kardeşimin kızları üşürdü benimkiler ter dökerdibi söz var ya kız dondum ateşe atın , erkek yandım su getirin dermiş
Benim oğlanlar sıraya göre hareketi artırdı1 numara karnimda aşırı hareketli değildi ama doğduktan sonra çok erken hareketlendi
Endişelenme..hamilikte hormonlar çıldırtıyor zatenbende hiç bir şey yıkamadım. Sabah annemle konuştuk her şeyin hazır mı diye sordu yok yaa hiç bir şeye el sürmedim daha dedim..ne bekliyorsun hazırlanana dedi de daha var yaaaa diyorum hep
Benim 2 numara 37.haftada doğdu. Endişeye gerek yok36dan sonra zaten gayet normal ki.. sağlıklı bir şekilde doğsun da..bizde bi söz var 'bebek bu, taş küçüğü değil ya hep bebek kalsın' dünyaya gelen büyüyor.
Korkma canım. Öncelikle herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah vaktiyle sağlıkla gelir kuzu. Allah yardımcınız olsun. En hayırlı sağlıklı vakte kadar karnında büyüsün inşallah..Kızlar Hayırlı Sabahlar
Dayanamadım kontrole gittim bugün. İyi ki gitmişim. Bebeğimin başı aşağıya yerleşmiş iyice. Doktor her an doğum olabilir iki hafta daha dayansa çok güzel olur dedi. Şu an doğarsa küvöze girer dedi ki ben bunu hiç istemiyorum. Kilosu tam 2500 şu anda. Minik bir bebek dedi. Ben bir tuhaflık sezmiştim açıkçası. Çünkü yukarılara çok vurmaya başlamıştı. Muhtemelen başı aşağıya indiği için yer açıldı rahat rahat vuruyor. Dua edin ne olur. Korkuyorum biraz.
kız durur durur , noldu bu hemen iki gün sonra doğum olmaz içime öyle doğuyor bilemem zamanını tabi de.Çok şükür tehlikeli haftaları geride bıraktım. Hamdolsun Rabbim e. Çok endişe etmiyorum aslında canım. Sadece ne kadar kalırsa kâr gözüyle bakıyorum. Sağlıklı olsun da büyüyecek illaki
Teşekkür ederim canım. Şimdi daha iyiyim. Aminnn inşallah sağlıkla gelir kuzucuğum.Korkma canım. Öncelikle herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah vaktiyle sağlıkla gelir kuzu. Allah yardımcınız olsun. En hayırlı sağlıklı vakte kadar karnında büyüsün inşallah..
İnşallah canım yaa her işte bir hayır var gerçekten. Dün bir şey dürttü beni sabah kalktım gittim doktora. Cumartesi gidecektim normalde. Gitmesem muhtemelen temizliğe devam edecektim ki dün de bir şeyler yaptım evde ama çok ağır işler değildi Allah'tan. Ayın ortasını göreyim rahatlatacağım iyice inşallah. 15 Nisan'da tam 37+0 olacağım inşallah .kız durur durur , noldu bu hemen iki gün sonra doğum olmaz içime öyle doğuyor bilemem zamanını tabi de.
36 haftadasın , iğneye gerek kalmadı artık senin kız tamamladı gelişimini annesi.
maşallah annesi iyi baktı kızçesine, işini gücünü valizinide hazır etti tamamdır işte kızda diyor daha ne bekleyeyim. ama duracak o bit hafta On gün daha. sen hiç endişe etme.
Her şerde var bir hayr işte canımİnşallah canım yaa her işte bir hayır var gerçekten. Dün bir şey dürttü beni sabah kalktım gittim doktora. Cumartesi gidecektim normalde. Gitmesem muhtemelen temizliğe devam edecektim ki dün de bir şeyler yaptım evde ama çok ağır işler değildi Allah'tan. Ayın ortasını göreyim rahatlatacağım iyice inşallah. 15 Nisan'da tam 37+0 olacağım inşallah .
Kızlar kuzenim 5 aylık hamile ve açılması var, doğum başlamış. Daha önce 2 kaybı var. Dualarınıza talibiz. Kuzenimin ismi Habibe.
İnşallah canım yaa her işte bir hayır var gerçekten. Dün bir şey dürttü beni sabah kalktım gittim doktora. Cumartesi gidecektim normalde. Gitmesem muhtemelen temizliğe devam edecektim ki dün de bir şeyler yaptım evde ama çok ağır işler değildi Allah'tan. Ayın ortasını göreyim rahatlatacağım iyice inşallah. 15 Nisan'da tam 37+0 olacağım inşallah .
Rabbim bu kardeşimizin yâr ve yardımcısı olsun. İnşallah doğumu durdurmanın ya da bebeği sağlığına kavuşturmanın bir yolu bulunur.Kızlar kuzenim 5 aylık hamile ve açılması var, doğum başlamış. Daha önce 2 kaybı var. Dualarınıza talibiz. Kuzenimin ismi Habibe.
Doktor on güne kadar birileri gelsin yanında beklesin dedi. Ben de açıkçası hemen çağırmak istemedim. Evde başkası olunca daha çok yoruluyorum . Haftaya kontrolden sonra duruma göre kv yi çağırırım yine. Şimdilik oğlumla ben ilgileneceğim kucağıma almadan. Sadece iki haftacık dişimi sıkmam gerekecek. Kızımız için değerhadi inşallah tatlım , bundan sonra zorunlu istirahat var sana. yanına gelen olurmu olana bakmak için en azından.
Canım bugün dışarıda işlerim vardı şimdi bakabildim buraya mesajını gördüm. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin, inşallah biraz daha bekler. Ben pek bilmiyorum ama herkes söylemiş zaten bebeğinin haftası gelişimi vs güzel gidiyor bir sıkıntı olmayacak eminim. Dualarım seninleKızlar Hayırlı Sabahlar
Dayanamadım kontrole gittim bugün. İyi ki gitmişim. Bebeğimin başı aşağıya yerleşmiş iyice. Doktor her an doğum olabilir iki hafta daha dayansa çok güzel olur dedi. Şu an doğarsa küvöze girer dedi ki ben bunu hiç istemiyorum. Kilosu tam 2500 şu anda. Minik bir bebek dedi. Ben bir tuhaflık sezmiştim açıkçası. Çünkü yukarılara çok vurmaya başlamıştı. Muhtemelen başı aşağıya indiği için yer açıldı rahat rahat vuruyor. Dua edin ne olur. Korkuyorum biraz.
Allah'ım yardımcısı olsun canım rabbim en hayırlı şekilde bebeğini kucağına almasını nasip etsin inşallahKızlar kuzenim 5 aylık hamile ve açılması var, doğum başlamış. Daha önce 2 kaybı var. Dualarınıza talibiz. Kuzenimin ismi Habibe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?