alemsin sıkıldınmı benim gibigünaydın hanımlar. ne zaman doğurcaz ya
Allah en kısa zamanda şifa versin kendini toparlarsın inşallah. Ben bugün ikinci serumu aldım bir anda nasıl bir güç geldi anlatamam kaldı son bir doz bakalım etki edecek mi değerlerime.
Annelik sadece doğurmayla da olmuyor içinde olmalı insanın, etrafımda ilgili annelerin yanında ilgisiz olanlar da bir o kadar çok. Mesleğimden dolayı çok gözlem yapma fırsatım oluyor. Neler neler var. inşallah ben de sizler gibi iyi bir anne olabilirim. Bazen düşünüyorum nasıl olacak diye az kaldı inşallah göreceğiz.
ah ah her gün kalktığımda aklıma gelen ilk soru artık çok ağırlaştıkgünaydın hanımlar. ne zaman doğurcaz ya
Kızlar Hayırlı Sabahlar
Dayanamadım kontrole gittim bugün. İyi ki gitmişim. Bebeğimin başı aşağıya yerleşmiş iyice. Doktor her an doğum olabilir iki hafta daha dayansa çok güzel olur dedi. Şu an doğarsa küvöze girer dedi ki ben bunu hiç istemiyorum. Kilosu tam 2500 şu anda. Minik bir bebek dedi. Ben bir tuhaflık sezmiştim açıkçası. Çünkü yukarılara çok vurmaya başlamıştı. Muhtemelen başı aşağıya indiği için yer açıldı rahat rahat vuruyor. Dua edin ne olur. Korkuyorum biraz.
Kızlar Hayırlı Sabahlar
Dayanamadım kontrole gittim bugün. İyi ki gitmişim. Bebeğimin başı aşağıya yerleşmiş iyice. Doktor her an doğum olabilir iki hafta daha dayansa çok güzel olur dedi. Şu an doğarsa küvöze girer dedi ki ben bunu hiç istemiyorum. Kilosu tam 2500 şu anda. Minik bir bebek dedi. Ben bir tuhaflık sezmiştim açıkçası. Çünkü yukarılara çok vurmaya başlamıştı. Muhtemelen başı aşağıya indiği için yer açıldı rahat rahat vuruyor. Dua edin ne olur. Korkuyorum biraz.
Kızlar Hayırlı Sabahlar
Aynı soruyu bende soruyorum hep! Öyle bezdim ki hamileliktengünaydın hanımlar. ne zaman doğurcaz ya
Oooo acelesi var minik kuşumunKızlar Hayırlı Sabahlar
Benim anam da üşür o taze bebek diyor kısa kollu tulum bakıyorm da uzun kollu tulum al içine zıbın üstüne o tulum u giydir diyor ben nasıl giydircem bilmiyorum bu seferGünaydın kızlar ❤
Eşim çocuklarla çok guzel ilgilenir. Değişik oyunlar kurar. Süt kutusundan kamyon, kargo kolisinden uzay maketi yapmisligi vardaha bir sürü şey.. yapmasına yapıyor da gerisini toplamak bayauzun sürüyor neyse...buna da çok şükür ❤
Ister istemez insan annesine daha bi güveniyor. Benim 1 numara 10 ağustosta doğdu. Ortalık cayır cayır yanıyor annem oğlanı kat kat giydirmiş bir de battaniyeye sarmış! Çocuk ağlar ağlar.. tabi tecrübesizlik anne çok ağlıyor çok terliyor acep hasta mı?bir şey mi var? Açma sakın üşür o! Iyi bakalım annem bilir deyip ses etmiyorum. Çocuğu yıkıyoruz ayaklarını saç kurutma makinesiyle ısıtıyor emzirecem çocuk terden boğuluyorkip kırmızı oluyor. Yok bu böyle olmayacak dedim doktora götürdüm! Doktor beni bi azarladı! Siz çıldırdınız mi? Soy hemen! Çocuğu catlatmissiniz sıcaktan. Sivi kaybı başlamış süt yetersiz gelmiş mama başla zamanla kes dedi. Kaç günler ağladım anneme kizginligim hala geçmedi! Yazarken bile sinirlerim tepeme toplanıyor! 2 numara 26 temmuzda doğdu hep tek zibinla dolastirdim annem yine üşür o diyor! Gelde sinirden patlama! Daha neleeeer neler
Hayırli sabahlar canım korkma lütfenKızlar Hayırlı Sabahlar
Kızlar Hayırlı Sabahlar
hayırlı sabahlar kuzum. insan kendini biliyor demİ? iyiki gittin.
vay zilli vay. sen o kadar çok sevdin özledin demek kızında anamı bekletmim hemen geleyim diye düşündü.
üzülme kilosu gayet iyi. benim görümceler hep 2 700 doğuruyor valla küvözede girmedi 3 bebek bu kiloda doğdu.
benim kızda tam aşağıda vuruyor iki gecedir , belki çok beklemeyecek bizim kızlar öyle görünüyor. korkma üzülme hazırsın sen doğuma
ama az daha bekelesin konuş kızınlâ sabretsin.
çok dua edeceğim ve korkmak yok heyecan var....
misafirimizin vakti azalıyor
nasıl bir vuruş aşağı doğru tam kasıklarımda. benimki uyutmuyor beni. ve kaç gündür çok kasılma var.
Kızlar Hayırlı Sabahlar
Aynı soruyu bende soruyorum hep! Öyle bezdim ki hamileliktensağlıkla zamanlıca gelsinler inşallah tabi
Oooo acelesi var minik kuşumunb3klesin azıcık daha..2500 iyi ki..kuzenimin eşi doğum yaptı yan odada aynı gün doğum yapan bi kadın vardı 2400gr doğmuş bebeği gayette sağlıklıydi. Kuvoze falan da koymadılar..belli olmaz yani. Sağlıkla zamanlıca gelsin inşallah.
Canım evet sezaryen olacak doğum tahminimizden önce başlarsa acil sezaryene alınacağım. Tedbirimi alacağım inşallah. Ağır iş yapmak yok artık. İnşallah en sağlıklı en hayırlı bir vakitte gelir.Hayırli sabahlar canım korkma lütfen ❤ Allah'ım en hayırlı zamanda doğumunu nasip etsin inşallah çok yorma kendini yat yatabilisen senin sezeryan olmicak miydi ben mi yanlış hatırlıyorum
Hiç üzme kendini canım zaten 1 hafta sonra zamanın doluyor artık 37. haftadan sonra istedikleri zaman gelebilir bemişler. Demek ki senin kızın gelmeye hazır ki başı yerleşmiş. Ayrıca kuvöze girmesi kilosuyla alakalı değil, 40 haftalık 3 ,5 kilo doğan bebekler de girebiliyor kuvöze. Bir tanıdığımın kızı 1700 gr doğdu hiç kuvöze girmediği gibi 2 gün sonra eve çıktılar. Gönlünü ferah tut, kızın çok güçlü ben biliyorum.
canım içini ferah tut allahın izniyle hiç birşey olmaz arkadaşım 34+3 doğum yapmıştı kilosu 2400 gr dı ve küveze girmedi o bebişin ciğerleriyle alakalı bazen zamanında doğup kilosu iyi olup küveze giren bebeklerde oluyor o yuzden içini ferah tut canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?