benimde kan hep düşük. serum almadım hiç.
ablam alıyor maşallah iyi toplarlıyor sonrasında .darısı bize olsun..birde kan değern kaçtı ?

benim kız iki gündür çıkmaya çalışıyor teyzesi

hemde nasıl . maşallah baya hareketlendi iki gündür

senin paşa ne alemde.
Bende tam oğlumla onu tartisiyordum oğlum doktorları yormadan cikacan herhalde sıkıldın mi felan diye baya hissettiriyor artık kendini vurduğunda baya tüm bedenim titriyor bazende tirnakliyor resmen

Bende tam oğlumla onu tartisiyordum oğlum doktorları yormadan cikacan herhalde sıkıldın mi felan diye baya hissettiriyor artık kendini vurduğunda baya tüm bedenim titriyor ❤ bazende tirnakliyor resmen
gümbür gümbürler desene

akıllıca aslında. toptan almak için istanbulda nereler var bilgim yok olsa çoluk çocuk için mantıklı. artık 3.gelince bizde eşim alır diye ümit ediyorum. bide komşumuz aldı çok elektrik Faturası geliyor ve kıyafetler çekiyor dedi. R rkndmt senin kıyafetler küçüldü mü fatura kabardımı

Kızlarrr bugün herkes güzel haberler alsın. gönlümüzdeki hayırlı dualar kabul olsun. çocuklar basiretli bol szö dinleyen olsunlar
kısmet olursa 2 gibi seminere gidiyorum. bskalıö istifade ederiz inşallah emekler zayi olmasın.
şimdi komşu kahvaltıya davet etti. menemen yaptım gideceğim. sonra hazırlanıp çıkarım nasip olursa ordan kv geçeceğim.
h epinizi kucaklıyor sevgilerimi yolluyorum öpüldünüz

Amin inşallah toparlarım sonrasında ben de. Benim kan değerim 10 civarı seyrediyor genelde. Bi ara 9 a düştü bu tahlilde yine 10 du.
benim 10 da ayağa kalakmam zordu. muhtemelen daha yüksek diye tahmin ediyorum. .10 ve altı olunca anlıyorum artık. amin şekerim inşallah toparlarIz genciz en fazla 3 ay sürer benim toparlamam. 2 kez doğum yaptım biliyorum artık.

iyi uyudunuzmu

amin canım amin. Havalar gene soğudu. .baya baya hastalık havaları. .oğlum.üşüttü zaten. .

Yok canım sabaha karşı daldı ben de zombi gibi oradan oraya uzandım durdum sabah uyuyunca biraz da ben uyumuşum dinlendim çok şükür. Oğlumun uykusu çok düzenliydi aslında iki aydır nedense saatimiz şaşıyor sürekli. Beni doğum sonrası günler için hazırlıyor bunlar eminim artık sen dinlenebildin mi ?

Hayırlı Günler bu arada herkese

Maşallah canım enerjine hayran kalıyorum te buralardan sana zaman bile yetmiyordur bunca meşgale için

luckyfish_2019 büyümüştür bebeğin ben de 3 haftadır görmemiştim 600 gr almış sen de güzel haberler alırsın inşallah. Bana da aynı yatağı kızlardeşim verdi. Ben daha hiç kurmadım odası gelecek yarın evin her yeri bebek eşyası dolu. Odasını yerleştirince yavaş yavaş hazırlayacağım. Ben de kıyafetleri yıkamadım daha bu oda işi bizi geciktirdi. Hastane çantamı da eşyaları yıkadıktan sonra yavaş yavaş hazırlarım artık. Kullan at iç çamaşırından aldım markasını hatırlamıyorum depend di sanırım arkadaşlarım önerdi çok kullanışlı oluyor diye. Bir de lohusa pedi diye satılıyordu sanırım onlardan aldım. E bebekten almıştım hepsini.

Ben alışmışım herhalde bu değerle yaşamaya :) Bakalım serumdan sonra nasıl olacağım.

sen kontrılde iken ben aile içi medya ile ilgili seminerde olacağım. inş gelir vakit sağlıkla
Enerjine hayranım canım maşallah çok yararlı yerlere harcıyorsun enerjinin darısı bizim gibi boş gezenlere inşallah
Sağol canım senin sonuçlar da güzel çıksın inşallah. Bebişlerimiz iyi olsun
amin canım Allah razı olsun
Amin canım valla zamanında asker yolu bekledim 15 ay bu kadar saymadım emin ol kizimda da acil alınınca sezeryana farkına varmadim bu baya heyecanlı oluyor Allah'ım hakkımızda hayırlısıni versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…