- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
artık bu hafta 42 43 oldu istanbulda. benim doktor gecen hafta 3 sezeryan sonrası nırmal doğum yaptırdı bir anneye. ay inşallah sağlıkla darısı bana olsun. bebeğim aşağıda çok iyi normal için dedi bakalım hayırlısı.
bugun neler yaptın canım benim
bende 8 kg almışım. senin gibi düşünüyorum inşallah kolayca gider sonrasında.
inşallah erir biter kilolar sende iki taneyle sağlıkla ilgilenirsin inşallah.Çoğu doktor risk almak istemiyor beklemiyor pek ama anne doktor sıkı bir işbirliği yapabiliyorsa beklemek daha doğru tabi normal doğumdainşallah sen de gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir normal doğum yaparsın canım. Ben bugün standart işler dışında bir şey yapamadım yaa büyük temizliği olabildiğince geciktirmeye çalışıyorum ki tekrar batmasın. Onun dışında evde ufak tefek düzen işlerine devam ediyorum gücüm yettiğince.
Benim de haftaya pazartesi 32+0 oluyor fakat heyet raporum o gun bitecegi icin 32+1 de almam gerektigini soylediler. Bu arada ozel hastanelerden de alabiliyormusuzCanım benim pazar günü 32+0 oluyor doktor raporu pazartesi günü 32+1 de verecek. Diğer gebeliğimde de öyle olmuştu. 31+6 da verilmiyor..
bişey boş yere sünnet olmuyor demi canım hacamat da öyle faydasını gören de çok fazla şikayet eden duymadım hiç :)) sakızlar herkese selamlar. iyisiniz hepiniz maşallah subhanAllah.
Benim kalça ağrım ve kramplar artıyor
kızım güçleniyor ondan he
Kilo durumları nasıl sizde
ben bir haftadır sebze ağırlıklı besleniyorum.
bolll yeşillik . tam tahıllı ekmek.
bugun hacamata gittim.
kafa hacamatı oldum.
şükürler olsun bana nasip eden Rabbime
ilaç almadan yaşıyorum yıllardır. ağrı kesici Vs bitti elhamdülillah çok şükür. evelki bebeklerde kan sulandırıcı Vs kullandım ama bu gebeliğimde gerek kalmadı. kanım temizlendi hacamatlarla. yazıyorum belki faydası olur başka kardeşlerimede.
şimdi az dinleneyim herkese hayırlı günler ❤
ya bilmiyorum işte kızım Ekim de doğdu onu normal giydirdim hep bunda da ben böyle tulum istedim de annem hep alacakken durdurdu taze bebek üşür ayaklı pantolon zıbın giydirirsin diye sanırım ben zamanla karar vercem bilemiyorum kafam karışıkmayısta doğcak. ağustosta ne giydircez ben tatilde giydiririm diye düşündüm
Canim valla benimde aynı mide yanmalarim ne yesem yanıyor durduk yerde de oluyor çok fena soğuk süt ise yariyor biraz bı sankincasi olmaz inşallahBenim de mide yanmalarim başladı birden ve had safhada. Ama kabahat bende çünkü dokunacak şeyleri yiyip içiyorumbiraz dikkatli olsam sorun olmayacak. Az daha dayanın kızlar pek yakında gündem gebelik şikayetleri yerine bebekli yaşam olacak inşallah
biliyorum canım vitamin takviyesi ama vermiyor kan tahlilleri her ay düzenli yapılıyor vitamin eksikliğine bakılıyor bı sorun olsa yazar herhalde o yüzden ustelemiyorum bende aile hekimine danışrim belkiBence verilir ya 31 artılara girince 32 nin içinde oluyorsun zaten. Sonuçta ibraz edeceğin kurum son adet tarihini bilemez ki raporda da 32 yazar direk. Bi sorcam doktora vakit yaklaşınca. Şehir
Magnezyum ilaç değil ki vitamin takviyesi. Ben de anlamıyorum bu doktorları bu kadar diretilmesini sanki antibiyotik. Yaşam standartlarının düşmesi yürüyememek daha mı iyi . Hamilelik farklı bir olay çocuk sömürüyor tüm değerlerini. Ben kullanmaya başlamadan önce kendim gidip magnezyum değerimi ölçtürmüştüm. Gerçekten de düşük çıkmıştı ve kullandığımdan beri de daha iyiyim. Çocuk alacağını alıyor olan anneye olur. Mesala kalsiyum eksikliğinde dişlerde sıkıntı kemiklerde erime başlayabiliyor. Hadi kalsiyumu besinlerle almak kolay ama magnezyum o kadar değil. Ben her zaman için fiziksel ve zihinsel olarak anne iyiyse sağlıklıysa bebeğe de aynı şekilde yansıyacağını düşünenlerdenim açıkcası.
Aynen canım ben yastık destek yapıyorum sol tarafıma dediğin gibi ağrılarım da çok ama bir çare bulamadım maalesef doğunca bebekler rahatlicaz inşallah :))Arkadaşlar herkese merhaba.... öncelikle hepinize sağlıklı hamilelik ve doğumlar diliyorum, benim sorunum gece sürekli sol yanıma yatmaktan sabaha doğru sol kalçam ve sol bacağımın ağrıması ve uyuşması...sırtüstü yatsam nefesim daralıyor ve çocuk rahatsız olur diye yatamıyorum, arada bir sağ tarafa dönüyorum o zamanda ana damarlar baskıda olur çocuğa zarar gelir diye geri sola dönüyorum... sonra tabi uyku muyku kalmıyo...bide çalışıyorum of ki ne off
bişey boş yere sünnet olmuyor demi canım hacamat da öyle faydasını gören de çok fazla şikayet eden duymadım hiç :)) sa
ya bilmiyorum işte kızım Ekim de doğdu onu normal giydirdim hep bunda da ben böyle tulum istedim de annem hep alacakken durdurdu taze bebek üşür ayaklı pantolon zıbın giydirirsin diye sanırım ben zamanla karar vercem bilemiyorum kafam karışık
Canim valla benimde aynı mide yanmalarim ne yesem yanıyor durduk yerde de oluyor çok fena soğuk süt ise yariyor biraz bı sankincasi olmaz inşallah
biliyorum canım vitamin takviyesi ama vermiyor kan tahlilleri her ay düzenli yapılıyor vitamin eksikliğine bakılıyor bı sorun olsa yazar herhalde o yüzden ustelemiyorum bende aile hekimine danışrim belki
Arkadaşlar herkese merhaba.... öncelikle hepinize sağlıklı hamilelik ve doğumlar diliyorum, benim sorunum gece sürekli sol yanıma yatmaktan sabaha doğru sol kalçam ve sol bacağımın ağrıması ve uyuşması...sırtüstü yatsam nefesim daralıyor ve çocuk rahatsız olur diye yatamıyorum, arada bir sağ tarafa dönüyorum o zamanda ana damarlar baskıda olur çocuğa zarar gelir diye geri sola dönüyorum... sonra tabi uyku muyku kalmıyo...bide çalışıyorum of ki ne off
benimde bu aralar tatlı ile aram açıldı. tutuyorum kendimi. geçen haftalarda çok yedim. sonra pişman oluyorum tabi. boşver ye diyen biri değilim ya.Yok canım sütün ne sakıncası olacak. Midemiz gebelik nedeniyle daha hassas normal bunlar aslında her ne kadar sevimsiz olsalar dabeni bu aralar tatlı krizi tutuyor durduramıyorum kendimi ne olacak halim bilmiyorum
benimde bu aralar tatlı ile aram açıldı. tutuyorum kendimi. geçen haftalarda çok yedim. sonra pişman oluyorum tabi. boşver ye diyen biri değilim ya.
Kizlarr nasilsiniz
Aynn ya netim yoktu.allh iyilik versin.nasil gidiyo hamilelik.zaman cok hizli geciyo bizdeHamdolsun canım sen nasılsın yoktun bir süredir
Ben galiba biraz moral yükseltmek için de yiyorumhassas bir insansın zaten gebelik beni daha da hassaslaştırdı. Hele zaman daraldıkça daha çok strese giriyorum sanırım. O yüzden tutmuyorum kendimi engel olmak istemiyorum. Ve pişman da olmuyorum ama yememek daha sağlıklı bir yol tabiki bu yüzden seni tebrik ediyorum. Darısı doğumdan sonra bana inşallah
hoşgeldin canım. 9 kg aldım toplam ama alırım daha 3 aya yakın zamanım var. doğum mayıs sonu gibi. şükür iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor?Gecmisi okuyamadim malesef cok birikmis.herkes iyidir insallh.forumada alisamadim daha degisik geliyo.toplamda 7 kilo almisim ben.sizler kac kilo aldiniz kizlar.
Cuma kontrole gittim sukur hersy yolunda 1400 olmus kilosu.doguma mayisin ilk haftasi dedi.sezeryan olck bakalm dusundukce heycanlaniyorumcanımsın eğer sana şifa oluyorsa ye tabi. maalesef ben yedikten sonra kabızlık sorunu yaşıyorum hamur işi tatlı yediğim için.
zaman daraldıkça strese girme kız heyecan yap. doğum şeklin belli zamanın belli. ne mutlu sana tatlım
hoşgeldin canım. 9 kg aldım toplam ama alırım daha 3 aya yakın zamanım var. doğum mayıs sonu gibi. şükür iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor?
Cuma kontrole gittim sukur hersy yolunda 1400 olmus kilosu.doguma mayisin ilk haftasi dedi.sezeryan olck bakalm dusundukce heycanlaniyorumsag salim gelsinler insallh
Ali olcak cnm insallh.seninki bellimi.sizinkiler kac kilo olmismaşallah, amin tek temmenimiz sağ salim kucağımiza almak . isim bellimi annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?