Çoğu doktor risk almak istemiyor beklemiyor pek ama anne doktor sıkı bir işbirliği yapabiliyorsa beklemek daha doğru tabi normal doğumda inşallah sen de gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir normal doğum yaparsın canım. Ben bugün standart işler dışında bir şey yapamadım yaa büyük temizliği olabildiğince geciktirmeye çalışıyorum ki tekrar batmasın. Onun dışında evde ufak tefek düzen işlerine devam ediyorum gücüm yettiğince.

inşallah erir biter kilolar sende iki taneyle sağlıkla ilgilenirsin inşallah.
evet doktor anne işbirliği çok önemli. bende dün temizlik yaptım bugune işim yok. dinledim bolca şükürler olsun. akaşma yemeğimde var. oğlum geldi oturdum şimdi. inşallah izin verirler az daha oturayım

Canım benim pazar günü 32+0 oluyor doktor raporu pazartesi günü 32+1 de verecek. Diğer gebeliğimde de öyle olmuştu. 31+6 da verilmiyor..
Benim de haftaya pazartesi 32+0 oluyor fakat heyet raporum o gun bitecegi icin 32+1 de almam gerektigini soylediler. Bu arada ozel hastanelerden de alabiliyormusuz

Arkadaşlar herkese merhaba.... öncelikle hepinize sağlıklı hamilelik ve doğumlar diliyorum, benim sorunum gece sürekli sol yanıma yatmaktan sabaha doğru sol kalçam ve sol bacağımın ağrıması ve uyuşması...sırtüstü yatsam nefesim daralıyor ve çocuk rahatsız olur diye yatamıyorum, arada bir sağ tarafa dönüyorum o zamanda ana damarlar baskıda olur çocuğa zarar gelir diye geri sola dönüyorum... sonra tabi uyku muyku kalmıyo...bide çalışıyorum of ki ne off

bişey boş yere sünnet olmuyor demi canım hacamat da öyle faydasını gören de çok fazla şikayet eden duymadım hiç :)) sa
mayısta doğcak. ağustosta ne giydircez ben tatilde giydiririm diye düşündüm
ya bilmiyorum işte kızım Ekim de doğdu onu normal giydirdim hep bunda da ben böyle tulum istedim de annem hep alacakken durdurdu taze bebek üşür ayaklı pantolon zıbın giydirirsin diye sanırım ben zamanla karar vercem bilemiyorum kafam karışık
Canim valla benimde aynı mide yanmalarim ne yesem yanıyor durduk yerde de oluyor çok fena soğuk süt ise yariyor biraz bı sankincasi olmaz inşallah

biliyorum canım vitamin takviyesi ama vermiyor kan tahlilleri her ay düzenli yapılıyor vitamin eksikliğine bakılıyor bı sorun olsa yazar herhalde o yüzden ustelemiyorum bende aile hekimine danışrim belki

Aynen canım ben yastık destek yapıyorum sol tarafıma dediğin gibi ağrılarım da çok ama bir çare bulamadım maalesef doğunca bebekler rahatlicaz inşallah :))

Yok canım sütün ne sakıncası olacak. Midemiz gebelik nedeniyle daha hassas normal bunlar aslında her ne kadar sevimsiz olsalar da beni bu aralar tatlı krizi tutuyor durduramıyorum kendimi ne olacak halim bilmiyorum

Benzer handikaplar bende de var. Sola dönüp uyuyorum ama genellikle uyandığımda kendimi sağa dönük buluyorum. Bunun önüne geçmek zor çok da sıkma kendini uyku sırasında nasıl rahat ediyorsan oraya dönersin kısa süreli değişiklikler bebeğe zarar vermiyordur. Kağan Kocatepe nin videosu var bu konuda bak istersen

Yok canım sütün ne sakıncası olacak. Midemiz gebelik nedeniyle daha hassas normal bunlar aslında her ne kadar sevimsiz olsalar da beni bu aralar tatlı krizi tutuyor durduramıyorum kendimi ne olacak halim bilmiyorum
benimde bu aralar tatlı ile aram açıldı. tutuyorum kendimi. geçen haftalarda çok yedim. sonra pişman oluyorum tabi. boşver ye diyen biri değilim ya.

benimde bu aralar tatlı ile aram açıldı. tutuyorum kendimi. geçen haftalarda çok yedim. sonra pişman oluyorum tabi. boşver ye diyen biri değilim ya.

Ben galiba biraz moral yükseltmek için de yiyorum hassas bir insansın zaten gebelik beni daha da hassaslaştırdı. Hele zaman daraldıkça daha çok strese giriyorum sanırım. O yüzden tutmuyorum kendimi engel olmak istemiyorum. Ve pişman da olmuyorum ama yememek daha sağlıklı bir yol tabiki bu yüzden seni tebrik ediyorum. Darısı doğumdan sonra bana inşallah

Gecmisi okuyamadim malesef cok birikmis.herkes iyidir insallh.forumada alisamadim daha degisik geliyo.toplamda 7 kilo almisim ben.sizler kac kilo aldiniz kizlar.

canımsın eğer sana şifa oluyorsa ye tabi. maalesef ben yedikten sonra kabızlık sorunu yaşıyorum hamur işi tatlı yediğim için.
zaman daraldıkça strese girme kız heyecan yap. doğum şeklin belli zamanın belli. ne mutlu sana tatlım
Gecmisi okuyamadim malesef cok birikmis.herkes iyidir insallh.forumada alisamadim daha degisik geliyo.toplamda 7 kilo almisim ben.sizler kac kilo aldiniz kizlar.
hoşgeldin canım. 9 kg aldım toplam ama alırım daha 3 aya yakın zamanım var. doğum mayıs sonu gibi. şükür iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor?

Cuma kontrole gittim sukur hersy yolunda 1400 olmus kilosu.doguma mayisin ilk haftasi dedi.sezeryan olck bakalm dusundukce heycanlaniyorum sag salim gelsinler insallh

Cuma kontrole gittim sukur hersy yolunda 1400 olmus kilosu.doguma mayisin ilk haftasi dedi.sezeryan olck bakalm dusundukce heycanlaniyorum sag salim gelsinler insallh

maşallah, amin tek temmenimiz sağ salim kucağımiza almak . isim bellimi annesi :)

Bnm ki hep sag tarafima toplaniyo.sanirim poposu elime resmen yumruk gibi geliyo.nefesimi kesiyo.sizdede oluyomu oyle kizlar.bas gelis duruyo sanirim o yuzdenmi boyle bilmiyorum ama cogunluk hep sag tarafimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…