Canım değiştirmeyi düşünüyorum ama ne zaman gitmem gerektiğine emin olamadım bu hafta gitsem duyar mıyım yoksa haftayı mı beklesem? Öteki doktor 25ine randevu vermişti
Neden korkuyosun ki ben hep vajinal baktırdım çok net görünüyordu ben bile anlamıştım ekrandan ne olduğunu kanama vs varsa daha çok netleşiyor kaldıki dakikalarca sürmüyor bir dakika ancak doğuma kadar cinsellik yaşamıcak mısınız bende başta kastımda şuan herşey normal şükür hiç bişey olmuyor
Geçen gittiğimde 215ti 250 olmuş muayenesi hcg içinde 170 verdim doktor iyiydi ama her ay bin lirayı bulur ek testlerin altından kalkılmaz sizinkiler devlettekilerin özel muayenehanesi falan mı tıp merkezleri mi doğum hastanesi buldum bir tane orası aklıma yattı 80 tl dediler sgk anlaşmasıda varmış cuma gideyim diyorum
Geçen gittiğimde 215ti 250 olmuş muayenesi hcg içinde 170 verdim doktor iyiydi ama her ay bin lirayı bulur ek testlerin altından kalkılmaz sizinkiler devlettekilerin özel muayenehanesi falan mı tıp merkezleri mi doğum hastanesi buldum bir tane orası aklıma yattı 80 tl dediler sgk anlaşmasıda varmış cuma gideyim diyorum
Merhaba arkadaslar ben artik cocuk defterini kapattim derken supriz bi şekilde hamile oldugumu ogrendim basta cok uzuldum ama simdi daha iyiyim herkese kolay bir hamilelik diliyorum
inşallah gelirsin aramıza canım ben bi keresinde "uzun yola çıkıcam ama emin olamadım hamileysem zarar verecek bir şey yapmak istemiyorum" bahanesi ile gitmiştim doktora hemen test verdi aklında bulunsun
İlk degerin ve son değerin kaç çıktı canım.Bende kan verdim bekliyorum[/QUOTEadetime 4 gün kala pazartesi günü kan verdim 11 çıktı 2 gün sonra bugün 25 çıktı senin ki ilk verdin mi adet gününde mi?