• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bata 5 varken yapmistim 10 cikmisti bugun bat gunu 278 cikti . deger iyi degil mi ?gecen ayki kimyasalda en yuksek 80 i gormustum battan 1 gun sonra

Kızlar toksoplazma ve rubella (kızamıkçık) IgM testi yaptıran varmı.
Birde bunların Igg olanı var hangisini yaptırdınız, sonuclariniz nasıldı?
ben dün yaptırdım canım yarın yarın büyük ihtimalle çıkacak daha çıkmadı sonucum sende yaptırdın galiba sonucun nasıl

slmlar ara ara açıp okuyorum yazamıyorum benimde lekenmelerim vardı hatırlarsanız..bugün kontrole gittim 6+1 kalp atışını gördüm ama sesini duyamadık kese etrafında kan pıhtısı varmış tehlike devam ediyor dedi haftaya perşembe yine gidicem bakalım

Merhabalar kızlar, Bugün kontrole gittim. 6+6 da kalp atışını duydum elhamdülillah. 0.81 cm olmuş bebiş :) Ultrasonda da gösterdi kalp atışını çok duygulandım. Gerçekten mucizevi bişey :) rabbim herkese nasip etsin inşallah. Bir de kan ve idrar verdim test için. Yarına çıkar dedi doktor. Sizi ona göre bilgilendiririm dedi. Herşey yolunda çok şükür..
Sevgiler ❤
Çok mutlu oldum adınıza, darısı başımıza olsun :)

Negatif çıktı benimkiler, yani ben öyle yorumlarım, doktor bakalım ne diyecek:)

canım benden buradaki bütün kan değerlerini istedi doktor allaha şükür bütün test sonuçlarım güzel çıktı doktor iyi dedi bi son 3 lü toxoplazma rubella ve cmv kaldı onlarda yarın çıkacak sonuçları

Eklentiler

• b1c51a71-19d5-44f9-ab96-8eb4659fac8f.jpg
    b1c51a71-19d5-44f9-ab96-8eb4659fac8f.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 51
canım benden buradaki bütün kan değerlerini istedi doktor allaha şükür bütün test sonuçlarım güzel çıktı doktor iyi dedi bi son 3 lü toxoplazma rubella ve cmv kaldı onlarda yarın çıkacak sonuçları
Bayağı istemiş canım. hepsi güzel çıkmış sonuçlarının buna çok sevindim. Bende de Pazar günü isteyecek doktor. Ayrı ayrı kan mı veriyorsun ?

kizlar bata 5 varken yapmistim 10 cikmisti bugun bat gunu 278 cikti . deger iyi degil mi ?gecen ayki kimyasalda en yuksek 80 i gormustum battan 1 gun sonra
Süper çıkmış, gözün aydın :)
slmlar ara ara açıp okuyorum yazamıyorum benimde lekenmelerim vardı hatırlarsanız..bugün kontrole gittim 6+1 kalp atışını gördüm ama sesini duyamadık kese etrafında kan pıhtısı varmış tehlike devam ediyor dedi haftaya perşembe yine gidicem bakalım
Umarım her şey çok güzel gider, hiçbir sorun çıkmaz

Bayağı istemiş canım. hepsi güzel çıkmış sonuçlarının buna çok sevindim. Bende de Pazar günü isteyecek doktor. Ayrı ayrı kan mı veriyorsun ?
kan ve idrar var orda canım sağlık ocakları işaretli olanları almadı bende devlette randevu bulamadım onları da özelde yaptırdım toplamda 4 tüp falan kan aldılar benim ilk kürtajım olduğu için o yuzden detaylı istedi doktorum mesela ilk hamilelikte gittiğimde benden kan tahlili falan hiç bişe istememişti

kan ve idrar var orda canım sağlık ocakları işaretli olanları almadı bende devlette randevu bulamadım onları da özelde yaptırdım toplamda 4 tüp falan kan aldılar benim ilk kürtajım olduğu için o yuzden detaylı istedi doktorum mesela ilk hamilelikte gittiğimde benden kan tahlili falan hiç bişe istememişti
Anladım canım. Benim ilk gebeliğim ama doktorum geçen hafta isteyeceğini söyledi. Pazar günü kalp atışı için gittiğimde test yapacağız dedi.

çok şükür canım

hayırlı haberi alırsın şimdiden belli oldu mu?

Hamile değilim canlarım.Kanda çıkmadı.Vajinal muayene yaptı.Herseyin çok güzel en ufak Kistin bile yok dedi.Gecikmen çok yeni ilaç başlamayalım 10 gün sonra gel olmazsa dedi.Biz korunmayi bırakalı daha 1 ay oldu.Cok yeni daha üzülmedim hiç.Bir tane oğlum var.Allah önce hiç olmayanlara sonra da bize versin.Bebeklerinizi sağlıcakla alın kucağınıza inşaallah.Hayirli günler hepinize de :KK3::KK68:

Hamile değilim canlarım.Kanda çıkmadı.Vajinal muayene yaptı.Herseyin çok güzel en ufak Kistin bile yok dedi.Gecikmen çok yeni ilaç başlamayalım 10 gün sonra gel olmazsa dedi.Biz korunmayi bırakalı daha 1 ay oldu.Cok yeni daha üzülmedim hiç.Bir tane oğlum var.Allah önce hiç olmayanlara sonra da bize versin.Bebeklerinizi sağlıcakla alın kucağınıza inşaallah.Hayirli günler hepinize de :KK3::KK68:
Öyle güzel yazmışsın ki arkadaşım allah razı olsun. Allah evladını sana eşine bağışlasın sonrasında hayırlısıyla bir evlat daha nasip etsin :)

Back