• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midesi bulanan arkadaşlar mide bulantısı kusmaya döndü mü yoksa yemek yememe isteği, yemeği düşününce bir kötü mü oluyorlar? :) kendi yaşadıklarıma anlam vermeye çalışıyorum da

Midesi bulanan arkadaşlar mide bulantısı kusmaya döndü mü yoksa yemek yememe isteği, yemeği düşününce bir kötü mü oluyorlar? :) kendi yaşadıklarıma anlam vermeye çalışıyorum da
Kusma olmadı çok şükür canım, yemek yeme anında bulantı oluyor. Bugün daha iyiyim.

Yemek yerken yemeğin ortalarına doğru başlıyor benim bazen terliyorum yemeği bitirmeye kendimi zorlamaktan

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar
Bende de sanki yemek yersem kusarım düşüncesi oluyor ama yemek yemeyince de başım dönüyor

Kasıklarımdaki batmalar geçti gibi sanki bugun sabahtan beri hiç yoklamadı. Allahım olsa bi dert olmasa bi dert:)) kafayı yemeden kese ve kalp atısını bi göreydik valla :anneadayı:

Kasıklarımdaki batmalar geçti gibi sanki bugun sabahtan beri hiç yoklamadı. Allahım olsa bi dert olmasa bi dert:)) kafayı yemeden kese ve kalp atısını bi göreydik valla :anneadayı:
Benim de kasık ve adet olacakmışım gibi ağrılarım neredeyse kalmadı, çok çok azaldı ama bel ağrım özellikle de göğüs hassasiyetim aynen devam. Ben de ilk söylediklerim azalınca bir korktum ama bekliyoruz bakalım, normali budur bence :)

yemek yerken tiksine tiksine yiyorum kokudan dolayı ama yedikten sonra geçiyor kusma olmadı hiç ama bulantı da böyle değişik bi bulantı hissi var

Kızlar toksoplazma ve rubella (kızamıkçık) IgM testi yaptıran varmı.
Birde bunların Igg olanı var hangisini yaptırdınız, sonuclariniz nasıldı?

Merhabalar kızlar, Bugün kontrole gittim. 6+6 da kalp atışını duydum elhamdülillah. 0.81 cm olmuş bebiş :) Ultrasonda da gösterdi kalp atışını çok duygulandım. Gerçekten mucizevi bişey :) rabbim herkese nasip etsin inşallah. Bir de kan ve idrar verdim test için. Yarına çıkar dedi doktor. Sizi ona göre bilgilendiririm dedi. Herşey yolunda çok şükür..
Sevgiler ❤

Merhabalar kızlar, Bugün kontrole gittim. 6+6 da kalp atışını duydum elhamdülillah. 0.81 cm olmuş bebiş :) Ultrasonda da gösterdi kalp atışını çok duygulandım. Gerçekten mucizevi bişey :) rabbim herkese nasip etsin inşallah. Bir de kan ve idrar verdim test için. Yarına çıkar dedi doktor. Sizi ona göre bilgilendiririm dedi. Herşey yolunda çok şükür..
Sevgiler ❤

okurken ben bile duygulandım maşallah gözün aydın canım

Merhaba kızlar bende bugün 5+0 dayım haftaya cumaya randevu aldım 6+2 oluyor kalp atışını keseyi hep birlijte göreyim dedim. 3.bebişim ama heyecan aynı ilk ikisinde maşallah hiç mide bulantım aşermem olmadı çok rahat geçirdim inşallah bunda da öyle olur. Hamilelik aynı annenin 2 bebeği arasında bile farklılık gösterebiliyor. Her anın keyfini çıkarın bulantıla 2.3 ayda geçiyor zaten çevremde midesi bulanan arkadaşlarımdan biliyorum. Zaten 2.3 ay en güzel dönemi hamileliğin. Bir mucizeyi gerçekleştiriyoruz Allahın izniyle Allah isteyen tüm herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah:KK200::anneadayı:

Back