inşallah canım hayırlı haberle burada paylaşacağıminşallah 2 ye katlar canım umarım güzel haberlerle gelirsin
evet canım benim de hala devam ediyor özellikle sol kasığım hissediyorum inşallah benimledirBenim hala hem kasıklarım hem belim ağrıyor canım, ilk günler gibi değil adet olacakmışım hissi ama hala arada yokluyor. Belimin ağrısı ise git gide artıyor
Umarım güzel haberlerle gelirsin canım
canım öncelikle geçmiş olsun güzel haberi almışsın gözün aydın çok sevindim beni teselli ettin çok teşekkürler dediğin gibi inşallah ikiye katlar az önce kan verdim hayırlısıylaHiç korkma güzel düşün,bende Nisan'da kimyasal yaşadım ikiye katlamadı düştü, bu sefer yine katlamadı diye endişe ettim hep,ikiye üçe katladigini her gördüğümde hüngür hüngür ağladım sevinçten, inş sende mutluluk gözyaşları dokersin:)
ben 5+5 teyim canım. doktora gittiğimde geçen hafta 5+0 dım ama vajinal bakmadı. ay eşimin de bi ton diline düştüm kızlar görmüş biz ne duruyoruz gidelim artık diye götürmüştümKaç haftalıksın ki canım hala görünmedi senin ?
5+3 oluyorum yarın randevum canımNasıl için rahat ederse önemli olan senin rahat olman, doktor açıklar istersen kabul edersin istersen sonra gidersin.
Bu arada randevu ne zamandı, kaç+kaç oluyorsun randevu günü?
Bende 5+6 dayım. Ben geçen hafta Perşembe gördüm keseyi.ben 5+5 teyim canım. doktora gittiğimde geçen hafta 5+0 dım ama vajinal bakmadı. ay eşimin de bi ton diline düştüm kızlar görmüş biz ne duruyoruz gidelim artık diye götürmüştüm
Sonra gene unutuyorumahahah koptumgünde kaç rüya görüyorum bilmiyorum ben de sürekli sürekli rüya görüyorum . beybisi ile ilgili de çok görüyorum geçen gün beybisi gelmiş ben sürekli onu unutuyorum aç kalıyor çocuk .sonra hatırlıyorum bi ara vay ben evladımı aç kodum arabeskine bağlayıp sonra yine unutuyorum sonsuz döngüye girdik . Muhtemelen durmadan acaba nasıl bi anne olcam iyi bi anne olacak mıyım sorularını sürekli düşünmemden kaynaklı
Bu görüp görmeme işleri herkeste çok değişiyor, eğer henüz erkense doktorla konuşup için nasıl rahat ediyorsa kararını verirsin5+3 oluyorum yarın randevum canım
acaba kullandığı makinelerin kalitesi de etkiliyor mu? doktor çünkü direkt daha bişey görünmez dedi bana bakmadan. Bakınca da bak işte daha çok erken bla bla dediBende 5+6 dayım. Ben geçen hafta Perşembe gördüm keseyi.
heexee yaa sen beni güldürdün allah da seni güldürsünSonra gene unutuyorum
Hormonlarla ve aklımızdaki endişelerle ilgiliymiş diye okudum ama iyice artınca size de sorayım dedim.
Hatta 1-2 gün önce gördüğüm rüyayı anlatayım, 3 tane doktor beni nasıl ameliyat edeceği ile ilgili kafa patlatıyor, ama en son tartışmalarını boş bir tarlada iş makinasının kepçesinde yan yana ayakta durmuş bir şekilde yapıyorlar, eşim hala dalga geçiyor :)
Anlamadım ki canım. Benim görünmüştü. Hatta kısmet olursa pazar günü kalp atışını dinleyeceğiz. Neyse hayırlısıyla görürsün stres yapma. Ne zaman gel dedi.acaba kullandığı makinelerin kalitesi de etkiliyor mu? doktor çünkü direkt daha bişey görünmez dedi bana bakmadan. Bakınca da bak işte daha çok erken bla bla dedi
Herkesin tarihleri çok farklı kimisi 4'de kimisi 6'da kese görüyor, kimisi 6'da kalp atışı dinliyor kimisi 8'de vs vs. Bu kilona hormon seviyene, döllenme zamanına, periyod uzunluğuna çok bağlı. Biz keseyi gördüğümüzde erkendi ama doktor seninki kısa periyod ya ondan dedi mesela. Doktor biliyordur sen rahat ol stres yapma :)acaba kullandığı makinelerin kalitesi de etkiliyor mu? doktor çünkü direkt daha bişey görünmez dedi bana bakmadan. Bakınca da bak işte daha çok erken bla bla dedi
Git gide kafayı yiyoruz bence :)heexee yaa sen beni güldürdün allah da seni güldürsünbunlar nasıl bilinçaltları böyle ama düşünüyorum da kafamın bu kadar dolu olduğu nadir dönemlerden birindeyim. Bulantım mulantım da yok arada unutuyorum hamile olduğumu sonra aklıma geliyor her seferinde seviniyorum ikinci kan testini yaptırdığımda da oleeey bugün daha çok hamileyim diye zıp zıp zıplamıştım
Allah seni güldürsün sabah sabah güldüm korkularımı yok ettin teşekkürlerSonra gene unutuyorum
Hormonlarla ve aklımızdaki endişelerle ilgiliymiş diye okudum ama iyice artınca size de sorayım dedim.
Hatta 1-2 gün önce gördüğüm rüyayı anlatayım, 3 tane doktor beni nasıl ameliyat edeceği ile ilgili kafa patlatıyor, ama en son tartışmalarını boş bir tarlada iş makinasının kepçesinde yan yana ayakta durmuş bir şekilde yapıyorlar, eşim hala dalga geçiyor :)
Biz de çok güldük bir insan neden böyle bir rüya görür diye :)Allah seni güldürsün sabah sabah güldüm korkularımı yok ettin teşekkürler
hormonlardan etkiliyormuş benim normalde sık sık görürdüm hemen hatırlardım şimdide görüyorum ama hiç hatırlamıyorum çok karışık bişey
ta pazartesi gidicem bi daha belki kalp atışını da duyarızAnlamadım ki canım. Benim görünmüştü. Hatta kısmet olursa pazar günü kalp atışını dinleyeceğiz. Neyse hayırlısıyla görürsün stres yapma. Ne zaman gel dedi.
stresli değilim ama çok sabırsızım. Zaman hiç geçmiyor gibi geliyor tek umudum kalp atışı kese bebito hepsi tek seferde çıkar belki .Herkesin tarihleri çok farklı kimisi 4'de kimisi 6'da kese görüyor, kimisi 6'da kalp atışı dinliyor kimisi 8'de vs vs. Bu kilona hormon seviyene, döllenme zamanına, periyod uzunluğuna çok bağlı. Biz keseyi gördüğümüzde erkendi ama doktor seninki kısa periyod ya ondan dedi mesela. Doktor biliyordur sen rahat ol stres yapma :)
İnşallah öyle olur da mis gibi rahatlarsınta pazartesi gidicem bi daha belki kalp atışını da duyarız
stresli değilim ama çok sabırsızım. Zaman hiç geçmiyor gibi geliyor tek umudum kalp atışı kese bebito hepsi tek seferde çıkar belki .
İnşallah canım hepsini duyarsın. Sağlıklı olsunlar hayırlısıyla kucağımıza alalım da hepsinin sırası gelir.ta pazartesi gidicem bi daha belki kalp atışını da duyarız
stresli değilim ama çok sabırsızım. Zaman hiç geçmiyor gibi geliyor tek umudum kalp atışı kese bebito hepsi tek seferde çıkar belki .
inşallah kalbi duyarsın canım ilk oğlumuz 6 haftalık sanırım kalbi atışı gördü sesi dinletmedi 1 hafta sonra sesi duyduk çok şükürta pazartesi gidicem bi daha belki kalp atışını da duyarız
Valla bilmiyorum ki . Canın mı çekti :)kızlar bir sorum olacak etsiz çiğ köfte yenir mi?
Canım değiştirmeyi düşünüyorum ama ne zaman gitmem gerektiğine emin olamadım bu hafta gitsem duyar mıyım yoksa haftayı mı beklesem? Öteki doktor 25ine randevu vermiştiBen zaten duygusal anaç biriyim, klasik bir yengeç burcu kadınıyım yani. Birde anne olunca nasıl olurum bilmiyorum :) Her şeyin hayırlısı. Sağlıkla gelsinler de. Bu arada doktorunu değiştirecek misin canım ? Kalp atışı için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?