günaydın kızlar
inşallah 2 ye katlar canım umarım güzel haberlerle gelirsin
inşallah canım hayırlı haberle burada paylaşacağım
Benim hala hem kasıklarım hem belim ağrıyor canım, ilk günler gibi değil adet olacakmışım hissi ama hala arada yokluyor. Belimin ağrısı ise git gide artıyor
Umarım güzel haberlerle gelirsin canım
evet canım benim de hala devam ediyor özellikle sol kasığım hissediyorum inşallah benimledir

canım öncelikle geçmiş olsun güzel haberi almışsın gözün aydın çok sevindim beni teselli ettin çok teşekkürler dediğin gibi inşallah ikiye katlar az önce kan verdim hayırlısıyla

ben 5+5 teyim canım. doktora gittiğimde geçen hafta 5+0 dım ama vajinal bakmadı. ay eşimin de bi ton diline düştüm kızlar görmüş biz ne duruyoruz gidelim artık diye götürmüştüm
Bende 5+6 dayım. Ben geçen hafta Perşembe gördüm keseyi.

Sonra gene unutuyorum
Hormonlarla ve aklımızdaki endişelerle ilgiliymiş diye okudum ama iyice artınca size de sorayım dedim.
Hatta 1-2 gün önce gördüğüm rüyayı anlatayım, 3 tane doktor beni nasıl ameliyat edeceği ile ilgili kafa patlatıyor, ama en son tartışmalarını boş bir tarlada iş makinasının kepçesinde yan yana ayakta durmuş bir şekilde yapıyorlar, eşim hala dalga geçiyor :)

heexee yaa sen beni güldürdün allah da seni güldürsün bunlar nasıl bilinçaltları böyle ama düşünüyorum da kafamın bu kadar dolu olduğu nadir dönemlerden birindeyim. Bulantım mulantım da yok arada unutuyorum hamile olduğumu sonra aklıma geliyor her seferinde seviniyorum ikinci kan testini yaptırdığımda da oleeey bugün daha çok hamileyim diye zıp zıp zıplamıştım

acaba kullandığı makinelerin kalitesi de etkiliyor mu? doktor çünkü direkt daha bişey görünmez dedi bana bakmadan. Bakınca da bak işte daha çok erken bla bla dedi
Anlamadım ki canım. Benim görünmüştü. Hatta kısmet olursa pazar günü kalp atışını dinleyeceğiz. Neyse hayırlısıyla görürsün stres yapma. Ne zaman gel dedi.

acaba kullandığı makinelerin kalitesi de etkiliyor mu? doktor çünkü direkt daha bişey görünmez dedi bana bakmadan. Bakınca da bak işte daha çok erken bla bla dedi
Herkesin tarihleri çok farklı kimisi 4'de kimisi 6'da kese görüyor, kimisi 6'da kalp atışı dinliyor kimisi 8'de vs vs. Bu kilona hormon seviyene, döllenme zamanına, periyod uzunluğuna çok bağlı. Biz keseyi gördüğümüzde erkendi ama doktor seninki kısa periyod ya ondan dedi mesela. Doktor biliyordur sen rahat ol stres yapma :)

Git gide kafayı yiyoruz bence :)
Ben de 2. kan sonucumu almadan önce bunun da düşük olacağından o kadar emindim ki sonucu görünce hüngür hüngür ağlamıştım, herkesin tüm süreci harika geçer de kucağımıza alırız inşallah

Allah seni güldürsün sabah sabah güldüm korkularımı yok ettin teşekkürler
hormonlardan etkiliyormuş benim normalde sık sık görürdüm hemen hatırlardım şimdide görüyorum ama hiç hatırlamıyorum çok karışık bişey

Biz de çok güldük bir insan neden böyle bir rüya görür diye :)
Korkma kokrma her şey güzel olacak inşallah

Anlamadım ki canım. Benim görünmüştü. Hatta kısmet olursa pazar günü kalp atışını dinleyeceğiz. Neyse hayırlısıyla görürsün stres yapma. Ne zaman gel dedi.
ta pazartesi gidicem bi daha belki kalp atışını da duyarız
stresli değilim ama çok sabırsızım. Zaman hiç geçmiyor gibi geliyor tek umudum kalp atışı kese bebito hepsi tek seferde çıkar belki .

stresli değilim ama çok sabırsızım. Zaman hiç geçmiyor gibi geliyor tek umudum kalp atışı kese bebito hepsi tek seferde çıkar belki .
İnşallah canım hepsini duyarsın. Sağlıklı olsunlar hayırlısıyla kucağımıza alalım da hepsinin sırası gelir.

inşallah kalbi duyarsın canım ilk oğlumuz 6 haftalık sanırım kalbi atışı gördü sesi dinletmedi 1 hafta sonra sesi duyduk çok şükür

Canım değiştirmeyi düşünüyorum ama ne zaman gitmem gerektiğine emin olamadım bu hafta gitsem duyar mıyım yoksa haftayı mı beklesem? Öteki doktor 25ine randevu vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…