• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım evet 2. trimester da çoğu şey yapılabiliyormuş. Hamileliğin balayısı diyorlar :) Ayrıca senin suçun yok ki bebeğine neden haksızlık edesin. Ahh işte annem hep derdi, Analık çok zor diye :)
Kendinden çok onu düşünüyorsun dünyadayken aklı gider insanın.

Hadi ya,demek ki sadece bende işe yarıyor,sürekli ekşi şeyler düşünüyorum, limonlu şu olsa bu olsa diye,canım istediği için iyi geliyor demek ki.
Çubuk kraker çok yerler denedin mi
Ye ekşiyi doğur ayşeyi :)))

Benim keseyi gördü ama yolk sacı gibi bişeyden bahsetmedi hiç içime şüphe düştü boş gebelik olabilir mi ki
O gördüğü kese işte.Yolk kesesi.Endiselenmeyin.Kimi doktor kese,kimisi yolk kesesi,kimisi de yolk saçı der.Soylem farkı yani.

Yolk sacı gördü mü peki canım
Yolktan bahsetmedi 18 mm bi kese gördü
Canım aynı şeyi kardeşim yaşadı. Tam 3 farklı tarihte doktora gitti doktor bebeği göremedi. En son kürtaj için gün aldılar. İçleri rahat etmemiş başka bir doktora daha gittiler ve bu doktor bebeği gördü :super: şu an 5 aylık ve çok sağlıklı. İkinci doktor rahmin geride mi şekli bozuk mu bişey demiş ondan görememiş demiş ilk doktor. Sen de gönlünü ferah tut canım hemen olumsuz düşünme. Bak biz üç ay önce yaşadık kardeşimde ve şu an herşey çok normal :KK66: sen de içini ferah tut moral bozma başka bir doktora daha görün
Ay ne güzel iyi ki aldrmadan önce bşka dr gitmişler. Bakalım bnde göremezse cumartesi günü başka dr bakıcam
Kizlar mrb sizde de mide bulantisi başladimi.bnm hayatimi mahvediyo bu bulanti
Nasil gecer bi fikriolan cözüm bulan varmi lütfen yazsin
Yatağımın yanı başında bir kavanoz kraker var uzun bir süre idare ediyo beni kalkar kalkmaz bi kaç tane yiyorm. Bazıları ekmek kabuğu yiyomuş

günaydın canlarr :rolleyes: bugün kontrole gidecek olan varsa haber etsin sonrasında :KK66: işşallaaa çok güzel şeyler duyarsınız. Valla birbirimizin sevinci sevincimiz, üzüntüsü üzüntümüz oldu bu grupta:KK19:ama her şey çok güzel olacak bence :KK200:

Yolktan bahsetmedi 18 mm bi kese gördü

Ay ne güzel iyi ki aldrmadan önce bşka dr gitmişler. Bakalım bnde göremezse cumartesi günü başka dr bakıcam

Yatağımın yanı başında bir kavanoz kraker var uzun bir süre idare ediyo beni kalkar kalkmaz bi kaç tane yiyorm. Bazıları ekmek kabuğu yiyomuş
2-3 hafta boyunca görünmedi kardeşimin de canım ikna olana kadar git doktora :KK200:

Hayırlı sabahlar hamiş hanımlar.Adetim 2 gün geçti.Normalde günü gününe gelir.Dünki idrar testi negatif çıktı.Yaniltici olabilir mi?Birkaç gün daha bekleyip kan testi mi yaptırmalıyım bilemedim:KK64::KK64:

Hayırlı sabahlar hamiş hanımlar.Adetim 2 gün geçti.Normalde günü gününe gelir.Dünki idrar testi negatif çıktı.Yaniltici olabilir mi?Birkaç gün daha bekleyip kan testi mi yaptırmalıyım bilemedim:KK64::KK64:
idrarda hemen çıkmayabiliyor bence bir kaç gün bekle yeniden yap canım. erkenden öğrenince de doktora gidip göremiyorsun keseyi hemen zaten. kanda çıktı ama gerçek mi falan diyorsun durmadan. Ben ayın birinde öğrendim kanda doktor randevum 18'inde

Geç döllenme olmuş olabilir belki, bence 1-2 gün daha bekle hala adet olmadıysan testi tekrarla. O da negatifse kan testi yaptır istersen. Bazen stres yapınca da geç geliyor adet umarım öyle değil de geç döllenmedir. Bugün yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün biliyor musun?

Kendinden çok onu düşünüyorsun dünyadayken aklı gider insanın.
Ben zaten duygusal anaç biriyim, klasik bir yengeç burcu kadınıyım yani. Birde anne olunca nasıl olurum bilmiyorum :) Her şeyin hayırlısı. Sağlıkla gelsinler de. Bu arada doktorunu değiştirecek misin canım ? Kalp atışı için ?

Günaydınlarr. Bence şu anda yaptırsan çıkar kanda canım.

idrarda hemen çıkmayabiliyor bence bir kaç gün bekle yeniden yap canım. erkenden öğrenince de doktora gidip göremiyorsun keseyi hemen zaten. kanda çıktı ama gerçek mi falan diyorsun durmadan. Ben ayın birinde öğrendim kanda doktor randevum 18'inde[/QUOT

İkinci bebeğim olacak olmasına rağmen ilk gibi heyecanlıyım.Baya merak ediyorum.Bi taraftan da idrarda neden çıkmadı diye düşünüyorum.Bi sorun mu var acaba?Oğlumda hemen çıkmıştı idrarda.Gecikmenin 5.gununde keseyi görmüştük.Bilemedim.Bi sorun olmasında bi dahaki aya nasip.Zaten yeni baslamistik

Back