Canım aynı şeyi kardeşim yaşadı. Tam 3 farklı tarihte doktora gitti doktor bebeği göremedi. En son kürtaj için gün aldılar. İçleri rahat etmemiş başka bir doktora daha gittiler ve bu doktor bebeği gördü şu an 5 aylık ve çok sağlıklı. İkinci doktor rahmin geride mi şekli bozuk mu bişey demiş ondan görememiş demiş ilk doktor. Sen de gönlünü ferah tut canım hemen olumsuz düşünme. Bak biz üç ay önce yaşadık kardeşimde ve şu an herşey çok normal sen de içini ferah tut moral bozma başka bir doktora daha görün

Gozun aydim canim.masallah
Ama bunuda ilk defa duydum. Kalp atisi hep duyulur hatta ileriki donemlerede daha sık duyulur. Anlik saniyelik bir sey oyle zararmi veriyormus? O zaman neden yasak degil ki

Benim keseyi gördü ama yolk sacı gibi bişeyden bahsetmedi hiç içime şüphe düştü boş gebelik olabilir mi ki

Hiç korkma güzel düşün,bende Nisan'da kimyasal yaşadım ikiye katlamadı düştü, bu sefer yine katlamadı diye endişe ettim hep,ikiye üçe katladigini her gördüğümde hüngür hüngür ağladım sevinçten, inş sende mutluluk gözyaşları dokersin:)

Be

Gozun aydim canim.masallah
Ama bunuda ilk defa duydum. Kalp atisi hep duyulur hatta ileriki donemlerede daha sık duyulur. Anlik saniyelik bir sey oyle zararmi veriyormus? O zaman neden yasak degil ki

Bu konuyla ilgili netlesmeyen bilimsel çalışmalar var, ben o yüzden dinletme gereği duymuyorum,ufak bir ihtimal dahi olsa bebeği etkileyecek yapmam dedi,bu durum doktorumun tercihiydi, bende saygı duydum,yani illa sese gerek yok, görüntüsünü izletti videoya çektik.
Bir arkadaşımda daha çok küçük olduğu için yormamak adına dinletmemistir, ben 8 haftalıkken dinlemiştim,küçük olunca doktorların bazıları dinletmiyo dedi.
Önemli olan orda olduğunu bilmek zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…