• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar
Bugün dr gittim kese göründü fakat bebek görünmedi doktorum radyolojiye gönderdi o da göremedi boş olabilir dedi nasıl üzüldüm çok soğuk biriydi sonra dr sonucu götürdüm 18 mmde kesen bazen görünmeyebilir daha küçük filan dedi cumartesi tekrar gidicem. Ağrılarımmn çok olmasının nedeni de sezeryan dikişlrimn olmasıymş büyükdükçe daha fazla ağrı verir diyo
Canım aynı şeyi kardeşim yaşadı. Tam 3 farklı tarihte doktora gitti doktor bebeği göremedi. En son kürtaj için gün aldılar. İçleri rahat etmemiş başka bir doktora daha gittiler ve bu doktor bebeği gördü :super: şu an 5 aylık ve çok sağlıklı. İkinci doktor rahmin geride mi şekli bozuk mu bişey demiş ondan görememiş demiş ilk doktor. Sen de gönlünü ferah tut canım hemen olumsuz düşünme. Bak biz üç ay önce yaşadık kardeşimde ve şu an herşey çok normal :KK66: sen de içini ferah tut moral bozma başka bir doktora daha görün

Selam kızlar, yogunluktan giremedim,6+2 ile dün çok şükür kalp atışını gördük, doktorum sesini dinletmedi,rahmin içine bebeğe ekstra ısı veriyomus sesi dışarı vermek için kullanilan cihaz, gerek yok görmemiz yeter dedi,zaten varlığını bilmek fazlasıyla yetti,bende gerek yok bebeği yormayalim dedim:)
Allah isteyen herkese nasip etsin,çok ağladım varlığını gorunce.darisi bekleyen herkese:)
Gozun aydim canim.masallah
Ama bunuda ilk defa duydum. Kalp atisi hep duyulur hatta ileriki donemlerede daha sık duyulur. Anlik saniyelik bir sey oyle zararmi veriyormus? O zaman neden yasak degil ki

kızlar yarın kan vermesine sabırsızlıktan bekliyorum adetime 4 gün kala 11 çıkmıştı ikiye katlar mı diye çok merak ediyorum şimdiye kadar kasıklarım ve belim ağrı devam ediyor sanki adet olacakmış gibi sizde öyle miydi? en son şubatta 2 gün gecikince 36 değeri çıktı sonra ikiye katlamadan düşürmeye başladı düşük oldum bu yüzden korkuyorum açıkçası

Hiç korkma güzel düşün,bende Nisan'da kimyasal yaşadım ikiye katlamadı düştü, bu sefer yine katlamadı diye endişe ettim hep,ikiye üçe katladigini her gördüğümde hüngür hüngür ağladım sevinçten, inş sende mutluluk gözyaşları dokersin:)

Be
Kizlar mrb sizde de mide bulantisi başladimi.bnm hayatimi mahvediyo bu bulanti
Nasil gecer bi fikriolan cözüm bulan varmi lütfen yazsin[/QUOTE
Bende bulantı oluyo ben ekşi biseyler yiyorum ve baya bir geçiyor,aradan iki saat falan geçiyor yine ekşi limonlu biseyler yiyorum, bana çok iyi geldi ekşi , dolapta salata hazır, sosunu döküp yiyorum ,zaten tatlı şeylerden tiksindim, görmek dahi istemiyorum o derece

Gozun aydim canim.masallah
Ama bunuda ilk defa duydum. Kalp atisi hep duyulur hatta ileriki donemlerede daha sık duyulur. Anlik saniyelik bir sey oyle zararmi veriyormus? O zaman neden yasak degil ki

Bu konuyla ilgili netlesmeyen bilimsel çalışmalar var, ben o yüzden dinletme gereği duymuyorum,ufak bir ihtimal dahi olsa bebeği etkileyecek yapmam dedi,bu durum doktorumun tercihiydi, bende saygı duydum,yani illa sese gerek yok, görüntüsünü izletti videoya çektik.
Bir arkadaşımda daha çok küçük olduğu için yormamak adına dinletmemistir, ben 8 haftalıkken dinlemiştim,küçük olunca doktorların bazıları dinletmiyo dedi.
Önemli olan orda olduğunu bilmek zaten:)

Back