Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolk sacı gördü mü peki canımAy ne güzel bizde duyarız inşaallah
İyi hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah3 gün sonraya canm
Canım benim sağolİns daha güzel haberlerle hastaneden çıkar ve mutluluktan ağlarsın canım:)
Canım aynı şeyi kardeşim yaşadı. Tam 3 farklı tarihte doktora gitti doktor bebeği göremedi. En son kürtaj için gün aldılar. İçleri rahat etmemiş başka bir doktora daha gittiler ve bu doktor bebeği gördüSelam kızlar
Bugün dr gittim kese göründü fakat bebek görünmedi doktorum radyolojiye gönderdi o da göremedi boş olabilir dedi nasıl üzüldüm çok soğuk biriydi sonra dr sonucu götürdüm 18 mmde kesen bazen görünmeyebilir daha küçük filan dedi cumartesi tekrar gidicem. Ağrılarımmn çok olmasının nedeni de sezeryan dikişlrimn olmasıymş büyükdükçe daha fazla ağrı verir diyo
Gozun aydim canim.masallahSelam kızlar, yogunluktan giremedim,6+2 ile dün çok şükür kalp atışını gördük, doktorum sesini dinletmedi,rahmin içine bebeğe ekstra ısı veriyomus sesi dışarı vermek için kullanilan cihaz, gerek yok görmemiz yeter dedi,zaten varlığını bilmek fazlasıyla yetti,bende gerek yok bebeği yormayalim dedim:)
Allah isteyen herkese nasip etsin,çok ağladım varlığını gorunce.darisi bekleyen herkese:)
Plesenta oluşana kadar bebeği besleyen kese canım ve bebekten önce görünüyor bu da gebeliğin boş gebelik olmadığını gösteriyorYolk sacı dediğiniz nedir kızlar
Her doktor bu ayrintiyi vermez cnmBenim keseyi gördü ama yolk sacı gibi bişeyden bahsetmedi hiç içime şüphe düştü boş gebelik olabilir mi ki
kızlar yarın kan vermesine sabırsızlıktan bekliyorum adetime 4 gün kala 11 çıkmıştı ikiye katlar mı diye çok merak ediyorum şimdiye kadar kasıklarım ve belim ağrı devam ediyor sanki adet olacakmış gibi sizde öyle miydi? en son şubatta 2 gün gecikince 36 değeri çıktı sonra ikiye katlamadan düşürmeye başladı düşük oldum bu yüzden korkuyorum açıkçası
Kizlar mrb sizde de mide bulantisi başladimi.bnm hayatimi mahvediyo bu bulanti
Nasil gecer bi fikriolan cözüm bulan varmi lütfen yazsin[/QUOTE
Bende bulantı oluyo ben ekşi biseyler yiyorum ve baya bir geçiyor,aradan iki saat falan geçiyor yine ekşi limonlu biseyler yiyorum, bana çok iyi geldi ekşi , dolapta salata hazır, sosunu döküp yiyorum ,zaten tatlı şeylerden tiksindim, görmek dahi istemiyorum o derece
Tmm cnm tesk ederim
Gozun aydim canim.masallah
Ama bunuda ilk defa duydum. Kalp atisi hep duyulur hatta ileriki donemlerede daha sık duyulur. Anlik saniyelik bir sey oyle zararmi veriyormus? O zaman neden yasak degil ki
Tmm cnm tesk ederim
Eksi seylerde cok gecirmiyo ams
İnşaallah haber ederim yarın ya da yarından sonra.Bu arada hala olmadım adetim 2 gün geçmiş oldu.Hayirlisi Allahtan.Hayırlısı olsun canım, bize de haber ver.
İnşaallah haber ederim yarın ya da yarından sonra.Bu arada hala olmadım adetim 2 gün geçmiş oldu.Hayirlisi Allahtan.![]()
Amin.Allah razı olsunAllah gönlüne göre versin,inşallah olumlu sonuçlar alirsin
İnşallah sorunsuz devam eder 9 ayTam 6 haftalıkken başlamış senin, aramızda tam bir hafta var, bakalım benim nasıl olacak :)