kızlar yarın kan vermesine sabırsızlıktan bekliyorum adetime 4 gün kala 11 çıkmıştı ikiye katlar mı diye çok merak ediyorum şimdiye kadar kasıklarım ve belim ağrı devam ediyor sanki adet olacakmış gibi sizde öyle miydi? en son şubatta 2 gün gecikince 36 değeri çıktı sonra ikiye katlamadan düşürmeye başladı düşük oldum bu yüzden korkuyorum açıkçası
Benim hala hem kasıklarım hem belim ağrıyor canım, ilk günler gibi değil adet olacakmışım hissi ama hala arada yokluyor. Belimin ağrısı ise git gide artıyor
Umarım güzel haberlerle gelirsin canım
eyvah eyvah benim bir de 7 cm miyomum var 3 farklı doktora gittim üçü de hamilelik ilerledikçe çok ağrı olacak çok zor bir hamilelik olacak kendini buna hazırla dedi. ama sanki benim hiç bişey umurumda değil ne gelirse Allahtan çekerim sayılı gün kalıcı değil ya napim moralim çok yerinde bir yerim çok ağrıdığında bile olsun bebeğim olacak hehe falan deyip gülüyorum tek derdim çocuğum sağlıklı olsun ,hayırlı olsun ve ortalığı çok dağıtıp dökmesin
kızlar kese 0+0 gibi rakamlar yazıyorsunuz ya o ne oluyor bir de sat diye bir ifade kullanıyorsunuz bazen onuda bilmiyorum beni bir aydınlatabilir misiniz :)
kızlar kese 0+0 gibi rakamlar yazıyorsunuz ya o ne oluyor bir de sat diye bir ifade kullanıyorsunuz bazen onuda bilmiyorum beni bir aydınlatabilir misiniz :)
bilgilendirdigin icin tesekkur ederim. bir de karin catlagi olusabilir diye krem kullanmaya baslamak isteyenler var. bu kremleri kullanmaya baslamak icin erken mi?normali. onceden kullanmaya baslamak mi? kacinci ayda kullaniliyor? Ben yarin sabah kan testine gidiyorum. ac mi gitmeliyim orda yapilacak testleri yapsinlar istiyorum.
Selam kızlar, yogunluktan giremedim,6+2 ile dün çok şükür kalp atışını gördük, doktorum sesini dinletmedi,rahmin içine bebeğe ekstra ısı veriyomus sesi dışarı vermek için kullanilan cihaz, gerek yok görmemiz yeter dedi,zaten varlığını bilmek fazlasıyla yetti,bende gerek yok bebeği yormayalim dedim:)
Allah isteyen herkese nasip etsin,çok ağladım varlığını gorunce.darisi bekleyen herkese:)
Selam kızlar
Bugün dr gittim kese göründü fakat bebek görünmedi doktorum radyolojiye gönderdi o da göremedi boş olabilir dedi nasıl üzüldüm çok soğuk biriydi sonra dr sonucu götürdüm 18 mmde kesen bazen görünmeyebilir daha küçük filan dedi cumartesi tekrar gidicem. Ağrılarımmn çok olmasının nedeni de sezeryan dikişlrimn olmasıymş büyükdükçe daha fazla ağrı verir diyo
Selam kızlar, yogunluktan giremedim,6+2 ile dün çok şükür kalp atışını gördük, doktorum sesini dinletmedi,rahmin içine bebeğe ekstra ısı veriyomus sesi dışarı vermek için kullanilan cihaz, gerek yok görmemiz yeter dedi,zaten varlığını bilmek fazlasıyla yetti,bende gerek yok bebeği yormayalim dedim:)
Allah isteyen herkese nasip etsin,çok ağladım varlığını gorunce.darisi bekleyen herkese:)
Selam kızlar
Bugün dr gittim kese göründü fakat bebek görünmedi doktorum radyolojiye gönderdi o da göremedi boş olabilir dedi nasıl üzüldüm çok soğuk biriydi sonra dr sonucu götürdüm 18 mmde kesen bazen görünmeyebilir daha küçük filan dedi cumartesi tekrar gidicem. Ağrılarımmn çok olmasının nedeni de sezeryan dikişlrimn olmasıymş büyükdükçe daha fazla ağrı verir diyo
Ben kızımda 4. aydan sonra başlamıştım canm bebek yağı kullandım çok çatlamadım ama doğumdan sonra herşyi yedim süt olsn diye 10 kilo aldım 2 ayda o zaman çok çatladı her yerim
Selam kızlar
Selam kızlar
Selam kızlar