Hiç böyle duygusallacağımı tahmin etmezdim normalde odunun tekiyimdir ağladığımı hatırlamam kocam şoklarda ben yatak başımdaki komidinimin üstüne koydum gece yatarken içiyorum gündüz olunca sabah öğle akşam karıştırıyordum sürekli doktorumda bunu tavsiye etti hiç unutmuyorum

Canım çok geçmiş olsun rahatlamışsındır
Ama kese boyunun 8cm olduğuna emin misin bu haftalarda mm olarak ölçülür diye biliyorum o zaman kesen 80mm oluyor

Bende çok saçma şeylere ağlıyorum, mesela eşim diyelim ki çamaşırı asacak, hemen o dediğim an asmayinca ağlıyorum,yada buna benzer saçma şeyler,bu çok kötü oluyo ya,kendimi frenlemeye calisiyorum
Hormonlardan galiba :) öyle hevesle tutmuştumki evimi taşındığm gün eski evim diye ağlamaya başladm eşim eve gelirken bişey lazım mı diyo ağlıyorum falan iyice koptu kayış ne zaman geçer sence

Çok geçmiş olsun canım, umarım bir daha olmaz, bebeğin iyi olmasına çok sevindim :)
Çok teşekkür ederim canım, allah razı olsun. Zaten onun stresi beni dün daha kötü yaptı. Çok şükür ki iyi . Allah kimseye yaşatmasın

Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun. Evet büyümüş çok şükür. Bu Pazar duyacağız kalp atışlarını kısmetse inşallah. Çok dikkat et canım, kesinlikle sıvı sulu yemekler meyve ve sebze yemen lazım doktor bana öyle dedi. Birde sabah öğle akşam içmem için bir şurup verdi adını unuttum akşam yazarım. Kardeşimede doktoru doğum yapınca vermiş dikişleri zorlanmasın diye.

Canım çok geçmiş olsun rahatlamışsındır
Ama kese boyunun 8cm olduğuna emin misin bu haftalarda mm olarak ölçülür diye biliyorum o zaman kesen 80mm oluyor
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun. Evet 8.8cm/ 28hz yazıyor kağıtta.

Kağıda not aldım cimcime bi kızım var ondan fırsat bulunca yazacam canım sabahtan beri 3 kişi ekleyebildim sayesinde :)
benide eklermisiniz ? :)

son adet : 2 ağustos
ilk gebeliğim
boy:169
kilo:60.5
istanbul
daha keseyi görmedim perşembe gideceğim. tahmini doğum zaman : 9 mayıs 2019 :)

Arkadaşlar ben de 4+3 haftadayım dün merak ettim beta hcg baktırdım 2378 di çok fazla değil mi? Canım sıkıldı böyle yüksek olan var mı değeri
Ben tam kaç haftalık bilmiyorum ama 2535 canım. son regl : 2 ağustos doktor iyi dedi merak etme

Bende olur olmadık şeylere sinirleniyorum şaşkınlıkla bakıyor saçmalama diyor benimkide hmm bende öyle yapıyım en iyisi :)

Bende olur olmadık şeylere sinirleniyorum şaşkınlıkla bakıyor saçmalama diyor benimkide hmm bende öyle yapıyım en iyisi :)
Erkekler anlamakta çok zorlanıyor acıyorum adama biz bile kendimizi tanımıyoruz şuan evde durmazsam iyiyim ama evde başlıyorum deli gibi istediğim şeydi bin şükür verene bunlarda geçer inşallah

arkadaslar benim gibi kahveyi cayi cok seven var mi? kafein bebegin gelisimini kotu etkiliyormus . nasil dayanacagim tavsiyesi olan var mi

arkadaslar benim gibi kahveyi cayi cok seven var mi? kafein bebegin gelisimini kotu etkiliyormus . nasil dayanacagim tavsiyesi olan var mi

Bende severim,illa içmem gerekir vs, ama cok içmiyorum,doktorum günde birkaç bardak açık iç bişey olmaz dedi, ben yoğun iş temposuna bırakıyorum içme haklarımı, günde üç bardak açık caydan bişey olmaz,çokta kasnak lazım, arada içiyorum ama ucu geçmiyor

kahve peki ? :)

Hormonlardan galiba :) öyle hevesle tutmuştumki evimi taşındığm gün eski evim diye ağlamaya başladm eşim eve gelirken bişey lazım mı diyo ağlıyorum falan iyice koptu kayış ne zaman geçer sence
Ben kendimi frenliyorum, yoksa bu güzel günler eşimi ve ilişkimizi çok yorar, bu bir süreç ve geçecek diyerek o anlarını sakin atlatmaya çalış bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…