Bursa
1.63 boy
59 kilo
Yaş 34
2. Çocuk
Sat 05 Ağustos 2018
Tahmini doğum 12.05.2019
Daha doktora gitmedim. Beklemedeyim
Sağlıklı günlerimiz olsun hepimizin inşallah..

Merhaba bayanlar tabloyu oluşturdum bana bilgi verenleri girdim ilk sayfayı kontrol edin yanlış girdiğim yada girmediğim arkadaş varsa hatırlatın ekliyim

Benim değer 4+4te 996 çıktı sizinkini okuyunca benimki mi düşük dedim ama erken döllenmiş olabilir endişelenmeyin inşallah
Forumlarda benim haftalardaki anne adaylarının daha düşük olduğunu gördüm de ondan tedirgin oldum neyseki sizlerin mesajları rahatlattı apdenlainn R rkndmt bugün doktora gideceğim bakalım bunu özellikle soracağım , teşekkür ediyorum

Kızlar dün inanılmaz bir kabızlık yaşadım. Normalde de çocukluğumdan gelen bir şey. Bol sıvı tüketmeme rağmen.
Dün müşahede altına aldırdı doktor beni oda da yattım 2. kez lavman yaptırdı doktor. Çok zordu çok ağladım bebeğimide düşündüm allah a şükür onu etkilemiyormuş. Sonra bebeğimizde de baktık oda büyümüş. Kese 8cm geçmiş çok şükür :)

Çok geçmiş olsun canım benim Bebişin adınada çok sevindim. Bende ishal oldum cumartesi günü geçti sanırım.
Bide iki gündür misafirim vardı girmeye fırsat bulamadım forma.

Çok geçmiş olsun canım benim Bebişin adınada çok sevindim. Bende ishal oldum cumartesi günü geçti sanırım.
Bide iki gündür misafirim vardı girmeye fırsat bulamadım forma.
Çok teşekkür ederim canım. Kabızlıktanda ishal daha iyidir. Kendini yorma dikkat et.

Çok teşekkür ederim canım. Kabızlıktanda ishal daha iyidir. Kendini yorma dikkat et.
Saol canım :)
Merhaba bayanlar tabloyu oluşturdum bana bilgi verenleri girdim ilk sayfayı kontrol edin yanlış girdiğim yada girmediğim arkadaş varsa hatırlatın ekliyim
Merhaba :)

İstanbul
Boy: 1.75
Kilo: 78
Sat:22 Temmuz
Yaşım:23
İlk gebeliğim
Kese : 2 Eylülde göründü

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin benimde psikolojim yerlerde ağlama komalarındayım

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin benimde psikolojim yerlerde ağlama komalarındayım
Bende deprosyona giriyorum sinirlilik duygusallık bendede var sen neufolid kullanıyordun dimi bende kullanıyorumda nasıl iyimi ? bide ben bazen sabah kalkınca aç karnına içiyorum genelde tok içiliyormuş heralde folik asitler bir zararı olurmu acaba.

cok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun canım, umarım bir daha olmaz, bebeğin iyi olmasına çok sevindim :)

CESUR05 canımm geçmiş olsun. Allah şifalar versin, maşallah bebeğin büyümüş bak sıkıntı yapma kendine kalp atışını duyabildiniz mi? Bu arada bende de aynı sıkıntı var gebeliğimi öğrendiğimden beri çok zorlamamaya çalışıyorum kendimi Allah yardımcımız olsun ❤

Çok geçmiş olsun canım,benimde en korktuğum şey,Allah kimsenin başına vermesin, bebegin iyi olmasına çok sevindim kalp atışlarını duymusmuydun

Teşekkür ederim canım. Neden bir şey olmadı dimi ? Duygu geçişlerinden mi ?
Bebeği öğrendiğim gün tayinim çıktı şehir ev iş değişikliği hepsi combo oldu daha alışamadm zor alışıyorum bebeğin duygusallığıda var

Bende çok saçma şeylere ağlıyorum, mesela eşim diyelim ki çamaşırı asacak, hemen o dediğim an asmayinca ağlıyorum,yada buna benzer saçma şeyler,bu çok kötü oluyo ya,kendimi frenlemeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…