Sen beyliksuzunde degilmiydin canim? Bana yakin canim birde doktorum nobetci 6 dan sonra geliyor. Ama cok yogun doktorum cok iyi ve bilinen bir doktor ve ilgili destekci. Ben memnunum.
ben sgknin oralardayim iste reyapta nereida hanim hakkinda da olumlu seyler soylediler ona gitmeye karar verdim . nisa hastanesindeki drumdan da cok memnunum ama yenibosnaya hamileiken gidip gelmek sorun olur

hayirli olsun canim

ben sgknin oralardayim iste reyapta nereida hanim hakkinda da olumlu seyler soylediler ona gitmeye karar verdim . nisa hastanesindeki drumdan da cok memnunum ama yenibosnaya hamileiken gidip gelmek sorun olur
Bende sgknin oralarsa oturuyorum. Evet gidip gelmek heleki ilkerki zamanlarda sorun olur. Nisa yi bilmiyorum reyap a hic gitmedim.

Yok canım fırsat buldukça sayfaları tekrar tekrar okuyorum gözümden kaçmasın diye kağıda yazıp arada giriyorum bilgileri en geç bu gece girerim herkesi :)
Ben yarın vericem bilgiyi canım,doktordan tahmini doğum tarihini falan öğrenip ,kolay gelsin ,emeğine saglik

Arkadaşlar ben de 4+3 haftadayım dün merak ettim beta hcg baktırdım 2378 di çok fazla değil mi? Canım sıkıldı böyle yüksek olan var mı değeri

Arkadaşlar ben de 4+3 haftadayım dün merak ettim beta hcg baktırdım 2378 di çok fazla değil mi? Canım sıkıldı böyle yüksek olan var mı değeri

Benim bu haftalarda 7000 lerdeydi nerdeyse,çok yüksek değil yani değil,iki günde iki üç katlar zaten,

Merhaba canım ben bir kere test yaptırdım o da 4+5 ti 3065 çıktı değerim. Neden yüksek geldi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…