Boyum 1.75 var kiloda enson tartıldıgımda 76 falandım aslında kilo indeksimin sınırındayım sanki bence.
Biz boydan kaybediyoruz bence :) Boyumuz aynı , ben doktora gittiğimde kilo almamaya çalış kilon güzel demişti. Bende 65 kg. demek ki standart diyorlar canım. İleride risk olmasın diye

Banada kiloyu sevmiyoruz, yeme içmeye dikkat etmek zorundasın dedi. Klasik herkese deniyo

Biz boydan kaybediyoruz bence :) Boyumuz aynı , ben doktora gittiğimde kilo almamaya çalış kilon güzel demişti. Bende 65 kg. demek ki standart diyorlar canım. İleride risk olmasın diye
Boy olması iyi :) bazılarına diet yaptırıyorlarmış bizim bi yakın yapmıştı hamileliğin ilk aylarında.

Boy olması iyi :) bazılarına diet yaptırıyorlarmış bizim bi yakın yapmıştı hamileliğin ilk aylarında.
Tabii canım boy olması iyi , ama kemikler iri olunca boy kilo sanılıyor :)
Diet yapan hiç duymamıştım

Kızlar bugün 4+5 im. Tahminen en son hcg değerime göre 2 katı hesaplarsam bugün 2900 küsürlerde oluyor. Ve sanırım kese görünür. Ben bu akşam gitmeyi düşünüyorum doktoruma.

Tabii canım boy olması iyi , ama kemikler iri olunca boy kilo sanılıyor :)
Diet yapan hiç duymamıştım
Öyle iri gözüküyoruz bide biraz :) aman boy olsunda bence git büyük ihtimal kese görünür bende tam dört haftalıkken görünmüştü. Hayırlısıyla inşallah görünür.

Kızlar bugün 4+5 im. Tahminen en son hcg değerime göre 2 katı hesaplarsam bugün 2900 küsürlerde oluyor. Ve sanırım kese görünür. Ben bu akşam gitmeyi düşünüyorum doktoruma.

İki katından fazla bile artmış olabilir:) görürsün canım içini ferah tut

kızlar merhaba ilk dr. kontrolüne nezamna gittiniz acaba benm sat 6 ağustos beta 2 gün önce 23 dü ne zaman gitsem

Öyle iri gözüküyoruz bide biraz :) aman boy olsunda bence git büyük ihtimal kese görünür bende tam dört haftalıkken görünmüştü. Hayırlısıyla inşallah görünür.
aaa canım sen gçrdün mü , maşallah. Gideyim bakalım bende görürüm inşallah.
Sen kaç haftalıksın ?

kızlar merhaba ilk dr. kontrolüne nezamna gittiniz acaba benm sat 6 ağustos beta 2 gün önce 23 dü ne zaman gitsem
Merhaba , ben 4+6 yım. Kısmetse bu akşam gidicem. Olmadı hafta sonu.
Hemen gitsen de bir şe olmuyor, kese falan 5. haftaya doğru görünüyor.

Ben adetim bir hafta geciktikten sonra gitmiştim 900 dü. Bir kaç gün bekle istersen hem yükselir. Yinede sen bilirsin.

Benim dun ilk defa bulantilar basladi.sabah pek olmasa da gun icinde yaygin olarak hissediyorum ama cok asiri degil henuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…