Bende şimdi kendimi senin ilk hamişliğinle kıyasladım da. Sanırım erkekte tiksinme mide bulantısı fazla oluyor. Bende kusma yok aşırı bulantıda yok ama aşırı rahatsız edici Kız kardeşiminde kızı oldu, onun aşırı midesi bulanmıştı kusmuştu çok. Değişebiliyor. Bir arkadaşım sen hissedersin. Bir şey bakarken elin maviyemi gidiyor pembeye mi demişti. Benim elim maviye gidiyor :) . Allah öncelikle sağlıkla gönlümüzdekini versin. Benim için fark etmez.

Kızlar ben çok ağlak bişey oldum çıktım ya herşeye ağlayasım geliyo bebeğim iyi mi nasıl diye düşünmeden edemiyorum biri bişey dese TV de bişey görsem başlıyorum aşmaya sanırım hamileliğim en zor zamanları hareketlerini bi hissetsem iyi olduklarını bilirdik

İllaki gonulde yatan bir aslan oluyor ama nasipten öteye de yol yok... Az kaldı sağ salim o günleri göstersin Rabbim. Bir ay sonra yavaş yavaş başlanır cinsiyet öğrenmeler...

İkili teste belli olmuştu klardeşimin ki

Erkekse daha erken anlaşılıyor sözde. İlk gebeligimde 12+6 da kontrole gitmiştim doktor yüzde 70 kız dedi. Bir ay öncesinde de kıza benziyor demişti bir başka doktor. Tam 15+6 da kesin erkek al mavileri dedi 12+5 haftada gideceğim sıradaki kontolde. İnşallah her şey yolunda olursa cinsiyet için tam 17.haftada gitmeyi düşünüyorum . Yanılma payı kalmasın

Bende 11+6 da gideceğim kısmetse. ama bizimki acele etmeyin daha çok var cinsiyet diyor :) bu konuda eşim çok heyecanlı o da kız olsun diyor :) ben erkek. hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar inşallah.

kızlar merhaba... bazen durup dururken moralim bozuluyor... 6+5 te gittim doktora bir dahaki randevum 9+5 te... 3 hafta çok uzun herşey yolunda mı acaba diye endişeleniyor insan. genelde pozitifim aslında, hafiften midem de bulanmaya başladı (biliyorum sevinilecek bir şey değil ama ...) neyse sanırım akşamın bu saatleri bir endişe çöküyor insana... Birde kötü haberleri olan arkadaşları okuyunca çok kötü oluyorum...Neyse ki önümüzdeki hafta tatildeyim, hava değişikliği ve işten uzaklaşmak iyi gelecek umarım. Gerçi çevremde aman seyahat yapma, dikkat et diyen çok ama doktorum gidebilirsin hiç bir engel yok dedi.

İkili teste belli olmuştu klardeşimin ki

Benim arkadaşlarını arkadaslarinki de belli olmuştu ikisinin kızı birinin oğlu var. 11-12. Haftada öğrendiler.bana da pazartesi öğrenirsin diyorlar,çok heyecanlı yaruyalarimda sürekli kız bebek doğurduğumu görüyorum simalari aynı , bakalım tersine mi çıkacak,yoksa gerçekmi olacak,ona göre eşya bakmak istiyorum vs en güzel telaslar

Bendeeee bugün hatta yine elimde kız çocuk vardı kız çocuğum oluyordu rüyamda. İnşallah sagsalim sağlıklı olsunlar da

Benim 4uncu gebeliğin ama bundan önceki 11.haftada kalbi durdüğü için kürtaj oldum.2 tane kızım var ve ilkinde nasıl heyecanıysam ikinci defa aynıydım şuanda inşallah bu sağlıkla dünyaya gelir ki bunda hele daha da sitresliyim.drumda sağolsun senelerdir aynı doktorum 2 haftada 1 çağırıyor.bende şöyle 4 ay 5 aya kadar aslında 10gunde 1 görmek istiyorum.bebek rahme durumu sen bunu öğrendin mi artık anmasın ve o anda başlıyor telaşın.

Bende 11+6 da gideceğim kısmetse. ama bizimki acele etmeyin daha çok var cinsiyet diyor :) bu konuda eşim çok heyecanlı o da kız olsun diyor :) ben erkek. hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar inşallah.
Benimde 2 kızım var drum ikisinide 12.haftada söyledi kesin diye .ben yine kız gibi geliyor içinden kocamda erkek gibi hissediyorum diyor bakalım.Allah hayırlısını nasip etsin

Arkadaşlar merhaba. Sizleri Ne zaman takip ediyordum Çok şükür üye olabildim araniza katılmak istiyorum. Ben de 10+3 günlük hamileyim. Maalesef çok kilolu hamile kaldım 89 kiloyum doktor sürekli kilomla ilgili strese sokuyor başta 91 dim iki kilo verdim. Bir de tiroitim birinde 3 birinde 2.8 çıktı endokrine gittim ilaca gerek görmedi 3 ay dolunca yeniden bakarım dedi ilk bebeğim Bende de sürekli bir endişe hali. Inşallah hepimiz sağ salim kucagimiza alırız yavrularımızı

Hoşgeldin canım üzülme kiloluda doğum yapan çok bebekten sonra verirsin koşturmacada ama diyetisyene de git derim benim çok yok ama gidiyorum hoş yinede yiyemiyorum ama ihmal etme troidini falan etkiler kilon

Arkadaşların akşamları benim karnımı görse doğuma alalım derler
Akşamları benimde şişiyor özellikle tek tarafa toplanıyor belki güleceksiniz ama benim karnımın içinde hareket hissediyorum bir haftadır öyle tekme falan değilde rahmin içinde bişey var oynuyor sanki

Buyuk ultrasonada girdm kalp atisi yok
Kurtaja gidiyorm maalesef
Tiroidm 3. 5 çikmşti alakasi varmidr bilmiyorm
Çok üzüldüm Allahım evlatlarına versin ömrünü inşallah en güzel zamanda bir kızın olur yine

Nub teorisi varmış kuzum usg kağıdına bak belki görünüyordur çıkıntı :) benimkine baktım ama çıkıntı falan göremedim içimden kız gibi geçiyor çünkü yüzüm soldu kusmamda çok

Hoşgeldin canım üzülme kiloluda doğum yapan çok bebekten sonra verirsin koşturmacada ama diyetisyene de git derim benim çok yok ama gidiyorum hoş yinede yiyemiyoru

Hosbuldum canım teşekkür ederim ilk muayeneden diyetisyene gönderdi zaten doktorum. Strese sokan nokta kilo alırsan seni takip etmem diyor tansiyon ölçüyor 11 7 çıkıyor şimdi iyi ama ilerde sende tansiyon çıkar şeker çıkar herşeyi sayıyor bi mutlu geçiremedim sayesinde maalesef yaşadığım yerde özel hastane de yok iki sefer başka şehire özele gittim ama il dışı zor oluyor bakalım hayırlısı

Akşamları benimde şişiyor özellikle tek tarafa toplanıyor belki güleceksiniz ama benim karnımın içinde hareket hissediyorum bir haftadır öyle tekme falan değilde rahmin içinde bişey var oynuyor sanki
Ayy ne kadar güzel canım hareket hissetmek insanı rahatlatan birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…