O yönteme baktım şimdi kız çıktı. Kesin bir yöntem var mı acaba![]()
Nub mantıklı geldi, ama biraz büyümesi gerek sanırım, 11-12-13 haftalık falan olmalı, doktor bişey demezse ben bakcam özellikle buna:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yönteme baktım şimdi kız çıktı. Kesin bir yöntem var mı acaba![]()
Nerden yumurtladığımı bilmiyorum canım bana doktorlar senin çocuğun olmaz yada çok zor olur dediler umudu bıraktığım yarım yamalak ilişki olan ay oldu bebek. Bir umut hayıt tohumlu çay içmiştim oda bitki çaylarını çok sevdiğim içindi olacağını hiç düşünmemiştim ama hep sağ tarafım ağrıdı benim halada kasılmalar orada. En sonki usgye kadar bebeğin kafası soldaydı bu sefer sağdaydıSen sağdan mi soldan mi yumurtladin biliyormusun, sol kız diyorlar,kuzenim tedaviyle hamile kaldı doktor sol yumurtalıktan almisti yumurtayı kız olacak demişti, kızı oldu, ben pek anlamıyorum tabi
Canim bende kilolu hamile kaldim 70 kgdim drum.hemen diyetisyene yolladi beni.bence uzuluyorsan git sende daha kontrollu kilo alirsin.dogumdan sonrada devam.edersincabuk kilo verirsinArkadaşlar merhaba. Sizleri Ne zaman takip ediyordum Çok şükür üye olabildim araniza katılmak istiyorum. Ben de 10+3 günlük hamileyim. Maalesef çok kilolu hamile kaldım 89 kiloyum doktor sürekli kilomla ilgili strese sokuyor başta 91 dim iki kilo verdim. Bir de tiroitim birinde 3 birinde 2.8 çıktı endokrine gittim ilaca gerek görmedi 3 ay dolunca yeniden bakarım dedi ilk bebeğim Bende de sürekli bir endişe hali. Inşallah hepimiz sağ salim kucagimiza alırız yavrularımızı
Bi git istersen yine progestan baslar belki.onemli birseyde olmayabilir ama icin rahat etsin istiyorsan git cnmYani doktora gitmek için erken mi. Bu kdr şey için gidilir mi
Allah yardımcın olsun canım. Ben ilk gebeliğimde de rahattım. Bulantı falan yoktu. Bizde ailece böyle:) Sadece çok miskinim. Hiç iş yapasım yok. Ama gwl gör sabah bi başlıyo koşturma akşama kadar. Ev işi yemek çocuk çalışma hayatı pertim çıkıyo..maşallah sana kuzum maşallah. benim 3.ve bu kadar zor bir gebelik yaşamadım. inşallah sağ salim geçer bu günler. hemen hareketleri hissetmek istiyorum rüyalarıma giriyor.
Canım o nub teorisi 12. hafta kontrolünde oluyor bi tek. Çıkıntı o haftalarda belli oluyor.Nub teorisi varmış kuzum usg kağıdına bak belki görünüyordur çıkıntı :) benimkine baktım ama çıkıntı falan göremedim içimden kız gibi geçiyor çünkü yüzüm soldu kusmamda çok
Yok canım regl gibi deil leke gibi yani okdr az ki ondan sordumBana doktor hafif lekeler gelebilir,panik olma gece apar topar hastaneye gelme,lekeler kan gibi olursa gel demişti, hafif lekeler normal falan demişti. Ama rengi kırmızı ve regl gibiyse doktora gitmek gerekiyor ,benim bildiğim bu canim
Bir arkadasimiza ci siyetini soylemisti dru yasini ve hamile kaldigi ayi soylerse bakalim dogrumu takvim.bu zamana kadar kimsede es gecmemis hata vermemis.hata olanlsr ya yasini yanlis.biliyormus ya da ayini sasirmislar oyleymisYa kizlar bende bir takvim var ama yani sebepte mak istemem mardinden geldi baya bi yuzyillik birsey yani yasinizi ve hangi ay hamile kaldiginizi soyleyin bakim bi bakalim dogrumu cikicak.cin takvimi rus takvimi gibi degil
Nerden yumurtladığımı bilmiyorum canım bana doktorlar senin çocuğun olmaz yada çok zor olur dediler umudu bıraktığım yarım yamalak ilişki olan ay oldu bebek. Bir umut hayıt tohumlu çay içmiştim oda bitki çaylarını çok sevdiğim içindi olacağını hiç düşünmemiştim ama hep sağ tarafım ağrıdı benim halada kasılmalar orada. En sonki usgye kadar bebeğin kafası soldaydı bu sefer sağdaydı
Bir arkadasimiza ci siyetini soylemisti dru yasini ve hamile kaldigi ayi soylerse bakalim dogrumu takvim.bu zamana kadar kimsede es gecmemis hata vermemis.hata olanlsr ya yasini yanlis.biliyormus ya da ayini sasirmislar oyleymis
Senle ben ayniyiz ya bende 33 yasindayim 85li agustosta hamile kaldim erkek gosteriyorBen 1985 33 yaş Ağustos ta hamile kaldım :) bu arada cinsiyet söylenen kişi ben değilim,benimki sırf merak:)
MerhabaMerhaba kızlar güzel haberler gelmiş :) hepiniz adına çok sevindim
Bende de aşırı depresyon hali var sürekli üzüntü hiç birşey yapmak istememe ama ilginçki mide bulantılarım bitti :) kokularda biraz hassassiyet o kadar göüslerde agrı var devam.
Ben pazartesi özel doktoruma gittim kızlar devlete gidiyorum.
Ama pişman oldum niye derseniz ben ona sadece "biraz demir eksikliğim" var dedim o Malfor (küçük şişelerde olan) bide Elevit verdi sahsen içime sinmedi ilaçlar kızlar ben daha çok vitamin tarzı bir şeyler istiyorum bir arkadaşımız mesela Ocean Mommy kullanıyormuş bende Soların Gentle İron 17mg sini kullanmayı düşünüyorum.
İkili test yaptırmayı düşünmüyorum ama şu ense ölçümünü merak ediyorum.
Siz de başka multivitaminlere geçtinizmi? Decavit kullanmayı düşünüyorum bide.
İkili test hakkında yaptırıcakmısınız?
Senle ben ayniyiz ya bende 33 yasindayim 85li agustosta hamile kaldim erkek gosteriyor
Bana da bakar misin cnm.1991 mart dogumluyum.agustosta hamile kaldmSenle ben ayniyiz ya bende 33 yasindayim 85li agustosta hamile kaldim erkek gosteriyor
Doktor senin ayna görüntün oluyor canım yani ona göre sağ senin solun. Usg kağıdını karnına tutarsan daha doğru olur yani. Ama sana dönük değil karşıya dönük hali. Ay anlatabildim mi acepSürpriz olmuş sana :)
USG kağıdında karşımıza aldığımızda sağ taraf sol taraf bakmamız gereken gibi dimi. Bazen karşıdan sağ deriz ama solumuzdadir ya hani. Doktorun ekranında sağ olarak görünüyorsa sağ tarafımızmi oluyor yani.
2 hafta daha sabredelim o zaman randevum o zaman :))Canım o nub teorisi 12. hafta kontrolünde oluyor bi tek. Çıkıntı o haftalarda belli oluyor.
Yaşım 27 Ağustos ayında kaldımYa kizlar bende bir takvim var ama yani sebepte mak istemem mardinden geldi baya bi yuzyillik birsey yani yasinizi ve hangi ay hamile kaldiginizi soyleyin bakim bi bakalim dogrumu cikicak.cin takvimi rus takvimi gibi degil
Bana da bakar misin canım merak ettim yaş 26 ağustosta hamile kaldimYa kizlar bende bir takvim var ama yani sebepte mak istemem mardinden geldi baya bi yuzyillik birsey yani yasinizi ve hangi ay hamile kaldiginizi soyleyin bakim bi bakalim dogrumu cikicak.cin takvimi rus takvimi gibi degil
Seninde erkek bende cok merak ettim gercekmi diye.esimin arkadasinin karisida takvime gore kalmis tutmussBana da bakar misin cnm.1991 mart dogumluyum.agustosta hamile kaldm