Arkadaşlar merhaba sağlık ocağına gidicem gebeligimi bildirmek için öğleden sonra da herhangibisey istiyorlar mi
Test yapıyorlar canım. benim sağlık ocağım saat sabah 10 dan sonra kan almıyordu. istersen ara öyle git. geç kalmış olma

Arkadaşlar merhaba sağlık ocağına gidicem gebeligimi bildirmek için öğleden sonra da herhangibisey istiyorlar mi
Sadece kayıt açıyorlar. Ama bazı sağlık ocakları hcg tahlili ya da ultrason çıktısı istiyor. Sağlık ocağına göre değişiyor.

Bugün bana da yazdılar canım bir ay kullan gel dedi işte bakalım inşaallah düşer ben kendim gittim kadın doğumcu normal diyip geçti

Merhaba

Bir sorum olacak size
Bu 4+2 veya 5+ 3 yaziyorsunuzya
Nasi hesaplaniyor o?
Benim adetin ilk günü 10 Eylül kac oluyor yani şu anda?
İnternette gebelik haftası hesaplama programları var, onları kullanarak hesaplayabilirsin.

Becafol kullanıyorum, günde 1 adet.

Devlet hastanesine gittiyseniz onların sizden haberi vardır. Şayet gitmediyseniz bir şey istemiyorlar. Bilgilerinizi girecekler takip oluşturacaklar.

Günaydın çok geçmiş olsun. Diş ağrısı zordur. Allah yardımcınız olsun. Kısa süreli olarak kuru kahve ağrıyan dişinize basarsanız biraz iyi gelebilir.
Hiç bir şey fayda vermiyor inan bana çenem iyice şişti. İlaç içtim yine. Şu halimden kurtulayım sadaka verecem inşallah

Tamam. canım anladim 4+2 yim yani
Diğer sayfalara baktım da
Keseyi görmek için daha bir haftam var sanırım
Çok sağol

ben sağlık ocağına gitmedim, birşey de bildirmedim... özele gidiyorum, bu durumda bildirilmesi mi gerekiyor?

Selam kızlar uzun zamandır takipteyim ancak yazabildim benimde dogum um normal sartlarda mayıs bası ama sezaryen olduğu için o kadar bekleyemeyebilirler Zira ikiz oldugu için neredeyse imkansız. Herkese rahat huzurlu mutlu saglıklı bir hamilelik diliyorum. Ayrıca dua bekliyorum çünkü bulantıdan ölüyorum

Evet canım ben yaptıracağım pazartesi doktorum yapicak insallah
Ne zamana kadar yapılıyor acaba ben yaptırmayı düşünmüyorum ama bir yandanda yaptırsam mı diyorum özelde mi yaptıracaksın devlette mi ?

Oyy hayırlı olsun ikiz gebelik çok güzel ya .rabbim sana ve tüm hepimize yardım etsin

Canım bende neu folid kullanıyorum baya iyi seviyorum ben. ben bulabiliyorum İstanbul da.

canım eczaneden karanfil yağı alıp kulak çöpü ile ağrıyan dişin üstüne tampon yap canım hem ağrıyı kesiyor benimde dişim ara ara yokluyor onu yapınca geçiyor hemen

Kan testi ve idrar alıcaklar canım kan ve idrar değerlerine bakmak için canım. Ama genelde sabahları alıyorlar.

Ne zamana kadar yapılıyor acaba ben yaptırmayı düşünmüyorum ama bir yandanda yaptırsam mı diyorum özelde mi yaptıracaksın devlette mi ?

11-13.haftalarda yapılıyor canım . Özelde kontrollere gittiğim doktorda yaptıracağım, devlette randevu almak falan gerekiyor sanırım devlete gideceksen. Ücretsiz oluyor devlette.
Bende doktorla konuşunca yaptırma kararı verdim, kafanda biyerlerde keşke yaptirsaydim diye soru işaretin olmayacaksa güzel,ama sürekli düşünürsen yaptırıp rahatlamak mantıklı :)

Bende folbiol içiyorum ama günde 1 tane.
benim endokrin doktorum oyle uygun gordu .bir onceki gebeligimde 10.haftada kalbi durmustu ictigim folik asiti sordu.ozaman ictigimin icerigi iyot orani cok yuksek oldugundan bebeklerde fazla geldiginde boyle seyler olabiliyor demisti.ondan bana folbiol haftada 1 onerdi

Tamam. canım anladim 4+2 yim yani
Diğer sayfalara baktım da
Keseyi görmek için daha bir haftam var sanırım
Çok sağol
Ben keseyi 5+0 da gördüm. Kan değerim tahmini 4500 olmalıydı.
4+4 te gittim göremedik. Kan değeri 1514 olmasına rağmen.. Devlet hastanesi olduğundan belkide bilemiyorum.
Yani geç döllenme falan değilse bu haftanın sonuna doğru görebilirsin belki de. Beta değerin kaçtı en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…