kızlar hangi markanın folik asitini kullanıyorsunuz? Doktorum bana Neu Folid yazmıştı. Bi kutu bitirdim. İkinciyi almaya gittiğimde artık üretilmiyor falan dedi. Neu Folidin içinde ayrıca B12, D vitamini ve iyot vardı
10 Eylül : 0 hafta 1. Gün
17 Eylül :1. Hafta 0. Gün
24 Eylül :2. Hafta 0. Gün
1 Ekim :3. Hafta 0.gün
8 Ekim : 4.hafta 0.gün
10 Ekim yani bugün :4 hafta 2 günlük bebeğin ama biri sana kaç haftalıksın derse 1 fazlasını söyleyeceksin. Sen şuan 4 haftayı doldurdun 5. Haftadan gün almaya başladın yani 5haftalık gebesin
Selam kızlar uzun zamandır takipteyim ancak yazabildim benimde dogum um normal sartlarda mayıs bası ama sezaryen olduğu için o kadar bekleyemeyebilirler Zira ikiz oldugu için neredeyse imkansız. Herkese rahat huzurlu mutlu saglıklı bir hamilelik diliyorum. Ayrıca dua bekliyorum çünkü bulantıdan ölüyorum
Selam kızlar uzun zamandır takipteyim ancak yazabildim benimde dogum um normal sartlarda mayıs bası ama sezaryen olduğu için o kadar bekleyemeyebilirler Zira ikiz oldugu için neredeyse imkansız. Herkese rahat huzurlu mutlu saglıklı bir hamilelik diliyorum. Ayrıca dua bekliyorum çünkü bulantıdan ölüyorum
kızlar hangi markanın folik asitini kullanıyorsunuz? Doktorum bana Neu Folid yazmıştı. Bi kutu bitirdim. İkinciyi almaya gittiğimde artık üretilmiyor falan dedi. Neu Folidin içinde ayrıca B12, D vitamini ve iyot vardı
Günaydın. Deli bir diş ağrım var. Hayattan koptum resmen. Dün doktora gittim şu halde hiç bir şey yapılamaz,4-6 ay aralığında müdahale edebiliriz dedi. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Sabaha kadar uyumadım. Sabah ağrıdan ağladım büyük oğlum resim çizmiş ben mutlu olayım diye küçük oğlum da gelip anne ağlama anne bak diye gözyaşlarımı sildi durdu
Rabbim bu çektiklerimizi günahlarımıza kefaret saysın inşallah diye sabaha kadar dua ettim.
canım eczaneden karanfil yağı alıp kulak çöpü ile ağrıyan dişin üstüne tampon yap canım hem ağrıyı kesiyor benimde dişim ara ara yokluyor onu yapınca geçiyor hemen
canım eczaneden karanfil yağı alıp kulak çöpü ile ağrıyan dişin üstüne tampon yap canım hem ağrıyı kesiyor benimde dişim ara ara yokluyor onu yapınca geçiyor hemen
Ben keseyi 5+0 da gördüm. Kan değerim tahmini 4500 olmalıydı.
4+4 te gittim göremedik. Kan değeri 1514 olmasına rağmen.. Devlet hastanesi olduğundan belkide bilemiyorum.
Yani geç döllenme falan değilse bu haftanın sonuna doğru görebilirsin belki de. Beta değerin kaçtı en son