- Emoji Skoru
- 384
- Puanlar
- 53
Günaydınlar,Kizlar Merhaba. Doktora gittim. Buyumus sekillenmis gozumun onunde hareket ediyor. Ayaklariyla kendini itiyor inanamadim. Doktor haftasiyla uyumlu 10 haftalik dedi. Ben su anda 9+5 haftadayim. Cok ama cok mutluyum cok sukur.
Çok çok sevindim. Ne güzel haberlerle gelmişsiniz. Ben de 6+5 te gittim ilk defa kalbini duyduk, gitmeden önce nasıl stresliydim anlatamam, şimdi sanki azıcık sakinleştim. Bir dahaki kontrole 3 hafta sonra çağırdı doktorum yani aynı sizin gibi 9+5 te gideceğim, Allahım inşallah ben de böyle güzel haberlerle dönerim.... Birde kan testlerimi yaptırdım, henüz doktorumla sonuçları konuşamadım ama bazı kan değerlerim biraz düşük çıkmış normal aralıktan... bakalım. Şimdilik sadece solar ın folate ını kullanıyorum ben. Mide bulantılarım pek yok, hafif hafif arada dalga dalga geliyor. Birşey farkettim evde yatınca daha fazla oluyor, dışarı çıkıp işe gelince falan sanki azalıyor... işte yoğun olunca belkide kafası dağılıyor insanın...
Hepimiz için çok güzel bir gün olsun. Hep pozitif düşünelim, iyi şeyler bekleyelim.