• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar Merhaba. Doktora gittim. Buyumus sekillenmis gozumun onunde hareket ediyor. Ayaklariyla kendini itiyor inanamadim. Doktor haftasiyla uyumlu 10 haftalik dedi. Ben su anda 9+5 haftadayim. Cok ama cok mutluyum cok sukur.
Günaydınlar,
Çok çok sevindim. Ne güzel haberlerle gelmişsiniz. Ben de 6+5 te gittim ilk defa kalbini duyduk, gitmeden önce nasıl stresliydim anlatamam, şimdi sanki azıcık sakinleştim. Bir dahaki kontrole 3 hafta sonra çağırdı doktorum yani aynı sizin gibi 9+5 te gideceğim, Allahım inşallah ben de böyle güzel haberlerle dönerim.... Birde kan testlerimi yaptırdım, henüz doktorumla sonuçları konuşamadım ama bazı kan değerlerim biraz düşük çıkmış normal aralıktan... bakalım. Şimdilik sadece solar ın folate ını kullanıyorum ben. Mide bulantılarım pek yok, hafif hafif arada dalga dalga geliyor. Birşey farkettim evde yatınca daha fazla oluyor, dışarı çıkıp işe gelince falan sanki azalıyor... işte yoğun olunca belkide kafası dağılıyor insanın...
Hepimiz için çok güzel bir gün olsun. Hep pozitif düşünelim, iyi şeyler bekleyelim.

Kızlar merhaba ben bugün sonuç göstermeye geldim tsh 3.19 çıktı ve normal dedi kendi ağzıyla da 2buçuk altı istiyoruz ama bi şey olmaz dedi ben hiç bi şey anlamadım kalp atışın görünmemiş yat belki biz görürüz dedi ve de gördü elhamdulillah ama dinletmedi 6+2 dedi aslında sata göre 7+2 yiz bir hafta geriden geliyoruz anlaşılan darısı bütün bekleyenlere olsun inşaallah :dua: bi de kızlar beni 1 buçuk ay sonraya çağırdı normal mi ?
canim yine sen bilirsin ama endokrin doktoruna git bence.ben hssimsto troidi hastasiyim senelerdir tedavi goruyorum.ikinci gebeligimdede kontrollu gitmistik hep .3.19 cok gibi geldi bana ben gecen ay ilac icmeme ragmen 2 kusur cikmisti ve ilacimin dozunu arttirmisti istedigi aralikta degil diye.bebegin gelisimi icin cok onemli tshlar

canim yine sen bilirsin ama endokrin doktoruna git bence.ben hssimsto troidi hastasiyim senelerdir tedavi goruyorum.ikinci gebeligimdede kontrollu gitmistik hep .3.19 cok gibi geldi bana ben gecen ay ilac icmeme ragmen 2 kusur cikmisti ve ilacimin dozunu arttirmisti istedigi aralikta degil diye.bebegin gelisimi icin cok onemli tshlar
Ben de oglumda kullanmis yuksek cikigodu ama oyle uc bes degil 20 ilac kullanmistim
Bu gebelikte normal cikiyor 2.80 2.50 civarinda niye normal bende anlamadm doktor anti tpo da bakti oldukca normal.saskinim.ama her ay baktiricam tedbir olarakk.

Dahiliye ye gittim canım ilaç verdi 25 mg lık bir ay kullan sonra kontrole gel dedi çok sağol valla doktora kalsa gerek yok

Merhaba hanımlar
Dün 12.hafta kontrolum vardı
Aynı zamanda ikili test yapıldı, kan aldılar haftaya çıkacakmış sonuçlar

Doktor ultrasondan baktı, kalp atışı güzel dedi, elini ayağını burnunu gözünü falan gösterdi
Birazcık hareket de etti sanki
12 hafta 6 günlük dedi

Bakalım sonuçlar güzel gelir inşallah

Merhaba hanımlar
Dün 12.hafta kontrolum vardı
Aynı zamanda ikili test yapıldı, kan aldılar haftaya çıkacakmış sonuçlar

Doktor ultrasondan baktı, kalp atışı güzel dedi, elini ayağını burnunu gözünü falan gösterdi
Birazcık hareket de etti sanki
12 hafta 6 günlük dedi

Bakalım sonuçlar güzel gelir inşallah
Masallah. Hepimiz saglikla dogum yapariz insallah

Kızlar bu arada kafama takıldı
Size beklenen doğum tarihini doktorunuz mu söyledi

Ben üç kez gittim hiç birinde doğum tarihi ile ilgili bir şey söylemedi

Az önce Nisan anneleri grubuna baktım, orda 12 haftaliklar var

Galiba benim doğumum Nisan sonu Mayıs başı olacak

Çok dert değil ama Nisan annelerini de takip etsem mi

Gunaydin.
Halsizim. Gece bile midem bulandi :olamaz:
Ruya gordum bide otobus yolculugu yapiyorum wc ye iniyorum otobus beni almadan gidiyor :KK64:
O halsizlik bende de var. İlk gebeliğimde çok enerjiktim bir türlü uykum gelmiyordu yatamıyordum. Bu bebeğimde çok miskinim. Başım yerden kalkmıyor. Bende son günlerde çok karışık rüyalar görüyorum.

O halsizlik bende de var. İlk gebeliğimde çok enerjiktim bir türlü uykum gelmiyordu yatamıyordum. Bu bebeğimde çok miskinim. Başım yerden kalkmıyor. Bende son günlerde çok karışık rüyalar görüyorum.
Oglumda rahattm ya midem bile bulanmazdi..

Merhaba kızlar güzel haberler gelmiş :) hepiniz adına çok sevindim :KK200:
Bende de aşırı depresyon hali var sürekli üzüntü hiç birşey yapmak istememe ama ilginçki mide bulantılarım bitti :) kokularda biraz hassassiyet o kadar göüslerde agrı var devam.

Ben pazartesi özel doktoruma gittim kızlar devlete gidiyorum.
Ama pişman oldum niye derseniz ben ona sadece "biraz demir eksikliğim" var dedim o Malfor (küçük şişelerde olan) bide Elevit verdi sahsen içime sinmedi ilaçlar kızlar ben daha çok vitamin tarzı bir şeyler istiyorum bir arkadaşımız mesela Ocean Mommy kullanıyormuş bende Soların Gentle İron 17mg sini kullanmayı düşünüyorum.

İkili test yaptırmayı düşünmüyorum ama şu ense ölçümünü merak ediyorum.
Siz de başka multivitaminlere geçtinizmi? Decavit kullanmayı düşünüyorum bide.
İkili test hakkında yaptırıcakmısınız?

Dahiliye ye gittim canım ilaç verdi 25 mg lık bir ay kullan sonra kontrole gel dedi çok sağol valla doktora kalsa gerek yok

Canım gebelikte TSH çok önemli
Benim 3.74 çıktı
Doktor hemen endokrin görsün dedi
Orda bana da 25 mg lik ilacı yazdilar

Dün yine kontrolum vardı bir ay geçtigi için
Kan verdim, sonuca göre tekrar doktorla görüşeceğiz

Doktor bana gebelikte 2.5 seviyesinde tutmak istiyoruz demişti

Gunaydin kızlar bende yarına dahiliyeye randevu aldım tsh yüzünden normalde 4 haftadır kendi doktorum ayarlıyor ilaç dozunu ama yine de içim rahat etmedi

Kızlar bu arada kafama takıldı
Size beklenen doğum tarihini doktorunuz mu söyledi

Ben üç kez gittim hiç birinde doğum tarihi ile ilgili bir şey söylemedi

Az önce Nisan anneleri grubuna baktım, orda 12 haftaliklar var

Galiba benim doğumum Nisan sonu Mayıs başı olacak

Çok dert değil ama Nisan annelerini de takip etsem mi
Canım eğer dünkü kontrolde ultrasonda 12+6 çıkmışsa bugün 13+0
Yani tahmini doğum tarihin 17 Nisan
Adetinin ilk günü de 11 Temmuz oluyor.
Kısacası Nisan annesisin..
Maşallah bebeğine..

Back