Aslında ben korktuğum hassasiyetlerin, ağrıların gitmesi, belirtim kalmadı gibi geliyor

heexee hiç canını sıkma ben de belirtim olmamasını veya arada kaybolmalarını çok takıyordum, özellikle midem bulanmıyor diye kendimi yiyordum. Dün en yakın arkadaşımla konuştuk uzun uzun, 3 çocuğu var, ilk ikisinde hiç midesi bulanmamış, hiç bir belirtisi olmamış, 3. sünse dehşet bulanmış. Doktoru ona mide bulantıları hiç birşey ifade etmiyor demiş. Kendini boşuna yıpratma hiç... herşey çok güzel olur umarım :)

Aynı şeyi yaşıyoruz... Benim de anneme kanser teşhisi konmuştu. Tekrar nüksettiğini öğrendim. Doktorlar ümitsiz konuşuyor. Sabah akşam ağlıyordum. Hamile olduğumu öğrenince sustum. Bana ışık oldu, ümit oldu. Ama aklıma geldikçe delirecek gibi hissediyorum. Psikiyatriste gidicem. Hamileyken kullanabileceğim bir ilaç sormayı düşünüyorum. gidince sana da yazarım söylediklerini.

Merhaba benide listeye ekleyebilirmisiniz ? sat 19.08.18 bkelenn doğum tairihi 26.05.19 inşallah :) 4+6 da kesemizi görmüştük

Maşallah canım iyi olsunlar da. Benimde rand. 11 ekimde 2 haftada bir e bağladık artık. Geçer geçer 8 haftalık oldum ne zaman oldum anlamadım :)

Canım çok teşekkür ederim. Evet anlık değişiyoruz, bir gün kötü bir gün iyi. Ama inan köyü bir şey olsa hissedersin. güzel düşün güzel olsun. Geçen hafta benim canım çok sıkkındı ağladım. sonra dedim bari bir şey olmasa bile bebeğim etkilenmesin ağlamayayım. Güzel düşün bak zaman akıp gidiyor zaten

arkadaşlar 8 haftanın içindeyim sağlık ocağına bildirim yapmak grekiyo mu hastaneden onların da bilgisi olur mu ben sağlık ocağına gitmedim henüz olmadı pazartesi gider söylerim
Ben bildirdim canım doktorum yönlendirdi.

hanimlar saglik ocagindan test sonuclarimi aldim . tum sonuclar iyi ama d vitamini 25 ferritin 14 cikti . yarin dr uma gosterecegim bakalim takviye verecek mi ? siz bir sey kullaniyor musunuz sizin degerler nasil
Canım benimde D ve B eksik çıktı. ikisi içinde ilaç verdi , normalde 12. haftadan sonra verilirmiş ama benim midem çok bulanmadığı için bana şimdiden verdi. Devit-13 ve Apikobal

Myom mu var . Banada doktor myom var ama önemsiz dedi

Neden belirtilere o kadar taktınki balım her ay aynı regl belirtileri bende olmuyordu mesela. Ömür boyu olan şey bile belirsizken gebelik çok başka bir boyut. Kimisi belini çiğnetir bebeği sağ doğar kimisi hapşurur düşürür o kadar spesifikki boş yere kendini üzdüğünle kalıyorsun Allah esirgesin ama birşey olsa napabilirizki çaresiz kullarız neticede. Bize düşen kontrollere düzenli gitmek gerisi takdiri ilahi

Selam kizlar devlete gittim.
Bakti bebegi de kalp atisini gordu ama ben bisey gormedim malesef. Kagit da vermedi. 4 tup kan verdim bide idrar tahlili.
Duyunca daha iyi hissedicem sanirim. Rabbim bebeklerimizi korusun insallah.
canım gözün aydın karından mı baktı alttan mı?

Bebegi kacinci haftada gormustun cnm sen

Kızlar doktora gittim geldim keseyi göründü çok şükür çok küçük 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için ultarsonda nerde yazıyor FL mı ölçüyor kese ölçüsü?
Kese tam olarak kacta gorundu cnm ve bebegi kacinci haftada gordunuz

Bende insülin direnci var hamilelikten önce glifor kullanıyordum. Hamile olduğumu öğrenince doktorum kullanma dedi. Dikkat et hamurişi tatlı falan yeme dedi. Ekmeği hayatından çıkar dedi. Elimden geldiğince dikkat ediyorum. Ekmeksiz yemek yiyorum ama yemekten sonrada ağzımda sanki tatlı yemişim gibi tat var. Şekerli bir şey yememe rağmen. ben ne yapıcam böyle. Şekerim mi yükseliyor ne oluyor anlamadım. Bebeğe zarar verir şeker birde bugün hafif kahverengi sümüksü akıntım oldu. Normalde akıntım sarıydı yine sümüksüydü. Korkuyorum ya Doktoruma mesaj attım daha görmedi. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen... Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşaallah

İnşallah canım, arada bir çok kötü hissediyorum sonra normale dönüyorum, arada hatırlayıp heyecanlanıyorum vs vs gidiyor. Teşekkür ederim cevabın için, her şey yolunda olsun da önemli olan o, ben elimden geldiğince stres olmamaya çalışıyorum
ne zaman çağırdı seni bu arada doktorun canım ben 22 sinde gitmiştim 2 hafta sonra gelebilirsin demişti
Bana sorduysan canım, 6+2'de vajinal bebek ve kalp atışı görüldü duyuldu, 8+2'de gel bir daha bakalım dedi
hanimlar saglik ocagindan test sonuclarimi aldim . tum sonuclar iyi ama d vitamini 25 ferritin 14 cikti . yarin dr uma gosterecegim bakalim takviye verecek mi ? siz bir sey kullaniyor musunuz sizin degerler nasil
Ben bu pazartesi vereceğim sağlık ocağına kan, henüz veremedim
Doktorun değerlere göre karar verir canım
arkadaşlar 8 haftanın içindeyim sağlık ocağına bildirim yapmak grekiyo mu hastaneden onların da bilgisi olur mu ben sağlık ocağına gitmedim henüz olmadı pazartesi gider söylerim
Ben gidip bildirmiştim, geçen cuma, form doldurduk, önümüzdeki pazartesi de gidip kan ve idrar testi yaptıracağım
Mide bulantısı daha az aklıma takılıyor da belirtilerin azalmasına, bu kadar erken hafiflemesine çok tedirgin oluyorum
Çok haklısın canım, yorumlarınız kendime getiriyor beni ama endişeyle başedemiyorum, belirtiler hafifledikçe gittikçe hep en kötüsü geliyor aklıma, çok saçma biliyorum ama :/

Kahverengi akıntı genelde olabilir deniyor ama riske atmamak için doktorunla iletişime geçmen iyi olmuş canım.
Büyük ihtimalle progesteron falan başlatır riske etmemek için

Kahverengi akıntı genelde olabilir deniyor ama riske atmamak için doktorunla iletişime geçmen iyi olmuş canım.
Büyük ihtimalle progesteron falan başlatır riske etmemek için
Progestan kullanıyorum zaten. Salı günü gittiğimizde progesteron iğnesini artık kullanma dedi. Bizim bu halimiz ne olacak bilmiyorum.9 ay boyunca diken üstünde olucaz.

arkadaşlar merhaba. bende aşırı bulantı hissiyatı olduğu için çok yemek yiyorum. şimdiden 1 kilo aldım. ne yapmalıyım? bide ağzımın içinde çok sevimsiz bir tat var devamlı. hiç geçmiyor.
ve benim hiç akıntım yok hiç olmadı. hep kupkuruyum. bu tuhaf değil mi sizce de? ve göğüslerim dehşet şiştiler büyüdüler ve ağrıyorlar. eve gidip soyununca göğüslerime dokunamıyorum. bu daha sonra inicek mi yoksa ona göre yeni iç çamaşırı mı almalıyım?
6 haftalığım.

Progestan kullanıyorum zaten. Salı günü gittiğimizde progesteron iğnesini artık kullanma dedi. Bizim bu halimiz ne olacak bilmiyorum.9 ay boyunca diken üstünde olucaz.
Ben de öyleyim canım, çok korkuyorum her şeyden, sağlıkla bir kucağımıza alsak inşallah

Ben de öyleyim canım, çok korkuyorum her şeyden, sağlıkla bir kucağımıza alsak inşallah
Valla. Ufacık bir şey bile korkutuyor beni. Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşaallah hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…