- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 133
- 36
idrarda yanma falan oluyor muydu ?belki sistit gibi biseydir canimHanımlar pazartesi kontrolden sonra yazmıştım 10 haftalık oldu diye
Sancim olduğu için doktor idrar tahlili istemişti
Bugün hastanede çalışan arkadaşımız sonucu göstermiş
Doktor hemen gelsin demiş
İdrarda eritrosit (kan oluyor diye biliyorum) 285 çıkmış
Çok yüksek
Kananam hiç olmadı
Bu kadar yüksek çıkması canımı sıktı
Taş düşürüyor olsam bu kadar çıkardı ama ben hiç taş düşürme sancısı gibi bir şey hissetmedim
(Daha önce defalarca taş düşürüp bolca idrar tahlili yaptırdigim için bu değerin taş düşürmeden nasıl böyle çıktığını kafaya taktım)
Lökosit 30 çıkmış (bu da enfeksiyon diye biliyorum)
Epitel 15 çıkmış
Bunun ne olduğunu bilmiyorum
Ama moralim çok bozuk şu an
Canım en iyisi doktora gitmek .çünkü sonuç yanlıştan olablr doğruysa da .en azından doktor tedaviye başlar bol su iç canım geçmiş olsun ama korkma bebeğe zararı olmaz kiTaş düşürüyor olsam bu kadar sancısız geçmezdi diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi
Bulantim ara ara oluyor ama hamilelikten olduğunu düşünerek hiç üzerine düşmedim
Kasıklarimda sancı oluyor dediğim için doktor tahlil yapalım demişti
20 gün önce de tahlilerim yapılmıştı onlarda anormal bir durum yoktu
Sırf tedbir olsun bakalım diye tahlil istedi doktor, sonuç bu çıktı
idrarda yanma falan oluyor muydu ?belki sistit gibi biseydir canim
Canım en iyisi doktora gitmek .çünkü sonuç yanlıştan olablr doğruysa da .en azından doktor tedaviye başlar bol su iç canım geçmiş olsun ama korkma bebeğe zararı olmaz ki
Kizlar kese gorundu ama bebek gorunmuyo dedi alttan bakti yine gorunmedi bi 10 gun sonra yine gel dedi.sizce bos gebelik falan midir yoksa erkenmi diye gorunmedi.siz kacinci haftada gormustunuz canim cok sikildi lutfen bisey soyleyin
Bulantıların ne zaman başladı. Bide ne zaman azaldı canimİdrarda yanma hiç olmadi canim. Sadece hafif şekilde kasık sancilarim vardı.
Ama her iki böbreğimde de irili ufaklı taşlar var.
Yarın sabah gideceğim canım bakalım ne diyecek.
Muhtemelen tahlili yenileyip bir de böbrek ultrason yaparlar.
Ben hastaneden kaçtıkça başıma iş geliyor
Kusma dönemlerinde çok su içmedim
Yeni yeni su içmeye başladım bulantılarım azalınca
Bende kardeşiminkini duyduğumda aptallaşmıştımSağol canım inşallah duyarsın çok güzel bi duygu benim küçük kızım da yanımdaydı yavrum şaşkın akın baktıama daha küçük olduğu için sesini dinletmemişti bende 9. haftada gidince dinleyebilirim inşallah
Tansiyon düşmesi falan yok bende ama sürekli uyku hali var. Bana da herşey kokmaya başladı napıcaz bilemiyorumArkadazlad ya benim kadar kötü geciren varmı hicbirsey yiyemiyorum. Tansiyonun da düşmeye başladı ve .sürekli uzanıyorum .mutfak tan tiksiniyorum giremiyorum .ya ne yapacağım böyle nasıl geçecek kilo bile verdim ve bu gidişle vermeye devam ederim
İnşallah bu sefer sağ salim kucağına alırsınaynen canım ilk sayılır ilki 5-6 haftalıkken düşük olmuştu
Umarım sadece utandığın için bunu istemiyorsundur vajinal kontrolün önemini bilmen gerekli çünkü rahim ağzı vb herşey detaylı görülüyor bebeğini düşünüyorsan utanma yada sağ solda riskli diyenleri sallamaRabbim sağlık versin bebişlerimize ben beklerim kuzum istemiyorum alttan bakmalarını :)
İdrar testi yapma balım bekle inşallah hayırlı sonuçlarla geleceksin yarınAslında şöyle oldu kzum ilk testte çift çizgi görünce kan verdim 20 cıktı, 2 gün sonra verdim 48 cıktı, 2 gün sonra verdim 184 cıktı doktora gittik. Daha çok küçük çok erken öğrenmişsin 1 hafta hiç kendini dinleme bile kimseyle de paylasma dedi. Saglıklıysa zaten haftaya 2000leri bulur, bakarız dedi. Randevumuz yarın tam 8 gün geçmiş olcak 184ün üzerine. Ben de elimde fazladan gebelik testi kalmıstı bi yapayım yükseldiyse cok koyu cıkması lazım dedim ama böyle görünce endişelendim:/ Yarın belli olcak bakalım
Başka doktora gitmelisin derim bebekler daha sonraki haftalarda o açığı kapatıyorlarmış hayırlısı olur insallahHerkese merhaba, bende yeni doktordan geliyorum malesef iyi değil. Bebek var geçen haftaki gibi hafif hafif yavaş yavaş bir kalp atışı da var ama bebekte gelişme yok büyümüyor. Kitabi olarak uygun olsun içimiz rahat etsin bir karar vermeden önce diye pazartesiye kadar bekleyelim pazartesi yine aynı olursa alırız dedi doktor. 7+4 olmam lazım ama bebeğin gelişimi hiç değişmedi. Kalbinde çok hızlı atması gerekiyormuş. Ama çok yavaş atıyor. Umut vermek istemiyorum açıkçası sonuç çok ortada ama emin olalım dedi. Bu arada kendi de düşebilir dedi. Sonuç olarak takvimimi kaldırdım. Olumlu birşey olursa yine yazarım. Ama açıkçası durum ortada ben bile görünce anlıyorum ultrasondan. Hepinize sağlıklı hayırlı gebelik ve doğumlar diliyorum arkadaşlar. Allah herkesin gönlüne versin inşallah. Konuyu devralacak arkadaş listeden beni silerse sevinirim. Kendinize iyi bakın
Değerlerini bana atabilir misin canım üre kreatin bun bunlarda bakıldı mıHanımlar pazartesi kontrolden sonra yazmıştım 10 haftalık oldu diye
Sancim olduğu için doktor idrar tahlili istemişti
Bugün hastanede çalışan arkadaşımız sonucu göstermiş
Doktor hemen gelsin demiş
İdrarda eritrosit (kan oluyor diye biliyorum) 285 çıkmış
Çok yüksek
Kananam hiç olmadı
Bu kadar yüksek çıkması canımı sıktı
Taş düşürüyor olsam bu kadar çıkardı ama ben hiç taş düşürme sancısı gibi bir şey hissetmedim
(Daha önce defalarca taş düşürüp bolca idrar tahlili yaptırdigim için bu değerin taş düşürmeden nasıl böyle çıktığını kafaya taktım)
Lökosit 30 çıkmış (bu da enfeksiyon diye biliyorum)
Epitel 15 çıkmış
Bunun ne olduğunu bilmiyorum
Ama moralim çok bozuk şu an
Utanmayla alakası yok tatlım smear testine kadar her şeyi verdim sıkıntı yok riskli olayını da kendim yaşadım sağa sola gerek kalmadan bünyeden bünyeye değişiyor tabi doktorun ne kadar kurcaladığı da değişiyor o yüzden istemiyorum bi düşüğüm var beklemeyi tedbir olarak görüyorum :)Umarım sadece utandığın için bunu istemiyorsundur vajinal kontrolün önemini bilmen gerekli çünkü rahim ağzı vb herşey detaylı görülüyor bebeğini düşünüyorsan utanma yada sağ solda riskli diyenleri sallama
Â
Bulantıların ne zaman başladı. Bide ne zaman azaldı canim
Rabbim insallah bir mucize gosterir.
Dua edelim her sey Rabbimin elinde.
Güçlü olun.
Yaa cok uzuldum cnm.allhm insallh saglik verir minigede duzelir.ama sen yinede baska bi doktora daha gitsene
Canım çok üzüldüm ama Allah in mucizesine inan belli olmaz bu işler bekle sen inşallah hayırlısı olur hakkında dua edelim
KuZum neden bu kadar erken kabullendin ki bu durumu Rabbim ol demesine bakar bol bol dua et biZde dua edelim Rabbim bebeğine sağlık versin hepimizin bebeğine sağlık versin Rabbim
Allah sabır versin. Her şey normal seyrinde devam edecekse inşallah bebek iyi olur. Zor bir durum. Ama her şeyin hayırlısı.
Başka doktora gitmelisin derim bebekler daha sonraki haftalarda o açığı kapatıyorlarmış hayırlısı olur insallah
İnşallah kuzumm aminnnnİdrar testi yapma balım bekle inşallah hayırlı sonuçlarla geleceksin yarın
Canım benim mide bulantısı baş dönmesi olmasa diğer belirtiler azaldı ama bulantı hayatımı mahvetti . Hicbirsey yiyemyrm. O yüzden korkma bence hatta ne güzel işte tadını çıkar güzel düşün herseyiBelirtilerim iyice azaldı, göğüs hassasiyeti iyice gitmişti zaten, göğüs ucundaki hassasiyet de gitti, kasıklarda az az zonklamam, bazen rahimde adet ağrısı gibi çekilme vs olurdu onlar da asla kalmadı. 7+2'yim bugün ve cidden korkmaya başladım, bu kadar erken bu belirtiler silinir mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?