merhaba kızlar biz geçtiğimiz cumartesi günü sata göre normalde 6+5 olması lazımken 6+1 de kalp atısını gördük beni 2 hafta sonra tekrar çağırdı dr. sizleri ne zaman çağırdı? bir de az önce kapıyı açkam için kapı kolunu tutarken elektrik çarptı vücudum elektrik yüklü galiba toprağa basmam lazım korktum yaaa bişey olmaz dimi
Maşallah ya. Ben gitmiştim o haftalarda sadece keseyi görmüştüm. 6. Haftada yani. İki hafta sonra tekrar gel dedi. Şuan 9. Haftamdayım. İnşallah yarın bende kalp atışlarını duyarım♥️ Yani iki hafta aralıklarla çağırıyorlar genelde.

merhaba kızlar biz geçtiğimiz cumartesi günü sata göre normalde 6+5 olması lazımken 6+1 de kalp atısını gördük beni 2 hafta sonra tekrar çağırdı dr. sizleri ne zaman çağırdı? bir de az önce kapıyı açkam için kapı kolunu tutarken elektrik çarptı vücudum elektrik yüklü galiba toprağa basmam lazım korktum yaaa bişey olmaz dimi
Korkma birşey olmaz. Bol bol yürüyüş yap :)

Yarın doktor randevum var kızlar bugün tekrar idrar testi yapayım çoook koyu çıkması lazım diye düşündüm ama öyle aşırı koyu değil yükselmedi mi acaba yeterince değerim:KK43: Her şeyden insan olumsuz bi endişe çıkartıyo kendine ama ilk hamileliğim ve tutunamayacak bişey olacak diye çok korkuyorum. Allahım bebişlerimize sağlık sıhhat versin:dua:

Bende ilk arada test yapıyordum kopkoyu olmuyordu, bence çok takma kafana,herkes kötü tecrübe yaşamıyor rahat ol, Allah gönlüne göre versin

Maşallah ya. Ben gitmiştim o haftalarda sadece keseyi görmüştüm. 6. Haftada yani. İki hafta sonra tekrar gel dedi. Şuan 9. Haftamdayım. İnşallah yarın bende kalp atışlarını duyarım♥️ Yani iki hafta aralıklarla çağırıyorlar genelde.
Sağol canım inşallah duyarsın çok güzel bi duygu benim küçük kızım da yanımdaydı yavrum şaşkın akın baktı :anneadayı: ama daha küçük olduğu için sesini dinletmemişti bende 9. haftada gidince dinleyebilirim inşallah :dua:

negatif çıkmıştı evet rhogam iğne yapıldı

Allah şifa versin yar ve yardımcınız olsun inşallah tabiki kolay bi durum değil üzülmemek imkansız tek sığınmaız dua cnm maneviyatın nekadar yüksek olursa tevekkülün dayanma gücün okadar artıyo bol tespih çekmeye çalış bolca oku..dikkat et kendine

çok oluyo hemde..yol yürüdüğümde çok zorlandığımda özellikle

benimde alttan baktığında bebeği görememişti hatta pek yolunda gitmiyo dedi korktum ama 1 hafta sonra bebekte kalp atışıda görüldü çok şükür

hayırlısı olsun inşallah yieyeck rızkı varsa durur o annesi (=
Alttan bakip goremedigi kacinci haftaydi cnm senin

Kızlar 9 haftalık olmuşuz. Hareket etmeye başlamış miniğimiz şimdi 1 ay sonra gidicez ikili test yaptırmak için
Masallh ya cok tatli.sag salim buyusun insallh

Arkadazlad ya benim kadar kötü geciren varmı hicbirsey yiyemiyorum. Tansiyonun da düşmeye başladı ve .sürekli uzanıyorum .mutfak tan tiksiniyorum giremiyorum .ya ne yapacağım böyle nasıl geçecek kilo bile verdim ve bu gidişle vermeye devam ederim

Peki ultrasonla karından mı bakıldı o haftada karından görünür mü kese ben vajinal istemediğimden gitmeye korkuyorum☹️

Canim vajinal istememen Eger bebege zarar gelir diye düsündügündense bi kenara at onu. En iyi veriler. Baslarda vajinal. Yoldan aliniyor.. Ama sen hoslanmiyorsan vajinal o zaman bisey diyemem tabi.. Benim duydugum 4 - 5 haftalik olduysa görünuyor Karindn tabi gec döllenme degilse

Arkadazlad ya benim kadar kötü geciren varmı hicbirsey yiyemiyorum. Tansiyonun da düşmeye başladı ve .sürekli uzanıyorum .mutfak tan tiksiniyorum giremiyorum .ya ne yapacağım böyle nasıl geçecek kilo bile verdim ve bu gidişle vermeye devam ederim
İlaç vermedi mi canım doktorun. Benim Allaha şükür çok aşırı değil ama bulantın çok olursa sakın ilaç içmiyim diye düşünme al yazdığım ilacı dedi. Sende bi doktoruna sor istersen. Bende 2 hafta içinde 1 kilo vermişim doktorum bi problem görmedi bu durumdan.

Herkese merhaba, bende yeni doktordan geliyorum malesef iyi değil. Bebek var geçen haftaki gibi hafif hafif yavaş yavaş bir kalp atışı da var ama bebekte gelişme yok büyümüyor. Kitabi olarak uygun olsun içimiz rahat etsin bir karar vermeden önce diye pazartesiye kadar bekleyelim pazartesi yine aynı olursa alırız dedi doktor. 7+4 olmam lazım ama bebeğin gelişimi hiç değişmedi. Kalbinde çok hızlı atması gerekiyormuş. Ama çok yavaş atıyor. Umut vermek istemiyorum açıkçası sonuç çok ortada ama emin olalım dedi. Bu arada kendi de düşebilir dedi. Sonuç olarak takvimimi kaldırdım. Olumlu birşey olursa yine yazarım. Ama açıkçası durum ortada ben bile görünce anlıyorum ultrasondan. Hepinize sağlıklı hayırlı gebelik ve doğumlar diliyorum arkadaşlar. Allah herkesin gönlüne versin inşallah. Konuyu devralacak arkadaş listeden beni silerse sevinirim. Kendinize iyi bakın :KK200:

Back