çok geçmiş olsun canım benimde ilk düşüğümde aynı böyle olmuştu

been kendimce soyle bir hesap yaptim eger 3000 de kese goruluyorsa genelde 1 hafta sonra kalp duyuluyor .o zaman da beta tahmini 24 binlere denk geliyor
Zeyah3917 kızlar şöyle birşey var ben ilk muayeneye gittiğimde bebişin kalp atışı başlamıştı ama normal ultrasyonda dinleyememiştik doktorum istersen alttan dinleyebilirz demişti ama ben istemedim cumartesi gitmiştim pazartesi kan vermiştim bta hcg 34752 idi

betana baktirma sebebin neydi canim .

Yarın doktor randevum var kızlar bugün tekrar idrar testi yapayım çoook koyu çıkması lazım diye düşündüm ama öyle aşırı koyu değil yükselmedi mi acaba yeterince değerim Her şeyden insan olumsuz bi endişe çıkartıyo kendine ama ilk hamileliğim ve tutunamayacak bişey olacak diye çok korkuyorum. Allahım bebişlerimize sağlık sıhhat versin

betan kacti ki canim en son

Ooo baya yüksekmiş canım niye görünmedi ki acaba benim hastaneye gidene kadar 56bin küsür olmadı gerekiyo tahminimce tabi her şey yolundaysa

C
Canım onunla hiç alakası yok merak etme sen git doktoruna benimde hep hayali cizgiydj ama şimdi hamileyim ve 7.haftamdayim

Markadan markaya fark oluyo canım ama neden hcg takibi yaptırmıyosun :)
Aslında şöyle oldu kzum ilk testte çift çizgi görünce kan verdim 20 cıktı, 2 gün sonra verdim 48 cıktı, 2 gün sonra verdim 184 cıktı doktora gittik. Daha çok küçük çok erken öğrenmişsin 1 hafta hiç kendini dinleme bile kimseyle de paylasma dedi. Saglıklıysa zaten haftaya 2000leri bulur, bakarız dedi. Randevumuz yarın tam 8 gün geçmiş olcak 184ün üzerine. Ben de elimde fazladan gebelik testi kalmıstı bi yapayım yükseldiyse cok koyu cıkması lazım dedim ama böyle görünce endişelendim:/ Yarın belli olcak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…