Kizlar hamile kaldiktan sonra leke geldimi hic sizde.kahverengi gibi cok acik renk ama tam kahve degil.sizce nedir

Evet kuzucuğu hissetmeye başladık :) ay çok şükür bugünlere ya o damar gibi hissettiklerimiz normalmiş bebişmiş dr dedi
Çok şükür gerçekten canım Allah herkese sağlıkli sıhhatli bebek anne olmayı nasip etsin inşallah
Bugün biraz iyiydim ben midem fazla bulanmadi kokular yine aynı dokunuyorda dün çok mide bulantısı istifrah oldu normalmidir bugün canım ya

Canım Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah baban iyileşir en kısa zamanda

Merhabalar. Yeni üyeyim. Iğne tedavisi gördüm ben de. 11 gün önce çatlatma iğnemi yaptım. Hemen ertesi günü yumurtlama günümdü diye düşünüyorum. Heyecanla test yapmayı bekliyordu. Pozitif çıkarsa ben de mayıs annesi olacağım inşallah

Ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum. Ense ve burun kemiğine baktiricam yalnızca. Olacaga çare yok zaten. Çıkan sonuç olasılık üzerine olduğu için ve bu konuda bir çok hataya düşüldüğü için strese girmek istemiyorum. Ama yaptırmak isteyen yaptırabilir. Devlete ilk gebeligimde iki kez gittim mecburiyetten iyisine denk gelemedim bir türlü . O yüzden becerebilirsem beş haftada bir ozele gitmek istiyorum muayeneye. Sabretmek zor geliyor ama hiç değilse bebeğimi daha az yormuş olurum diyorum. Ultrasonun bebeğe zararı olduğunu söyleyenler var ama doğruluk payı nedir emin değilim.

Ben de hamileliğimde çok kötü bir haber almıştım. İnsanın kendi başına gelen en büyük olur ya hani benim için hayat o günlerde çok çok çok zordu. Sizi anlıyorum. İsteseniz bile üzülmemeyi öyle hemen başaramazsınız. Duygularınıza hakim olamadığınız için hiç değilse bedenen yüklenmeyin kendinize istirahat edin. Babanıza acil şifalar diliyorum. İçten gelerek dua etmeyi de mutlaka deneyin. Uzun uzun içten yapılan dua çok rahatlatıyor. Her şeye Kadir olan Allah babanıza da şifa ihsan eder umarım.

Arkadaşlar ben tüp bebek ile hamile kaldım 8+2 günlük hamileyim. Kalp atışlarını duydunuz mu ? Ben alttan muayene oldum, doktor 10. Hafta gelin demişti.
Benimde tüp bebek canım haftalarımızda aynı Ben 6+1de vajinal muayene ile duydum bazısının biraz daha gecikebiliyor ama.

Yanlız değilsin benim de hiç mide bulantım yok göğsüm hassas var o kadar herkes aynı değil korkma canım
5 haftalıkmış seninki daha küçük hemen olmaz belirti canım. Benim 6+3 6 da başlar dediler. Bir de benim midem çok hassastır ben ondan şaşkınım. İnşallah evham yapıyorumdur ‍

Iğne tedavisi gördüm. 11 gün önce çatlatma iğnemi yaptım. 10 gün önce de yumurtlama günümdü. Bi haftadır çok fazla şişkinliğim var. Göğüslerim kaşınıyor ve ağrıyorlar. Ara ara kasıklarım ağrıyor. Altta batmalar oluyor. Sizce gebe miyimdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…