selam arkadaşlar. benim geçen hafta 5 haftalıktı bu hafta 6 olmuştur. ama 5+3 gibi artılısını bilmiyorum. doktor kalp atışı için bu hafta çağırdı ama sizde gitmeli miyim? çoğu kişi 6 haftalıkken duymamış.
kese görünümünüz nasıl. benim ilk 4 haftalıkken yusyuvarlaktı 5.hafta da ince uzun şekle girmişti. doktor bişi demedi sağlıklı gebelik dedi kan pıhtıları filan yok dedi. kese rahim de oluşmuş dedi. dış gebelik vs değil dedi. kalp atışı için haftaya gelin dedi ama yine de internetten baktığımda herkesin kesesi yuvarlak.
kese görünümünüz nasıl. benim ilk 4 haftalıkken yusyuvarlaktı 5.hafta da ince uzun şekle girmişti. doktor bişi demedi sağlıklı gebelik dedi kan pıhtıları filan yok dedi. kese rahim de oluşmuş dedi. dış gebelik vs değil dedi. kalp atışı için haftaya gelin dedi ama yine de internetten baktığımda herkesin kesesi yuvarlak.
Merhaba canim.. Benim bebegim henüz Kendini göstermedi Dr. Ölcemedigi icin tam kesinlestirmedi ama Sata göre 19 mayis tahmini dogum tarihi. Gecen carsamba maalesef göremedik. Bi daha ki randevu 9 Ekim Siz embryo gördünüzmü ?
Benim de buna benzer sadece biraz daha büyük ama benim ultrasonda bebek daha büyük çıktı. Endişe yapma herkesin farklı olabilir ne güzel söylemiş işte doktor, bu hafta git canım göremezsen haftaya gidersin. Endişe etme.
Benim de buna benzer sadece biraz daha büyük ama benim ultrasonda bebek daha büyük çıktı. Endişe yapma herkesin farklı olabilir ne güzel söylemiş işte doktor, bu hafta git canım göremezsen haftaya gidersin. Endişe etme.
Bugün anladım ki doktora çok erken gitmemek gerek keseden sonra iki hafta beklemek en doğrusu yoksa bir ton laf söylüyorlar yok boş gebelik yok düzgün değil canı sıkılıyor insanın en iyisi geç gitmekmis benden tavsiye acikcasi
Bugün anladım ki doktora çok erken gitmemek gerek keseden sonra iki hafta beklemek en doğrusu yoksa bir ton laf söylüyorlar yok boş gebelik yok düzgün değil canı sıkılıyor insanın en iyisi geç gitmekmis benden tavsiye acikcasi
benim SAT: 20 Ağustos henüz doktora gitmedim iki haftayı tamamladıktan sonra gitmeyi düşünüyorum kalp atımı ilk iki haftadan önce duyulmuyor zaten. Tahmini doğum tarihi 27 Mayıs 2019 :))
Bendede göüste renk değişimi ve sivilce coğaldı canım Eger kızsa annenin güzelliğini alıyormuş erkekse anne güzelleşiyormuş tabi laf bilmiyorum gerçek mi :) benim bu aralar istahım arttı koca bi tabak makarna bitirdim hala karnım actı gece
Benim de göğüs uçlarımın etrafı kopkoyu oldu 5. haftadan itibaren, ve boynumda ensemde vs sivilce çıkıp duruyor
O karın kazınması bende de var, kısa sürede bir tatlı tatlı acıkıyorum hiç sorma
Vajinal da bakılabilir kızlar, benim doktorum tamamen hurafe dedi, hatta ben kalp atışlarını 6+2'de vajinal bakıldığında gördüm ve tabii bebeğimi de.
Güzel haberlere dönersin inşallah canım
Biz bugün 7+1 iz. Yarın bebeği ve kalp atışını görmeye gidicez Allah nasip ederse. Heyecan korku bir arada. Bizim içinde dua edin kızlar. Bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım hayırlısıyla bebeğimi.
dilerebru
Sata göre 19 mayis.. Tarihler ayni nerdeyse.. hadii ins. Hayirliyla :) Ben de gitmezdim ama dis gebelik gecirmistim (tek tüpüm var Su an) o yüzden ve de kahverengi lekelenme oldugu icin mecbur Gittim canim.. Maalesef kötü Gecmisim oldugu icin Dr hemen haber et randevu erken den al Demisti...