Ben aç karnına gidip sabah 9du kan verdim demek bölgeden bölgeye değişiyor test yaptırma bizde sabahları alıyolar bir iki güne sonuçlar çıkıyor :) sağlık ocagına sormanlazım :)

Ben aç karnına gidip sabah 9du kan verdim demek bölgeden bölgeye değişiyor test yaptırma bizde sabahları alıyolar bir iki güne sonuçlar çıkıyor :) sağlık ocagına sormanlazım :)
Bugün gidip direkt konuşacağım canım, sağol :)

Alışmışım bacak bacak üstüne atmaya sürekli bacak bacak üstüne atmak istiyorum. Burda bi arkadaş yazmıştı pek iyi bişey değil diye yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor.

alıntılayarak gideyim dedim ama işler bitmiyoki izne çıkıcağım günü şimdiden saymaya başladım (=
teşekkür ediyorum herkese Allah razı olsun
bulantılar çok fena arkadaşlar ve dediğiniz gibi ağzıdaki o tat çok kötü ben ilk kızımda hiç yaşamadım bunları çok rahat geçirmiştim bu zorlucak baya..hiç sağlıklı beslenemiyorum ama aguret edicem midemi bastırmak için ekmek yiyiorum şimdiden kilolar alınmaya başlandı...
sizler neler yiyorsunuz mideyi rahatlatmak için?

limon deneyebilirsin mide bulantıyı geçiyormuş öyle duydum

Rabbim sağlık kolaylık verdin inşallah gönlünü ferah tut canım

olmasin daha ne istiyorsun canim . ayni seyi ben diyordum niye midem bulanmiyor diye 'gece oyle bi bulanti oldu ki uyutmadi su iceyim dedim suyun kokusundan midem daha kotu oldu . kendimi gectim yazik esim de uyuyamadi
Evham queen olarak aranızdayım illa bir şeye takılacağım :) Haklısın canım

Mandalina ve çubuk kraker iyi geliyo banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…