Evet erken gormussunuz.
Alttan sandim ben

İnşaallah öyle olur kuzum ya sağol rahatlattın içimi :)

Evet erken gormussunuz.
Alttan sandim ben
Ya garip bir şey oldu ben muayeneye girince doktor baktı dedi ki sizin mesane boş görünmez bende baya şaşırdım. Sonra bana su iç gel dedi bende gidip su içince göründü. İlk defa duydum bunu normalde var mı böyle bir şey?

Evet var oyle bisey mesane dolu gelin diyolar.

Ekleme yapmamı isteyenleri ekledim yanlışlık yada yeni bilgi eklemesi için beni etiketlerseniz yeni düzenlemeleri yaparım hanımlar

Birde bhcgye bakıldı mı değer kaçtı merak ettim erken gördüğün için

Selam kızlar. Bende 6+5 hamileyim. Ama sevinemiyorum korkudan. bundan önce 5 tane bebeğimi kaybettim. Hepsininde 6. haftada kalbi durdu. Histereskopi çektirdim. İlk doğumdan sanırım rahimde yapışıklık oluşmuş temizledim dedi doktor. 9 yaşında 1 çocuğum var çok şükür. Ve kardeş istiyormuş mutlaka. Bu hafta benim için çok önemli. Hepinizden dua bekliyorum. Allah tüm hamilelere bebişlerini kucağına aldırsın.

Dua edeceğim .
Sagsalim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Buradaki tüm annelere de nasip etsin.

Allah sağsalim kucana almayı nasip etsin inşallah sağsalim büyür bebeğin amin.

Mrb canim hamileligin hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin. Benimde kanama alanim var. Kanamayla acile gidince ogrendim. Seninki kac gunde toparlandi ? Kanama alaninin boyutu kacti tam neredeydi ? Kusura bakma cok soru sordum

Bende sizinle aynıyım. Keseyi gördünüz mü? İnşaallah sizde bende ve diğer bütün kızlar sağ salim alırız kucağımıza. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşaallah.

İnşallah bu sefer her şey güzel gidecek ve sen bebeğine evladın da kardeşine kavuşacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…