Sakin olman çok önemli biliyorsun, söylemek uygulamaktan daha zor çok iyi biliyorum ama stres yapmamaya, olumlu olmaya çalış canım. Herkesin döllenme zamanı, beta hcg başlangıcı vs çok çok farklı. Bir gün bile çok farkettiriyor emin ol. Benim bebek boyutu 6,37 mm çıktı canım. Ben güzel haberlerle döneceğine inanıyorum
Benim bir de keseyi karından bulamadı düşünsene şokumu, 2 kere bulmuş bu sefer yok, gel alttan bakalım dedi hop kalp atışı dedi ama o arada 1 dk bile değil belki canımdan can gitti :)
Önemli olan sağlıklı olması, çok korktuk ama güzel haberlerle döndük çok şükür
Aklımdaydın, güzel haberlerle dönmeme çok sevindim :) hem de ileri de çıkmış harika, gider gider bu zamana kadar sorun çıkmadı bundan sonra da çıkamayacak inşallah
Kimseyle kıyaslama canım, 2 günde bir 2 katı artıyorsa sorun yok.
Bebek 6. haftadan sonra görülüyor canım
Ay sakın dur yapma
asla öyle düşünme her şeyin gayet yolunda, tadını çıkaralım boşver. Kalp atışı gördük duyduk çok şükür artık keyfini sürme vakti hamileliğin :)
Ben bugün 6+2’yim. Aşerme yok, sadece çok hızlı acıkıyorum ve canım ne görsem istiyor :)
Mide bulantım da midem bir garip arada hafif hafif bu sabah birazcık daha fazla bulanıyor gibi dalgalanıyor gibi ama ne kusma ne aşırı bir bulantım yok. Belirti yok diye tedirgin olma, herkesin farklı gerçekten