Kuzum kıyaslamıyorum da doktora sordum iki günde bir tekrarlarım mı diye o da gerek yok 7.haftada kadın Doğuma git dedi

Kuzum kıyaslamıyorum da doktora sordum iki günde bir tekrarlarım mı diye o da gerek yok 7.haftada kadın Doğuma git dedi
Canım bende beta hcgye 2 kere bakıldı. Doktor baktı olması gerektiği gibi artmış şu gün gel keseyi görelim dedi
Senin bu ilk ve tek sonucun mu öncesi de mi yok?

Peki kabızlık sorunu olan var mı ben 5 haftalık gebeyim ve 6 haftadır kabızım

Canım bende beta hcgye 2 kere bakıldı. Doktor baktı olması gerektiği gibi artmış şu gün gel keseyi görelim dedi
Senin bu ilk ve tek sonucun mu öncesi de mi yok?
Evet canım tek sonuç bi kere daha bakalım mı dedim tüp bebek mi dedi hayır dedim tamam o zaman bakmamıza gerek yok dedi

Peki kabızlık sorunu olan var mı ben 5 haftalık gebeyim ve 6 haftadır kabızım
Bünyeden bünyeye değişiyor kusma bulantı aserme belki bir hafta sonra başlar seninkinde çünkü 6. Hafta başında başladı benimki devam ediyor onun dışında birazda ishalim ben baydir devam ediyor yarın sorucam doktora.

Peki son bişi sorcam ağzında iğrenç bi tat olan var mı ? Ne yesem içsem geçmiyor

Evet o biraz baya olucak eksiycek zamanla miden asıl ondan sonra başlıyor bulantilar kusma :)

Ya çok kötü ama. Su geçirmiyor tatlı yiyorun olmuyor naneli sakız bile iğrenç bi tada dönüşüyor.

Benim karından bakılmıştı. İyi rahatlatadım çok sağol:) çok bilip arastırdıkça insan daha fazla pimpirikli oluyor.

Ya çok kötü ama. Su geçirmiyor tatlı yiyorun olmuyor naneli sakız bile iğrenç bi tada dönüşüyor.
Oyle canim Allah kolaylik versin o tat gelmeyegbaslayinca ben disimi fircaliyodum biraz geciyodu.Hatta aç karnına su içince daha çok mide bulandırıyor genelde aç kalınca mide bulantısı başlar canın yemek isteyince yemem lazim.

Evet canım tek sonuç bi kere daha bakalım mı dedim tüp bebek mi dedi hayır dedim tamam o zaman bakmamıza gerek yok dedi
Demek ki değerini gayet beğenmiş ve gerek bile görmemiş:) rahat ol ne zaman çağırdıysa git yeterli canım
Herkese merhaba çok şükür ben de bu topiklerden birinde anne adayı olarak gün sayabileceğim. Yavrumu inşallah 26 mayısta kucağıma alacağım. Ben de listeye eklenmek istiyorum bunun için ne yapmalıyım?
Gözün aydın, hoşgeldin :)
İlk sayfada yer alan tabloda gerekli olan bilgileri yazıp konu sahibini etiketlersen düzenler tabloyu seni ekler

Çok teşekkür ederim hoş bulduk. :)

Hoş bulduk :) bebişiniz hayırlı olsun inşallah. Az önce tabloyu incelerken kilonuza gözüm takıldı da inşallah ilk üç ay daha da vermezsiniz. :) bana çok zayıfsın yıpranacaksın diyorlar da :)
Oyle olduguna bakma oglumda da O kiloyla hamile kaldim 30 kilo aldim. Gerci verdim bi sene icinde eski halime geri dondum ama bakalim. Suan bulanti var hafif onun haricinde bisey yok. Hayirlisi bakalim alttan mi gordun keseyi.
Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize. Kucagmza almayi da nasip eder insallah..

30 kilo baya iyiymiş yalnız :) sağlıkla kucağınıza alın da gerisi gerçekten mühim değil. Bende de bel ağrısı dışında bir şey yok şimdilik. Karından gördük de şimdi burayı okuyunca benim ki erken görünmüş sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…