Bilgi için teşekkür ederim canım. Ben sonuçlarımı bugün alıp doktora göstereceğim.
Tekrar teşekkür ederim.

gecen cuma gittim en son beta 500 dü,bu cumaya kadar Allah nasip ederse 4000-5000 ler olur ALLAHım tamamına erdirsin inş ben daha önce boş gebelik yaşadım o yüzden o kadar korkuyorum ki anlatamam
ben de gecen ay kimyasal yasadim canim . muayene olurken cok gerildim ya goremezsek dis gebelikse falan diye . sonra keseyi gorduk dediginde cok farkli oluyosun

ben de gecen ay kimyasal yasadim canim . muayene olurken cok gerildim ya goremezsek dis gebelikse falan diye . sonra keseyi gorduk dediginde cok farkli oluyosun
canım kimyasal gebelik çok anormal bir durum değil,boş gebelikte keseyi görüyorsun her şey normal gibi ,1 hafta sonra kalp atışına gidiosun ama kese boş ve kürtajAllah kimseye yaşatmasın Allahım herkese hayırlısyla bebişini kucağına almayı nasip etsin

bana 5 haftalık olduğu ve kese boyutum 0.79, beta hcg değerim de 6884 çıktı. normal mi? sizlerin nasıl 7 cm olmuş benim hala milimetrelerde
cm degil ki mm canim . 7.8 mm beta 3000 lerde . canim stres yapma normal olmasa muhakkak dr soylerdi oyle dusun .

gecmis olsun canim . amin amin . senden de guzel haberleri bekliyoruz cuma gunu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…