• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan annesi olmam imkansız canım geç yumurtladim eminim ama gününü net bilmiyorum işte. O yuzden 7.haftanin içindedir diye tahmin ediyorum. Bakalım bugün ultrason söyler aşağı yukarı bir şey :21:
Evet canım :) 7 haftanın içindeysen kesin duyarsın. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Günaydın kızlar. Bende şimdi doktordan geliyorum 7+3 dedi doktor devlet hastanesindeki önceki gittiğiminkiyle hesapladığımda 6+3 bir hafta gerideydi bilmiyorum arayımı kapattı. Neyse THS 3.86 olduğu için yüksek dahiliye gönderdi idrar tahlili istedi tekrardan enfeksiyon için. İştende zor oluyor oraya buraya gitmek nasıl yapıcam bilmiyorum... Cuma günü sonuçlar için gidicem. Kalbini dinletmedi :sinirli: sadece gördüm atışı.

Günaydın tatlım. kendini olabildiğince yormamaya çalış. ayakta kalmak seni çok yarar belin ayakların ağrır. Gerekirse hasta odası yada müşahede odasında dinlen. sonuçta mazeretin var :)
Kimsenin pek umursayacağı yok balım sadece ilk ay için 8 5 kolaylığı sundular öbür ay hem 8 8 hemde nöbetleri dayamışlar ve aşırı yoğun keşke hiç geçmeseydim bu hastaneye uzaktan davul misali. Ücretsiz izin alabilirsem alırım 32. Haftaya dayanamazsam eğer

Kimsenin pek umursayacağı yok balım sadece ilk ay için 8 5 kolaylığı sundular öbür ay hem 8 8 hemde nöbetleri dayamışlar ve aşırı yoğun keşke hiç geçmeseydim bu hastaneye uzaktan davul misali. Ücretsiz izin alabilirsem alırım 32. Haftaya dayanamazsam eğer
Seni çok iyi anlıyorum... Ben de hemşireyim. Fırsatını bulduğum anda üniversiteye geçtim çok şükür :KK45:

Allah kolaylık ve dayanma gücü versin canım. Belin nasıl oldu canım ? Bel bandını düşünüyormusun ben daha bakamadım.

sat günü 10 ağustos olan var mı ? :))

Günaydın kızlar. Bende şimdi doktordan geliyorum 7+3 dedi doktor devlet hastanesindeki önceki gittiğiminkiyle hesapladığımda 6+3 bir hafta gerideydi bilmiyorum arayımı kapattı. Neyse THS 3.86 olduğu için yüksek dahiliye gönderdi idrar tahlili istedi tekrardan enfeksiyon için. İştende zor oluyor oraya buraya gitmek nasıl yapıcam bilmiyorum... Cuma günü sonuçlar için gidicem. Kalbini dinletmedi :sinirli: sadece gördüm atışı.
Gözün aydın canım, olsun atışarı görmüşsün ya çok şükür. Evet çalışınca her şey zor oluyor.

Allah kolaylık versin kuzum yaa :( Sen hangi hastahanedesin? işin zor gerçekten, ben oturduğum için çok zor geçmiyor ama sen ayaktasın. kendine olabildiğince dikkat et kuzu

Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama bakırköy sadi konuk ta Sema Doğanşen var. Çok iyidir :)
istanbul levent de oturuyorum :) olabilir gideilirim canım devlet hastanesimi özelmi yoksa kendine ait muane yerimi var ? :)

Back