- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
Progestanın alttan alınca öyle bir etkisi yok, mideyle bi alakası yok çünkü zaten akşama kadar geri akıyor.Arkadaşlar bişi sorucam size progestan kullananlara..
Ben mide bulantılarım başlayınca tamamen progestanı da folid i de bırakmıştım.
Geçen gün doktor alttan gece bi kere de olsa al demişti.
Dün almıştım ve gündüz çok daha fenaydım.
Bugün almadım deneyeyim dedim daha iyiyim.
Progestanın böyle bir etkisi var mı ya?
Dün mahvoldum kusmaktan 3 kere çıkardım ama öyl böyle değil.
Şimdi daha kullanmaya korkuyorum..
Folid i hala içemiyorum korkumdan o da mide bulantıma kötü etki yapar diye..
..
Z Zelisssssli geçirdiğin süreçleri bilmiyorum ama inşallah sen de bize güzel haberler verirsin..
Geçen sefer de denedim sanki onu içince gece bile zaten sık uyanıyorum mide bulantısını şiddetli hissediyorum.Progestanın alttan alınca öyle bir etkisi yok, mideyle bi alakası yok çünkü zaten akşama kadar geri akıyor.
Olabilir canım.canım o galiba psikolojik. bende folik asidi içtiğim zaman sanki iyi geliyor,içmedğimde daha çok bulanıyor. progestanı zaten alttan alınca akıntı dışında yan etkisi yok diye biliyorumperikanadi
Progestan Bendé kullanıyorum ağızdan, baş dönmesi inanılmaz oluyor Mide bulantısı da sanırım o yapıyor ama bana da alttan alırsan yan etkisi azalır demişlerdi cesaret edip alttan denemedim garip geldi bana , teşekkür ederim umArım bende bugün duyarım kalp atisiArkadaşlar bişi sorucam size progestan kullananlara..
..
Z Zelisssssli geçirdiğin süreçleri bilmiyorum ama inşallah sen de bize güzel haberler verirsin..
Çalıştığım için bana da ağızdan alma çalışamazsın dediği için alttan alıyordum.Progestan Bendé kullanıyorum ağızdan, baş dönmesi inanılmaz oluyor Mide bulantısı da sanırım o yapıyor ama bana da alttan alırsan yan etkisi azalır demişlerdi cesaret edip alttan denemedim garip geldi bana , teşekkür ederim umArım bende bugün duyarım kalp atisi
Canım benim dikkat et kendine.. aramızda sadece bir gün var.. ben henuz hic gitmedim doktora bu cuma yani yarın randevum var, 3 kere kan verdim degerlerim ilk 5 katına sonrakinde 3 katına cıkmıstı. 1 haftadır da vermedim tekrar... sabırşa bekliyorum. Gittigimde keseyi göreyim istiyorum o yuzden erteledim ama icim icimi de yiyor bir yandan...Canim hcg herzamanki gibi 3 kat artmis ama bebek rahim agzina cok yakin dusuk tehlikem var surekli yatmam gerekiyormus hic bir is yapmayacakmisim.Agrilarimda 2-3 hafta sonra gecermis.
Durum bu ikiz olmasini umit ediyorum surekli yatiyorum pazartesi tekrar cagirdi ama persembeye randevum var persembe gidicem belki birazdaha buyur bebek gozukur
benim ilk cocogumda gittiğimde de dr direk kiz demişti sen kadardim sok olmuatuk ve dedigi cikti.Valla öyle dedi bende şaşırdım neye göre dedi acaba .. sağlıklı olsunda benim için hiç önemli değil ama gönlümden geçen kızdı doktor erkek deyiverdi:)
Ben crinone jel kullanıyorum (progesteron) prospektusune baktim mide bulantısı kusma yan etkileri var,herkeste olacak diye bir kaide yok ama sende etkili olmuş olabilir.Arkadaşlar bişi sorucam size progestan kullananlara..
..
Yaaaa..Ben crinone jel kullanıyorum (progesteron) prospektusune baktim mide bulantısı kusma yan etkileri var,herkeste olacak diye bir kaide yok ama sende etkili olmuş olabilir.
Bence diğer keseniz için kullanmanız gerekiyor olabilir. Alttan alınan bir fitil bulantı yapması saçma zaten o tarz etkisi olmasın diye alttan aldırıyorlar. Mide bulantınız belki ikizlere hamile olduğunuz içindir :)))Yaaaa..
Gerçekten mi?
İki kere mi tesadüf eder diye dün kendime kızıyordum demek ki bana etki yapıyor canım zaten çok kötüyüm o hep mahvdiyor.
Kullanmasam bişi olursa da kendimi çok suçlu hissederim arada kaldım
Ben de öyle düşünüyorum diğer kese için de al demiş olabilir.Bence diğer keseniz için kullanmanız gerekiyor olabilir. Alttan alınan bir fitil bulantı yapması saçma zaten o tarz etkisi olmasın diye alttan aldırıyorlar. Mide bulantınız belki ikizlere hamile olduğunuz içindir :)))
Ben bi kac sefer saglik ocagina verdim iki gunde bi kendim takip ettim ayin 26 sina randevu almistim tek sefer gideyim diyodum senin gibi kese kalp hepsini halledeyim tek seferde diyodum ama agrilariman acillik olunca necbur acile gittim tesaduf kendi doktorum vardi riskli oldugu icin iki gunde bir cagiriyor simdi ama gitmicem artik randevu gunume kadar.Canım benim dikkat et kendine.. aramızda sadece bir gün var.. ben henuz hic gitmedim doktora bu cuma yani yarın randevum var, 3 kere kan verdim degerlerim ilk 5 katına sonrakinde 3 katına cıkmıstı. 1 haftadır da vermedim tekrar... sabırşa bekliyorum. Gittigimde keseyi göreyim istiyorum o yuzden erteledim ama icim icimi de yiyor bir yandan...
Bence doktorun verdiyse kullan ihmal etme,mesela ben de sivilce çok çıktığı ve uykusuzluk olduğu için baktım ilacın yan etkilerine cidden onlarda var,yani herkeste bu yan etkiler çıkacak diye bir kaide yok bende de sivilce ve uykusuzluk yapıyor kullandığım başka bir ilaç olmadığı için progestorana bağlıyorum zaten yan etkilerinde de yazıyor,ama doktorum ne zaman derse o zaman bırakırım,bence sende kafana göre bırakmaYaaaa..
Gerçekten mi?
İki kere mi tesadüf eder diye dün kendime kızıyordum demek ki bana etki yapıyor canım zaten çok kötüyüm o hep mahvdiyor.
Kullanmasam bişi olursa da kendimi çok suçlu hissederim arada kaldım
Haklısın.Bence doktorun verdiyse kullan ihmal etme,mesela ben de sivilce çok çıktığı ve uykusuzluk olduğu için baktım ilacın yan etkilerine cidden onlarda var,yani herkeste bu yan etkiler çıkacak diye bir kaide yok bende de sivilce ve uykusuzluk yapıyor kullandığım başka bir ilaç olmadığı için progestorana bağlıyorum zaten yan etkilerinde de yazıyor,ama doktorum ne zaman derse o zaman bırakırım,bence sende kafana göre bırakma
ben de aynıyım.. 6. hafta biterken gidicem 6+0 a randevu aldım,gitmişken keseyi kalp atışını vs herşeyi göreyim istedim,stres olmadan beklemek lazım,sonuçta değiştirebileceğimiz bi durum yok,Allaha bırakmaktan başka bi çare yok.. Siz de içinizi ferah tutun.Canım benim dikkat et kendine.. aramızda sadece bir gün var.. ben henuz hic gitmedim doktora bu cuma yani yarın randevum var, 3 kere kan verdim degerlerim ilk 5 katına sonrakinde 3 katına cıkmıstı. 1 haftadır da vermedim tekrar... sabırşa bekliyorum. Gittigimde keseyi göreyim istiyorum o yuzden erteledim ama icim icimi de yiyor bir yandan...
Allah korusun canım aman istirahatini yap evet yatmak insanı daha çok hasta ediyor ama bebiş için mecbursun sağlıcakla guzel günler görürsün inşallah değerin kaç çıktı peki kese durumu nasıl iki kese falan görmedimiCanim hcg herzamanki gibi 3 kat artmis ama bebek rahim agzina cok yakin dusuk tehlikem var surekli yatmam gerekiyormus hic bir is yapmayacakmisim.Agrilarimda 2-3 hafta sonra gecermis.
Durum bu ikiz olmasini umit ediyorum surekli yatiyorum pazartesi tekrar cagirdi ama persembeye randevum var persembe gidicem belki birazdaha buyur bebek gozukur