2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bişi sorucam size progestan kullananlara..
Ben mide bulantılarım başlayınca tamamen progestanı da folid i de bırakmıştım.
Geçen gün doktor alttan gece bi kere de olsa al demişti.
Dün almıştım ve gündüz çok daha fenaydım.
Bugün almadım deneyeyim dedim daha iyiyim.
Progestanın böyle bir etkisi var mı ya?
Dün mahvoldum kusmaktan 3 kere çıkardım ama öyl böyle değil.
Şimdi daha kullanmaya korkuyorum..
Folid i hala içemiyorum korkumdan o da mide bulantıma kötü etki yapar diye..
..
Z Zelisssssli geçirdiğin süreçleri bilmiyorum ama inşallah sen de bize güzel haberler verirsin..

Progestanın alttan alınca öyle bir etkisi yok, mideyle bi alakası yok çünkü zaten akşama kadar geri akıyor.

canım o galiba psikolojik. bende folik asidi içtiğim zaman sanki iyi geliyor,içmedğimde daha çok bulanıyor. progestanı zaten alttan alınca akıntı dışında yan etkisi yok diye biliyorum perikanadi

Progestanın alttan alınca öyle bir etkisi yok, mideyle bi alakası yok çünkü zaten akşama kadar geri akıyor.
Geçen sefer de denedim sanki onu içince gece bile zaten sık uyanıyorum mide bulantısını şiddetli hissediyorum.
Bu sefer o yüzden deneyeyim dedim yine aynısı oldu.
Gözüm korktu artık ama öyle değil diyorsanız yine kullanayım.
Doktor bi problem yok ama önlem amaçlı muhakkak akşamları bi kere de olsa alttan al dedi.
canım o galiba psikolojik. bende folik asidi içtiğim zaman sanki iyi geliyor,içmedğimde daha çok bulanıyor. progestanı zaten alttan alınca akıntı dışında yan etkisi yok diye biliyorum perikanadi
Olabilir canım.
Bu ikinci sefer böyle tesadüf edince dedim gerçekten öyle kötü bir etkisi mi var..
Folik asit iyi geliyorsa onu da içmeye başlim.
Korkudan hiçbişi içmiyorum.

Progestan Bendé kullanıyorum ağızdan, baş dönmesi inanılmaz oluyor Mide bulantısı da sanırım o yapıyor ama bana da alttan alırsan yan etkisi azalır demişlerdi cesaret edip alttan denemedim garip geldi bana , teşekkür ederim umArım bende bugün duyarım kalp atisi

Çalıştığım için bana da ağızdan alma çalışamazsın dediği için alttan alıyordum.
Bilmiyorum soramadım da doktora.
Bu gece de deneyeyim bakalım yarın yine çok kötü olursam arar sorarım.
..
İnşallah sen de güzel haberler ver bize bekliyoruz..

Bir de okuyorum ikiz gebeliklerde normal gebelere göre iki kat kalori almak lazım vs vs vs.
Ben normalinin çeyreğini alamıyorum ne olacak halimiz hiç bilmiyorum.
Suyu bile yine azalttım midem almıyor hiçbişi.

Arkadaşlae herkese günaydın dün test yaptım evde 2 tane ikiside de pozitif çıktı.16 temmuzda adet olmam gerekliydi ama benim düzensiz olduğu için ihtimal vermedim..bugün kan testi yaptıracağım.hamileysem ben de mart annesi olacağım sanırım.bir oğlum var 33 aylık Rabbim dileyen herkese nasip etsin .hamile arkadaşlarıma da kolay doğumlar nasıl etsin

Canım benim dikkat et kendine.. aramızda sadece bir gün var.. ben henuz hic gitmedim doktora bu cuma yani yarın randevum var, 3 kere kan verdim degerlerim ilk 5 katına sonrakinde 3 katına cıkmıstı. 1 haftadır da vermedim tekrar... sabırşa bekliyorum. Gittigimde keseyi göreyim istiyorum o yuzden erteledim ama icim icimi de yiyor bir yandan...

Ben crinone jel kullanıyorum (progesteron) prospektusune baktim mide bulantısı kusma yan etkileri var,herkeste olacak diye bir kaide yok ama sende etkili olmuş olabilir.

Ben crinone jel kullanıyorum (progesteron) prospektusune baktim mide bulantısı kusma yan etkileri var,herkeste olacak diye bir kaide yok ama sende etkili olmuş olabilir.
Yaaaa..
Gerçekten mi?
İki kere mi tesadüf eder diye dün kendime kızıyordum demek ki bana etki yapıyor canım zaten çok kötüyüm o hep mahvdiyor.
Kullanmasam bişi olursa da kendimi çok suçlu hissederim arada kaldım

Bence diğer keseniz için kullanmanız gerekiyor olabilir. Alttan alınan bir fitil bulantı yapması saçma zaten o tarz etkisi olmasın diye alttan aldırıyorlar. Mide bulantınız belki ikizlere hamile olduğunuz içindir :)))

Ben de öyle düşünüyorum diğer kese için de al demiş olabilir.
Zaten şiddetli mide bulantısı sürekli çekiyorum ama geçrekten akşamları o ilacı aldığım günün sabahından akşamına kadar daha berbat hissediyorum.. Öğürmelerim ve kusmalarım artıyor.
Zaman da geçmiyor günler bi sene gibi geliyor oyyyyyy..

Ben bi kac sefer saglik ocagina verdim iki gunde bi kendim takip ettim ayin 26 sina randevu almistim tek sefer gideyim diyodum senin gibi kese kalp hepsini halledeyim tek seferde diyodum ama agrilariman acillik olunca necbur acile gittim tesaduf kendi doktorum vardi riskli oldugu icin iki gunde bir cagiriyor simdi ama gitmicem artik randevu gunume kadar.
Cok agrin olursa kanaman olursa gel dedi onun disinda gitmicem hastane beni mahfediyor zaten disari cikabilecek gibi degilim 9 aylik hamile gibi hareketlerim yuruyusum agrilarimdan dolayi malesef ha diyince kalkamiyorum yataktan 10 gun onceki halimden eser yok kipir kipirdim ben simdi kimildayamiyorum

Bence doktorun verdiyse kullan ihmal etme,mesela ben de sivilce çok çıktığı ve uykusuzluk olduğu için baktım ilacın yan etkilerine cidden onlarda var,yani herkeste bu yan etkiler çıkacak diye bir kaide yok bende de sivilce ve uykusuzluk yapıyor kullandığım başka bir ilaç olmadığı için progestorana bağlıyorum zaten yan etkilerinde de yazıyor,ama doktorum ne zaman derse o zaman bırakırım,bence sende kafana göre bırakma

Haklısın.
Zaten içim içimi yiyor.
Allah korusun bi sıkıntı olursa kendi kendimi daha çok yerim.
Eli mahkum kullanıcam artık..

ben de aynıyım.. 6. hafta biterken gidicem 6+0 a randevu aldım,gitmişken keseyi kalp atışını vs herşeyi göreyim istedim,stres olmadan beklemek lazım,sonuçta değiştirebileceğimiz bi durum yok,Allaha bırakmaktan başka bi çare yok.. Siz de içinizi ferah tutun.

Allah korusun canım aman istirahatini yap evet yatmak insanı daha çok hasta ediyor ama bebiş için mecbursun sağlıcakla guzel günler görürsün inşallah değerin kaç çıktı peki kese durumu nasıl iki kese falan görmedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…